Een unieke kans om de luxe van een vrijstaande villa in centrum Cannes te combineren met de gezellige nabijheid van de binnenstad. Op minimale loopafstand van de Croisette en de Rue d’Antibes, in rustige straat. Een verstopt juweel achter een indrukwekkende poort. De luxe stadsvilla is geheel gerenoveerd en door een architect voorzien van eigentijds design en indeling. De beste materialen zijn zorgvuldig geselecteerd voor optimaal woongenot verdeeld over 230 m2.

Zeer luxe stadsvilla in centrum Cannes met zwembad, hammam, 5 slaapkamers

Op de begane grond heeft u twee parkeerplaatsen op uw privé terrein. De villa betreedt u via een ruime entree met berging. De grote woonkamer met open haard biedt uitzicht op uw privé zwembad. De keuken is van het niveau Super MasterChef en nodigt uit om vele gezellige diners te prepareren. Er is een tv kamer die kan worden gebruikt als slaapkamer. Hier is aansluitend een aparte badkamer met douche en toilet. De eerste verdieping bereikt u via de zwevende trap en biedt 3 ruime slaapkamers, allen met eigen badkamer. De master bedroom heeft aansluitend een kantoor, twee walk-in closets en toegang tot een terras. Op de tweede verdieping is een extra kamer met badkamer gerealiseerd voor extra gasten of kleinkinderen.

Zeer luxe stadsvilla in centrum Cannes met zwembad, hamam, studio

Te koop stadsvilla centrum Cannes met zwembad, studio, 5 slaapkamers

Naast de stadsvilla in het centrum van Cannes bevindt zich een onafhankelijke studio met uitzicht op het zwembad. De 5 slaapkamer villa in het centrum van Cannes is voorzien van alle luxe zoals een fantastische Hammam / douche. Alle kamers en het poolhouse zijn voorzien van airconditioning en hebben een flatscreen-tv. Achter de villa vindt u een buitenruimte met barbecue, buitenlounge en eettafel. Een ideale en zeldzame locatie in het centrum van Cannes, vlakbij de Croisette en de Rue d’Antibes. Hier kunt u zeer luxe wonen op hoog niveau tegenover het stadsparkje Sainte Marie. U kunt de auto gerust thuis laten want op 500 meter begint de Croisette en op 200 meter de rue d’Antibes. Het treinstation SNCF bevindt zich op 1 km. Alle winkels bevinden zich in de directe omgeving zoals een Casino supermarkt. Een perfecte locatie voor permanente bewoning; of als boutique hotel styled B&B te gebruiken.

Ruime stadsvilla kopen centrum Cannes met zwembad, studio, 5 slaapkamers

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer over deze zeer luxe stadsvilla in centrum Cannes met zwembad, hammam en studio. Voor meer informatie info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden.

Investeren in een woning in Zuid Frankrijk is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald want de Côte d’Azur blijft in trek bij een internationale groep levensgenieters. Hier ontmoet u mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste op het gebied van huisvesting, ontspanning, service, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars. Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra en er vele agenten en makelaars actief zijn met dezelfde woning, kan de beschikbaarheid per dag veranderen.

Zeer luxe stadsvilla in centrum Cannes met zwembad, hamam, studio

Als u een specifieke woningwens heeft zoals deze luxe stadsvilla in centrum Cannes met zwembad, hammam en studio neem dan contact met ons op. Wij activeren een kosteloze zoekopdracht in de databases van alle makelaars. Dit bespaart u tijd en frustratie. Onze persoonlijke assistentie leidt u door het oerwoud van Cote d’Azur onroerend goed om het huis te vinden dat u zoekt. Wij helpen met het papierwerk tot aan de handtekening op het kantoor van de notaris. Onze after-sales service staat ook garant bij het vinden van de juiste Côte Azur keukenleverancier, interieurarchitect, meubel leverancier, een renovatie team of wellness leverancier voor en heerlijke jacuzzi of zwemspa.

Als u in contact wilt blijven met de Côte d’Azur, meldt u zich dan gratis aan voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief voor een regelmatige update met nieuwbouw primeurs en interessante woningen die binnen drie maanden leverbaar zijn. Dan had u deze luxe stadsvilla in centrum Cannes met zwembad, hammam, 5 slaapkamers al eerder ontdekt!

Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness in Zuid Frankrijk zoals een spa, sauna of hammam.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod appartementen en villa’s

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

Ibiza apartments and villa’s

Pand Beschikt Over

  • zwembad
  • Unieke locatie in hartje Cannnes
  • Twee parkeerplaatsen
  • 5 slaapkamers
  • onafhankelijke studio
  • Hamman

    Locatie