De aanpak van Wonen aan de Côte d’Azur maakt iedereen blij; de verkopers vinden een tevreden klant en kopers vinden gedegen advies voor een tweede huis onder de zon. Inmiddels zijn we ook actief geworden in Portugal; eigenlijk omdat we het gewoon een mooi land vinden waar het leven voordelig is, de mensen vriendelijk en er van alles valt te beleven en te genieten. Ontdek via deze link ons aanbod villa’s en appartementen te koop in Portugal. U wordt verwezen naar onze Engelstalige site Living on the Côte d’Azur waar u de eerste selectie vindt. Zoekt u een groter of kleinere woning en in een specifiek gebied? Neem vooral contact met ons op; onze Portugese collega’s zijn net zo gedreven als wij en samen helpen we u graag!

Luxe appartementen en villa in Portugal

Een moderne villa die alles heeft: geweldig zeezicht? Ja, geweldige locatie? Ja, heerlijk zwembad? Ja, voeg daar een mooie open haard en veel leefruimte aan toe en u zult begrijpen dat dit een zeer geliefde villa in Cascais is. Gebouwd in eigentijdse architecturale stijl met een dominant uitzicht vanuit iedere kamer om van het uitzicht te genieten. De moderne villa ligt in een rustige omgeving met alleen bevoorrechte levengenieters. Op de begane grond vindt u: een hal van 125m2 met open haard, eethoek en woonkamer, allemaal met directe uitgang naar het terras en het zwembad.

Contemporary villa in Cascais met zwembad en breed zeezicht

Op de eerste verdieping bevindt zich de master suite met een inloopkast en een suite met een terras, beide met frontaal zeezicht. Mogelijkheid om nog 1 slaapkamer te creëren. Grote leefruimte, terrassen en zwembad met uitzicht op een adembenemend landschap. Exclusief gebied, zeer gereserveerd en rustig. Een mooie villa op een prachtige plek in Cascais, Portugal. Een must om te bezoeken!

En zo hebben we er nog een paar;-)

Map