Uitstekend appartement met 3 slaapkamers en een eigen terras, gelegen in een van de nobelste en meest prestigieuze wijken van Lissabon, de Bairro Azul. Een perfecte locatie met het winkelcentrum El Corte Inglés aan de rechterkant, het SAMS-ziekenhuis aan de achterkant, de Plaza de España aan de linkerkant en de Gulbenkian met zijn prachtige tuinen aan de voorkant.

Dit charmante appartement met 3 slaapkamers is volledig gerenoveerd en gerenoveerd met een uitstekende Lissabon styling gemaakt door de beste interieurontwerpers. Het appartement met 3 slaapkamers heeft 2 slaapkamers met badkamer, 1 suite met badkamer. De keuken is volledig uitgerust en is in perfecte harmonie verbonden met de eetkamer, woonkamer en het terras.

Luxury 3 bedroom apartment with terrace in prestigious Bairro Azul Lissabon
Dit appartement met 3 slaapkamers van 150 m² bevindt zich op de begane grond en geeft het een exclusief gevoel alsof u een charmante kleine villa bezit. Het uitnodigende terras en de tuin van 167 m² vormen de perfecte plek in Bairro Azul om te ontspannen, een boek te lezen of de lunch te bereiden in de open keuken.

Luxe appartement met 3 slaapkamers en terras in het prestigieuze Bairro Azul

Bairro Azul is een beroemde wijk in de hoofdstad van Portugal; Lissabon, en werd gebouwd in de jaren 1930. Het behoort tot de parochie van Avenidas Novas (voormalige parochie van São Sebastião da Pedreira). Bairro Azul heeft de Centrale Moskee van Lissabon, de E.B. 2,3 Marquesa de Alorna School, het SAMS-ziekenhuis, naast andere belangrijke gebouwen. Bairro Azul is geclassificeerd als een stedelijk complex van gemeentelijk belang.

Luxe appartement 3 slaapkamers en terras Bairro Azul Portugal

Neem contact op met Ab en Jo Kuijer voor een snelle en betrouwbare onroerend goed dienstverlening in Portugal via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203.

In samenwerking met een van meest gerenommeerde makelaars van Lissabon en omgeving helpen we u het huis te vinden dat u zoekt. Kies voor onze professionele en bewezen huiszoek service als u wilt investeren in luxe onroerend goed in Portugal. Bekijk op onze internationale site ons volledige aanbod appartementen en luxe villa’s in groot Lissabon en Porto.

Investeren in onroerend goed in Portugal is een goed idee. Lissabon en Porto zijn erg populair en veel gevraagd vanwege de traditionele architectuur, de moderne levensstijl, de beste restaurants en de prachtige stranden. In Lissabon en Porto geniet u van het gevoel van het oude Europa. In deze regio ontmoet u mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste op het gebied van huisvesting, diensten, kwaliteit en veiligheid. Onze lokale partner is een van de oudste en meest gerespecteerde makelaars in de regio en heeft dezelfde kwaliteitsnormen als wij.

Locatie