De nieuwe residentie ligt in het hart van de wijngaarden van Nice, op de heuvels van de chique wijk Bellet. Als u op zoek bent naar een villa op een zeldzame locatie, in het wereldberoemde Bellet-wijndistrict van Nice Côte d’Azur, dan is dit uw kans! Geniet van het open panorama op de eindeloze heuvels, met wijngaarden en de Franse Alpen. Dit is de zogenaamde ‘geheime tuin’ van Nice, waar lokale boeren biologische groenten produceren voor de eersteklas restaurants aan de Franse Rivièra. Uw buurman is Chateau Bellet, een gerenommeerde biologische wijnproducent.

Moderne nieuwe villa in wijngaard district Nice Bellet

De groene, rustige en residentiële omgeving maakt deze plek een oase van rust op slechts enkele minuten van de stad Nice Côte d’Azur. U kunt hier een appartement kopen en op afstand genieten van het leven in de Zuidelijke Franse Rivièra. Wij bieden duplex villa’s met 2 en 3 slaapkamers maar hebben ook kleinere appartementen. Alle woningen zijn in een eigentijdse stijl ontworpen en staan in een klein beveiligd domein met ondergrondse parkeergarage.

Moderne nieuwe villa in wijngaard district Nice Bellet

Het woord van de architect Gilles Blanchard, Architect DPLG – Cabinet Architects Côte d’Azur:

“Met zachtheid en gevoeligheid ontworpen in Bellet, passend in de hoge ligging van de Nicoise-heuvels, dat was onze leidraad. De volumes, kleuren en materialen zijn geïnspireerd door de plaats; onze ontwerp wordt vergroot door een sterk plantenscherm. De typische olijf en citrus essences combineren perfect met de wijnstokken; we hebben er een levenskunst van gemaakt zodat u er van kunt genieten.”

Moderne nieuwe villa in wijngaard district Nice Bellet

Wonen onder de zon: moderne nieuwe villa in wijngaard district Nice Bellet

De nieuwe constructie in Nice Bellet zal in alle woonkamers een uitstekende afwerking hebben, zoals vloertegels in steengoed Italiaans porselein van 45 x 45 cm. Voor de badkamer is de tegelvloer gemaakt van imitatieparket van 90 x 22 cm. Als koper van nieuwbouw heeft u een ruime keuze aan tegels in verschillende kleuren. De muren en plafonds zijn allemaal geverfd met gladde verf, de zg ‘smooth paint’. Badkamers worden uitgerust met een wastafel met spiegel, handdoekdroger. Het verwarmen en koelen gebeurt met een thermodynamisch systeem. Vraag ons naar de laatste beschikbaarheid en prijzen want dit is weer zo’n bijzonder nieuwbouw project in Nice.

Koop een nieuwe villa in de heuvels van Nice

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij zijn actief aan de Côte d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness zoals een spa, sauna of hammam. Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf u dan in voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod appartementen en villa’s

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

Nieuwbouw en luxe villa’s Spanje

Locatie