De moderne stijl van deze nieuwbouw Mandelieu zal zeker bij veel mensen in de smaak vallen. Toch kunnen we maar 8 mensen blij maken met evenveel appartementen om uit te kiezen. Het is een mooi en klein juweeltje op een speciale plek. Gaat u links af, dan bent u in tien minuten wandelen op het strand. En gaat u rechtsaf dan beginnen na vijf minuten de winkels van Mandelieu.

Dit is een bevoorrechte plek om te wonen; tussen de zee en de bergen in het hart van Mandelieu-la-Napoule en de wijk Cottage. Een resoluut eigentijdse elegantie, badend in licht. De kleuren van de gebouwen zijn zacht en sober, perfect in lijn met de moderne architectuur!

Moderne nieuwbouw Mandelieu, dichtbij centrum en stranden

Het gebouw is opgebouwd uit 2 in elkaar grijpende volumes: een volume met deel penthouse met 2 hellingen en een volume met een groen dakterras. De alomtegenwoordige witte kleur van de residentie harmonieert met de straatgevel in zandpleister, net als de achterkant van de loggia’s, voor meer elegantie. Een doorlopend wit lint aan de straatzijde geeft energie aan de architectuur van het gebouw.

Het gebouw heeft verlichting op de hoofdgevel die de omtrek van de pure vormen van het gebouw in het donker versterkt.
In totaal 8 appartementen, allemaal zorgvuldig ontworpen, van 2 tot 4 kamers. Een lift en een trappenhuis geven toegang tot de verdiepingen. Alle appartementen hebben een prachtig individueel terras met uitzicht op een bosrijk landschap.

De accommodatie op de begane grond heeft het voorrecht om te genieten van een privétuin. De accommodatie heeft grote erkers met een dorpel en ondoorzichtige glazen balustrades die de accommodatie in uitzonderlijk licht baden, terwijl de privacy behouden blijft.

Moderne nieuwbouw Mandelieu, dichtbij centrum en stranden

Er is bijzondere zorg besteed aan de begroeiing van de woning en het gebouw. Dit wordt een echte groene plek, verbonden met de alomtegenwoordige natuur in Mandelieu-la-Napoule. Grote en prachtige palmbomen zullen de ingang van de residentie accentueren en de bewoners verwelkomen. De woning wordt omzoomd door bomen en palmbomen, heggen en struiken. Op de bovenste verdieping komen plantenbakken. Een intieme luxe residentie met een afwerking in hoge kwaliteit.

Moderne nieuwbouw Mandelieu, dichtbij centrum en stranden

 

Moderne nieuwbouw Mandelieu, dichtbij centrum en stranden

Neem contact op met Ab en Jo Kuijer voor een snelle en professionele vastgoed service die u helpt bij het vinden van de woning die u zoekt. Net als deze Moderne nieuwbouw Mandelieu, dichtbij centrum en stranden. Wij sturen u graag meer informatie over deze woning en zijn aanwezig om een ​​bezichtiging te organiseren. Bel / WhatsApp +33770186203 of mail info@wonenaandecotedazur.nl

Het eerste vastgoed platform met een persoonlijke service

Ons vastgoed platform werkt als een portaal en biedt u de best beschikbare woningen op de markt, gecombineerd met een persoonlijke service. Klanten kiezen voor ons om hen te vertegenwoordigen, omdat we geen Fransen zijn, maar nuchtere Nederlanders. We kennen de lokale markt en we hebben onze vastgoed partners geselecteerd omdat ze begrijpen welke service moet worden verleend aan internationale klanten.

Onze teams zijn proactief, actief langs de kust van Menton tot Saint Tropez en 7/7 bereikbaar via WhatsApp. Het kopen van onroerend goed vanuit het buitenland in Frankrijk lijkt misschien ingewikkeld, maar we helpen u door het papierwerk als u bijvoorbeeld deze Moderne nieuwbouw Mandelieu, dichtbij centrum en stranden wilt kopen.

Nederlandse professionele service

Wonen aan de Cote d’Azur is ook aanwezig met het tekenen van de koopakte bij de notaris. Indien nodig kunnen wij voor de juiste vertalingen zorgen en brengen wij u in contact met ons betrouwbare netwerk van financiële adviseurs voor een hypotheek. Of een fiscale structuur die past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Internationaal aanbod onroerend goed

De Nederlandse website biedt vooral nieuwbouw projecten. Op onze Engelstalige website www.livingonthecotedazur.com staan meer dan 1500 villa’s en appartementen aan de Franse Rivièra. Bekijk eens wat we u te bieden hebben naast deze Moderne nieuwbouw Mandelieu, dichtbij centrum en stranden. Vraag naar een persoonlijke selectie van de huizenmarkt in de Côte d’Azur, zowel online als off-market.

We helpen u de beste woningen te selecteren

Investeren in een huis aan de Franse Rivièra is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald en de hele Côte d’Azur is erg in trek bij een rijke internationale groep mensen. U ontmoet hier mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste in huisvesting, dienstverlening, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden zoals deze Moderne nieuwbouw Mandelieu, dichtbij centrum en stranden worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars.

Persoonlijk, snel en efficient

Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra, kan de beschikbaarheid van woningen per dag veranderen door de activiteiten van vele makelaars en agenten. Als u een specifieke woningwens heeft, neem dan eerst contact met ons op; wij registreren u dan bij de makelaars en activeren een zoekopdracht in de databases. Dit scheelt u tijd en frustratie.

Onze persoonlijke assistentie gidst u door de vastgoed jungle van de Cote d’Azur om de woning te vinden die u zoekt. Wij begeleiden van selectie, bezoek, financiering tot aan de notaris. En daarna kunt u gaan genieten van de levensstijl aan de Franse Rivièra!

Gebruik ons uitgebreide netwerk in Zuid Frankrijk

Onze dienst na verkoop helpt u ook bij het vinden van de juiste Côte d’Azur keukenleverancier, binnenhuisarchitect, meubelleverancier, renovaties of woning onderhoud aan de Côte d’Azur of Zuid Franse spa wellness leverancier met de beste service.

Maak de verbinding met de Franse Rivièra

Als u in contact wilt blijven met de Franse Rivièra, schrijf u dan gratis in op onze Côte d’Azur onroerend goed nieuwsbrief voor een regelmatige update van interessante eigendommen zoals deze Moderne nieuwbouw Mandelieu, dichtbij centrum en stranden.

Bekijk ons brede aanbod

Woningen in de omgeving van Saint Tropez

Villa’s in het gebied van Fréjus Theoule sur Mer

Woningen in de omgeving van Cannes Mougins

Huizen in het gebied van Antibes Juan les Pins

Aanbod huizen omgeving Nice

Aanbod woningen omgeving Monaco

Andere appartementen en villa’s onder de zon

Nieuwbouw en luxe villa’s Lissabon Portugal

Luxe appartementen en villa’s Mauritius

Ibiza appartementen en villa’s

Toscane onroerend goed klein budget

Map