Super Cannes is de beste plek van Cannes. Super Cannes ligt tegen Vallauris dat bijna hetzelfde uitzicht heeft, maar u heeft de Cannes postcode en dat is heel wat waard. Wat deze villa extra bijzonder maakt is de prachtige ligging en de vormgeving in de stijl van de bekende architect Couelle.

De villa is geheel gerenoveerd en ligt op de top van de heuvels van Cannes. Subliem uitzicht op de Middellandse zee en de Franse Alpen. geniet van 250 m2 woonoppervlak en 1200 M2 tuin. Lichte woonkamer en kantoor, een compleet ingerichte keuken. De master slaapkamer heeft badkamer en eigen dressing. Nog eens drie slaapkamers met eigen badkamers en een aparte ruimte voor thuisbioscoop en biljart. De villa heeft in totaal 8 kamers, dus u kunt nog alle kanten op met de indeling.

Luxe villa Super Cannes in Couelle design

Een heerlijk zwembad maken deze villa in Super Cannes helemaal af. Voor wie een exclusief design wil kopen, geen doorsnee Provençaals ontwerp of Californian, is met dit huis in de stijl van architect Couelle helemaal op het juiste adres.

Super Cannes is het domein van de rijksten van Cannes; zij kijken uit op het centrum, de haven en de zee en genieten in alle rust van het goede leven aan de Zuid Franse kust. Hier vindt u villa’s van alle bekende Franse families. Leuk voor een buurtborrel.

Koop uw tweede woning in Cannes Zuid Frankrijk

Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Download de lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Ontdek de Côte d’Azur en Paca 

Kent u het verschil tussen de kustplaatsen en de Middeleeuwse dorpjes? Verken de glamour en gezellige drukte van de Côte d’Azur en het meer rustige VAR gebied. Waar zou u uw tweede woning in Zuid Frankrijk willen hebben? U weet al een stuk meer na lezing van De leukste kustplaatsen aan de Côte d’Azur

Locatie