Les Hauts de Cannes, waarvan Le Cannet deel uitmaakt, is een zeer gewilde woonlocatie. Prestigieus en stijlvol want deze omgeving bestaat uit luxueuze villa’s en kleine residenties. Een chique district dat een ware oase van rust biedt aan bewoners op zoek naar een zekere exclusiviteit, een onderscheidende leefomgeving en een weelderig panorama, met uitzicht op de stad en de baai. Op deze prachtige plek in Les Hauts de Cannes, een echte belvedère, geniet u van panoramisch uitzicht op de baai van Cannes. In een authentiek geconserveerde olijfgaard werd deze exclusieve woonwijk ontworpen. Met een aantal gebouwen van twee etages hoog in moderne stijl, ieder met 6 tot 8 appartementen, voorzien van grote balkons en terrassen, gerangschikt in een verhoogd park met wandelpaden en twee zwembaden.

Exclusieve nieuwbouw in Les Hauts de Cannes

Op minder dan twee kilometer van de mythische Croisette, stranden en de oude haven, is Le Cannet een romantische locatie dat boven Cannes uitstijgt. Het biedt een onvergelijkbaar panorama op het intense blauw van de Middellandse Zee, de Lérins-eilanden en de eerste rode rotsen van Estérel. Genesteld in het hart van zeven heuvels bedekt met duizend jaar oude olijfbomen, was le Cannet beroemd uit de negentiende eeuw om de schoonheid van zijn landschappen en de zoetheid van zijn Middellandse zee klimaat: “Om een ​​jaar in Le Cannet te leven, is als twee lentes in een jaar te hebben “, aldus de Franse en Europese aristocraten, die zich hier vestigden voor een lang verblijf. Een paradijs? Misschien …

Zeer exclusieve nieuwbouw in Les Hauts de Cannes

Le Cannet is een stad met een dorpsgeest: in het hart van charmante straatjes, de oude Middeleeuwse stad met het bekende plein dat uitzicht biedt over Cannes. Het is hier prachtig. Lokale Cannois komen hier graag voor de rust, voor een wandeling door de tuinen van Tivoli en een aperitief met uitzicht op zee. Les Hauts de Cannes is gunstig gelegen voor makkelijke toegang naar de snelweg A8 voor een bezoek aan Saint-Tropez, Toulon, Marseille. Of de andere kant op, naar Antibes, Nice, Monaco en Italië. Toegang tot de zakenluchthaven Mandelieu en de internationale luchthaven Nice-Côte d’Azur – met ook helihavens – duurt ook maar enkele tientallen minuten, om nog maar te zwijgen van het TGV-station van Cannes, dat is heel dichtbij. Dit domein in Les Hauts de Cannes biedt de bewoners directe toegang tot de rest van de wereld.

Appartementen met zwembad in Les Hauts de Cannes

Vanaf de ingang nodigt het majestueuze portaal in art-decostijl uit om een ​​unieke plek te ontdekken aan een paar bevoorrechte personen. Hier woont u in stijl, in het midden van een prachtig aangelegd park met weelderige vegetatie, twee prachtige zwembaden prachtig geïntegreerd in hun omgeving. Het eerste zwembad gelegen aan de westkant van de residentie in Les Hauts de Cannes is ontworpen als een zwemmende gang. De tweede, onder de grond, heeft de vorm van een boog, met een breed strand waar u kunt geniet van veel momenten gevuld met niets doen, 300 dagen per jaar onder de Zuid Franse zon. Zoekt u een exclusief appartement in de hoogtes van Cannes, met een geweldig park, en een geweldig uitzicht? Wij bieden deze Premium appartementen aan in verschillende groottes met 2, 3 of 4 slaapkamers in een prijsrange tussen 950.000 tot 2.200.000 euro.

Stijlvol wonen in nieuw domein boven Cannes

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nlof telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij zijn actief aan de Côte d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen, gazon aanleg en onderhoud, zwembaden tot aan alles voor uw wellness zoals een spa, sauna of hammam. Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod zoals dit domein in Les Hauts de Cannes? Schrijf u dan in voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief.

Ontdek meer woningen te koop in Cannes en Les Hauts de Cannes Zuid Frankrijk 

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Pand Beschikt Over

 • Elektrische rolluiken
 • Airconditioning verwarming en warm water voor huishoudelijk gebruik met warmtepomp
 • Dubbele garage zij aan zij gesloten en geautomatiseerd
 • Gepantserde schuifdeuren
 • Vloertegels in groot formaat porselein en / of parketeiken voor kamers en ontvangstruimten
 • Wanden en plafonds in witte
 • gladde verf
 • Externe schrijnwerkerij in gelakt aluminium
 • Vloertegels en aardewerk alle hoogte aan de muur van natte ruimtes
 • badmeubel en handdoekradiator in de badkamers
 • Domotica-systeem waarmee met afstandsbediening rolluiken
 • verwarming / airconditioning en verlichting wordt beheerd
 • Toegangscontrole via digitale code VIGIK®-badge en videofoonin huisvesting
 • Videobewaking van gemeenschappelijke ruimtes met betrekking tot de pc-beveiliging

Locatie