Voor de lokale bewoners geldt dit domein in Cros de Cagnes als een van de meest prestigieuze beveiligde domeinen. Het lijkt op een mini dorpje langs de kust met goed onderhouden residenties, een concierge en mooi onderhouden parkjes en perkjes. Dit hoek appartement met drie slaapkamers bevindt zich op de eerste etage in een gebouw dat zich in absolute rust bevindt. U heeft 3 terrassen met uitzicht op de natuur en u wandelt binnen 2 minuten via een unieke onderdoorgang naar het strand en de haven van Cros de Cagnes.

Cros de Cagnes sur Mer ruim appartement aan zee met zwembad

Het appartement in Cagnes sur Mer met drie slaapkamers is volledig gerenoveerd en biedt 97 m2 woonoppervlak. Er is airconditioning warm en koud en overal elektrische rolluiken en zonneschermen. De grote woonkamer van 40m2 heeft een luxe ingerichte keuken en een kookeiland met geïntegreerde afzuiging. De hoofdslaapkamer heeft een eigen aansluitende badkamer met Italiaanse douche.

In dit hoekappartement in Cros de Cagnes heeft u nog eens twee slaapkamers, een badkamer met ligbad, een apart toilet en een wasruimte. Dit heerlijke gerenoveerde appartement wordt verkocht met beveiligde gesloten garage en een aparte kelder voor de opslag van skispullen of fietsen. Een perfect appartement voor wie dichtbij zee wilt wonen, maar dan wel in alle rust. U hoort hier geen trein, geen auto, geen vliegtuig en toch heeft u de Middellandse zee op 2 minuten loopafstand!

Cros de Cagnes sur Mer ruim appartement aan zee met zwembad

Neem contact op met Ab en Jo Kuijer voor een snelle en professionele vastgoed service die u helpt bij het vinden van de woning die u zoekt. Net als dit ruime appartement aan zee met zwembad in Cros de Cagnes sur Mer. Wij sturen u graag meer informatie over deze woning en zijn aanwezig om een ​​bezichtiging te organiseren. Bel / WhatsApp +33770186203 of mail info@wonenaandecotedazur.nl

Het eerste vastgoed platform met een persoonlijke service

Ons vastgoed platform werkt als een portaal en biedt u de best beschikbare woningen op de markt, gecombineerd met een persoonlijke service. Klanten kiezen voor ons om hen te vertegenwoordigen, omdat we geen Fransen zijn, maar nuchtere Nederlanders. We kennen de lokale markt en we hebben onze vastgoed partners geselecteerd omdat ze begrijpen welke service moet worden verleend aan internationale klanten.

Ons team is proactief, actief langs de kust van Menton tot Saint Tropez en is 7/7 bereikbaar via WhatsApp. Het kopen van onroerend goed vanuit het buitenland in Frankrijk lijkt misschien ingewikkeld, maar we helpen u door het papierwerk als u bijvoorbeeld dit ruime appartement aan zee met zwembad in Cros de Cagnes sur Mer wilt kopen.

Nederlandse professionele service

Wonen aan de Cote d’Azur is ook aanwezig met het tekenen van de koopakte bij de notaris. Indien nodig kunnen wij voor de juiste vertalingen zorgen en brengen wij u in contact met ons betrouwbare netwerk van financiële adviseurs voor een hypotheek. Of een fiscale structuur die past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Internationaal aanbod onroerend goed

De Nederlandse website biedt vooral nieuwbouw projecten. Op onze Engelstalige website www.livingonthecotedazur.com staan meer dan 1000 villa’s en appartementen aan de Franse Rivièra. Bekijk eens wat we u te bieden hebben naast dit ruime appartement aan zee met zwembad in Cros de Cagnes sur Mer. Vraag naar een persoonlijke selectie van de huizenmarkt in de Côte d’Azur, zowel online als off-market.

We helpen u de beste woningen te selecteren

Investeren in een huis aan de Franse Rivièra is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald en de hele Côte d’Azur is erg in trek bij een rijke internationale groep mensen. U ontmoet hier mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste in huisvesting, dienstverlening, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden zoals dit ruime appartement aan zee met zwembad in Cros de Cagnes sur Mer worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars.

Persoonlijk, snel en efficient

Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra, kan de beschikbaarheid van luxe eigendommen per dag veranderen door de activiteiten van vele makelaars en agenten. Als u een specifieke woningwens heeft, neem dan eerst contact met ons op; wij activeren dan een zoekopdracht in de databases van alle makelaars. Dit scheelt u tijd en frustratie.

Onze persoonlijke assistentie gidst u door de vastgoed jungle van de Cote d’Azur om de woning te vinden die u zoekt. En daarna kunt u gaan genieten van de levensstijl aan de Franse Rivièra!

Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk

Onze dienst na verkoop helpt bij het vinden van de juiste Côte d’Azur keukenleverancier, binnenhuisarchitect, meubelleverancier, renovaties of woning onderhoud aan de Côte d’Azur of Zuid Franse spa wellness leverancier met de beste service.

Maak de verbinding met de Franse Rivièra

Als u in contact wilt blijven met de Franse Rivièra, schrijf u dan gratis in op onze Côte d’Azur onroerend goed nieuwsbrief voor een regelmatige update van interessante eigendommen zoals deze dit ruime appartement aan zee met zwembad in Cros de Cagnes sur Mer.

Bekijk ons brede aanbod

Woningen in de omgeving van Saint Tropez

Villa’s in het gebied van Fréjus Theoule sur Mer

Woningen in de omgeving van Cannes Mougins

Huizen in het gebied van Antibes Juan les Pins

Aanbod huizen omgeving Nice

Aanbod woningen omgeving Monaco

Woningen in Parijs

Andere appartementen en villa’s onder de zon

Nieuwbouw en luxe villa’s Lissabon Portugal

Luxe appartementen en villa’s Mauritius

Ibiza appartementen en villa’s

Toscane onroerend goed klein budget

Locatie