Dit is een unieke villa zoals die maar zelden worden gebouwd. Het is een modern paleis met een tijdloze vormgeving op de beste locatie denkbaar in Golfe Juan. Zeezicht is hier panoramisch van de haven tot aan Cap d’Antibes maar waar uw hart sneller van gaat kloppen is de grootsheid, de finesse en het verfijnde design.

Maar liefst twaalf slaapkamers verdeeld over 2000 vierkante meter woonoppervlak en dat op een riant perceel van 7.700 m2. U koopt feitelijk een deel van de berg met een inwendige schuine lift. Deze brengt u vanaf de entree en parkeergarage naar de top. Binnen de villa kunt u met een glazen lift vervolgens naar de verdiepingen toe. Het interieur is werkelijk majestueus te noemen, met wanden van marmer, grote oppervlakken en veel glas; kortom een design en luxe afwerking dat u in een 6 sterren hotel verwacht.

Modern paleis op eenzame hoogte in Golfe Juan

Deze nieuwe unieke villa van buitengewone afmetingen met 12 slaapkamers, een kabelbaan, liften, uitzonderlijke wijnkelder, ontspannings- en fitnessruimte, een professionele bioscoopzaal, complete bar en volledig uitgeruste nachtclub is het buiten net zo indrukwekkend als binnen. Een uitzonderlijk overloopzwembad over meerdere niveau’s, ondergrondse parkeergarages met 20 plaatsen en vooral veel comfort op een ruim, beveiligd perceel van meer dan 7.700m². Bij de entree bevindt zich aparte studio’s en de conciërgewoning; daar heeft men de beschikking over een ‘state of the art’ control room met cameratoezicht. In de woning bevindt zich ook een z.g. ‘panic room’. Deze staat op geen enkele tekening vermeldt maar biedt de eigenaar extra zekerheid.

Bij serieuze interesse in dit unieke moderne paleis op de top van Golfe Juan garanderen wij maximale discretie.

Neem contact op met Ab en Jo Kuijer voor een snelle en professionele vastgoed service die u helpt bij het vinden van de woning die u zoekt. Net als dit moderne nieuw te bouwen paleis op eenzame hoogte qua luxe in Golfe Juan. Wij sturen u graag meer informatie over deze woning en zijn aanwezig om een ​​bezichtiging te organiseren. Bel / WhatsApp +33770186203 of mail info@wonenaandecotedazur.nl

Het eerste vastgoed platform met een persoonlijke service

Ons vastgoed platform werkt als een portaal en biedt u de best beschikbare woningen op de markt, gecombineerd met een persoonlijke service. Klanten kiezen voor ons om hen te vertegenwoordigen, omdat we geen Fransen zijn, maar nuchtere Nederlanders. We kennen de lokale markt en we hebben onze vastgoed partners geselecteerd omdat ze begrijpen welke service moet worden verleend aan internationale klanten.

Ons team is proactief, actief langs de kust van Menton tot Saint Tropez en is 7/7 bereikbaar via WhatsApp. Het kopen van onroerend goed vanuit het buitenland in Frankrijk lijkt misschien ingewikkeld, maar we helpen u door het papierwerk als u bijvoorbeeld dit moderne nieuw te bouwen paleis op eenzame hoogte qua luxe in Golfe Juan wilt kopen.

Nederlandse professionele service

Wonen aan de Cote d’Azur is ook aanwezig met het tekenen van de koopakte bij de notaris. Indien nodig kunnen wij voor de juiste vertalingen zorgen en brengen wij u in contact met ons betrouwbare netwerk van financiële adviseurs voor een hypotheek. Of een fiscale structuur die past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Internationaal aanbod onroerend goed

De Nederlandse website biedt vooral nieuwbouw projecten. Op onze Engelstalige website www.livingonthecotedazur.com staan meer dan 1000 villa’s en appartementen aan de Franse Rivièra. Bekijk eens wat we u te bieden hebben naast dit moderne nieuw te bouwen paleis op eenzame hoogte qua luxe in Golfe Juan. Vraag naar een persoonlijke selectie van de huizenmarkt in de Côte d’Azur, zowel online als off-market.

We helpen u de beste woningen te selecteren

Investeren in een huis aan de Franse Rivièra is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald en de hele Côte d’Azur is erg in trek bij een rijke internationale groep mensen. U ontmoet hier mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste in huisvesting, dienstverlening, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden zoals dit moderne nieuw te bouwen paleis op eenzame hoogte qua luxe in Golfe Juan worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars.

Persoonlijk, snel en efficient

Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra, kan de beschikbaarheid van luxe eigendommen per dag veranderen door de activiteiten van vele makelaars en agenten. Als u een specifieke woningwens heeft, neem dan eerst contact met ons op; wij activeren dan een zoekopdracht in de databases van alle makelaars. Dit scheelt u tijd en frustratie.

Onze persoonlijke assistentie gidst u door de vastgoed jungle van de Cote d’Azur om de woning te vinden die u zoekt. En daarna kunt u gaan genieten van de levensstijl aan de Franse Rivièra!

Gebruik ons uitgebreide netwerk

Onze dienst na verkoop helpt bij het vinden van de juiste Côte d’Azur keukenleverancierbinnenhuisarchitect, meubelleverancier, renovaties of woning onderhoud aan de Côte d’Azur of Zuid Franse spa wellness leverancier met de beste service.

Maak de verbinding met de Franse Rivièra

Als u in contact wilt blijven met de Franse Rivièra, schrijf u dan gratis in op onze Côte d’Azur onroerend goed nieuwsbrief voor een regelmatige update van interessante eigendommen zoals dit moderne nieuw te bouwen paleis op eenzame hoogte qua luxe in Golfe Juan.

Bekijk ons brede aanbod

Woningen in de omgeving van Saint Tropez

Villa’s in het gebied van Fréjus Theoule sur Mer

Woningen in de omgeving van Cannes Mougins

Huizen in het gebied van Antibes Juan les Pins

Aanbod huizen omgeving Nice

Aanbod woningen omgeving Monaco

Andere appartementen en villa’s onder de zon

Nieuwbouw en luxe villa’s Lissabon Portugal

Luxe appartementen en villa’s Mauritius

Ibiza appartementen en villa’s

Toscane onroerend goed klein budget

Map