De moderne stijl van deze nieuwbouw Mandelieu zal zeker bij veel mensen in de smaak vallen. Toch kunnen we maar 8 mensen blij maken met evenveel appartementen om uit te kiezen. Het is een mooi en klein juweeltje op een speciale plek. Gaat u links af, dan bent u in tien minuten wandelen op het strand. En gaat u rechtsaf dan beginnen na vijf minuten de winkels van Mandelieu.

Dit is een bevoorrechte plek om te wonen; tussen de zee en de bergen in het hart van Mandelieu-la-Napoule en de wijk Cottage. Een resoluut eigentijdse elegantie, badend in licht. De kleuren van de gebouwen zijn zacht en sober, perfect in lijn met de moderne architectuur!

Moderne nieuwbouw Mandelieu, dichtbij centrum en stranden

Het gebouw is opgebouwd uit 2 in elkaar grijpende volumes: een volume met deel penthouse met 2 hellingen en een volume met een groen dakterras. De alomtegenwoordige witte kleur van de residentie harmonieert met de straatgevel in zandpleister, net als de achterkant van de loggia’s, voor meer elegantie. Een doorlopend wit lint aan de straatzijde geeft energie aan de architectuur van het gebouw.

Het gebouw heeft verlichting op de hoofdgevel die de omtrek van de pure vormen van het gebouw in het donker versterkt.
In totaal 8 appartementen, allemaal zorgvuldig ontworpen, van 2 tot 4 kamers. Een lift en een trappenhuis geven toegang tot de verdiepingen. Alle appartementen hebben een prachtig individueel terras met uitzicht op een bosrijk landschap.

De accommodatie op de begane grond heeft het voorrecht om te genieten van een privétuin. De accommodatie heeft grote erkers met een dorpel en ondoorzichtige glazen balustrades die de accommodatie in uitzonderlijk licht baden, terwijl de privacy behouden blijft.

Moderne nieuwbouw Mandelieu, dichtbij centrum en stranden

Er is bijzondere zorg besteed aan de begroeiing van de woning en het gebouw. Dit wordt een echte groene plek, verbonden met de alomtegenwoordige natuur in Mandelieu-la-Napoule. Grote en prachtige palmbomen zullen de ingang van de residentie accentueren en de bewoners verwelkomen. De woning wordt omzoomd door bomen en palmbomen, heggen en struiken. Op de bovenste verdieping komen plantenbakken. Een intieme luxe residentie met een afwerking in hoge kwaliteit.

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer over deze moderne nieuwbouw in Mandelieu, dichtbij centrum en stranden voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. 

Moderne nieuwbouw Mandelieu, dichtbij centrum en stranden

Investeren in onroerend goed in Zuid Frankrijk is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald want de Côte d’Azur blijft in trek bij een internationale groep levensgenieters. Hier ontmoet u mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste op het gebied van huisvesting, ontspanning, service, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars. Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra en er vele agenten en makelaars actief zijn met dezelfde woning, kan de beschikbaarheid per dag veranderen. 

Contemporary nieuwe appartementen Mandelieu

Als u een specifieke woningwens heeft zoals deze moderne nieuwbouw in Mandelieu, dichtbij centrum en stranden, neem dan contact met ons op. Wij activeren een kosteloze zoekopdracht in de databases van alle makelaars. Dit bespaart u tijd en frustratie. Onze persoonlijke assistentie leidt u door het oerwoud van Cote d’Azur onroerend goed om het huis te vinden dat u zoekt. Wij helpen met het papierwerk tot aan de handtekening op het kantoor van de notaris. Onze after-sales service staat ook garant bij het vinden van de juiste Côte Azur keukenleverancier, interieurarchitect, meubel leverancier, een renovatie team of wellness leverancier voor en heerlijke jacuzzi of zwemspa.

Als u in contact wilt blijven met de Côte d’Azur, meldt u zich dan gratis aan voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief voor een regelmatige update met nieuwbouw primeurs en interessante woningen die binnen drie maanden leverbaar zijn. Dan had u deze moderne nieuwbouw in Mandelieu, dichtbij centrum en stranden al eerder ontdekt!

Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness in Zuid Frankrijk zoals een spa, sauna of hammam. 

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Ons aanbod villa’s te koop in Mougins (via onze internationale site)

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod appartementen en villa’s

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

Ibiza apartments and villa’s

Locatie