UITVERKOCHT

Helaas zijn deze appartementen niet meer verkrijgbaar. Mocht u toch iets in deze omgeving zoeken, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een actuele selectie voor u.

Dit moderne gebouw wordt gebouwd midden in een historisch deel van Nice, aan de voet van de Gairaut heuvel. Vanaf deze plek heeft u een panoramisch uitzicht over Nice, zonder het lawaai van het verkeer. Sterker nog, de buren zijn hier juist komen wonen vanwege de stilte.

De residentie is van absolute topkwaliteit en biedt de bewoners een heerlijk groot zwembad van bijna 15 meter lengte. In de buurt vindt u bovendien op loopafstand de meest noodzakelijke winkels. En 300 meter verderop liggen de bijzondere botanische tuinen van Nice; leuk voor een wandeling. Vanaf uw balkon geniet u van de lichtjes van Nice en niet te vergeten een spectaculaire zonsondergang.

Luxe nieuwbouw appartementen met zeezicht te koop, in Nice

Wie in een wereldstad als Nice aan de Côte d’Azur wil wonen, in een exlusief nieuwbouw appartement, op een heuvel met prachtig uitzicht op zee en de stad Nice, moet snel contact met ons opnemen! Als bewoner heeft u natuurlijk de beschikking over een eigen ondergrondse parkeerplaats. Doordat het in een historisch deel van Nice wordt gebouwd, is uw appartement omringd met grote, oude bomen aan de entree weg. Een prachtige manier om thuis te komen!

Laatste kansen!

– A131 – 2 slaapkamer appartement met zeezicht op 3e etage: 388.000 euro incl parking

– A237 – 2 slaapkamer appartement met zeezicht op 3e etage: 398.000 incl parking

– A255 – 2 slaapkamer appartement met zeezicht op 5 en bovenste etage: 439.000 incl parking

Koop uw tweede woning in Zuid Frankrijk

De Franse notaris zit voor u klaar om deze aankoop snel te verzorgen waardoor u al in september uw eerste vakantie kunt vieren. Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Download de lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Meer weten over de Côte d’Azur en Paca? 

Ontdek het verschil tussen de kustplaatsen en de Middeleeuwse dorpjes. De glamour en gezellige drukte van de Côte d’Azur en het meer rustige VAR gebied, waar zou u uw tweede woning in Zuid Frankrijk willen hebben? Lees daarom ook De leukste kustplaatsen aan de Côte d’Azur

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Locatie