Een moderne vormgeving voor deze nieuwbouw in Nice Fabron. Hier woont u centraal ten opzicht van Nice, Cagnes sur Mer en Antibes. Vanuit sommige terrassen heeft u een niet te evenaren uitzicht over de stad en de zee plus de bergen. Als er voldoende sneeuw ligt om te gaan skiën, bent u in de winter de eerste die dat ziet!

De gebogen lijnen van de gevels trekken golvende golven die het geheel een maritiem effect geven. Dit alles wordt versterkt door een elegant overloopzwembad, omringd door het groen van de natuur.

Moderne nieuwbouw appartementen met zeezicht en zwembad Nice Fabron

De appartementen, van 2 tot 5 kamers, hebben allemaal grote terrassen als verlengde woonkamers die uw interieur uitbreiden en de stralen van de heerlijke zon de Côte d’Azur laten doordringen.

Een woord van ABC Architects / J.P. Cabane

Het Domaine werd bedacht discreet genesteld in een aangelegd park op de top van de Fabron-heuvel, een woonwijk die erg populair is bij de inwoners van Nice. Vanaf de stijlvolle ingang aan de Chemin du Cal de Spagnol verdwijnt de auto in de ondergrondse parkeer garage om plaats te maken voor de residentie in zijn uitgestrekte mediterrane tuin, zijn overloopzwembad met de zee en Cap d’Antibes in het zicht.

Het is de uitzonderlijke configuratie die het ontwerp van dit gebouw inspireerde met strakke gebogen lijnen die een dialoog aangaan met zowel de rimpelingen van het water als die van de topografie van de heuvels van Nice. Alle accommodaties zijn ontworpen met grote woonkamers die zich uitstrekken over grote en diepe terrassen die gunstig zijn gericht op een van de mooiste uitzichten van de Côte d’Azur: Cap d’Antibes, Baie des Anges of Baou de Saint-Jeannet.

De villa’s op het dak zullen door hun configuratie, de hoge plafonds van de binnenvolumes en de aangelegde terrassen een uitzonderlijke leefomgeving bieden.

Moderne nieuwbouw appartementen met zeezicht en zwembad Nice Fabron

Kwaliteitsdiensten voor een veeleisende levensstijl. Het gebouw kent de nodige luxe qua uitvoering

COMFORT
• 60X60 cm tegels in alle kamers
• Platen op 60X60 cm betegelde sokkels op de terrassen
• Aluminium schrijnwerk
• Badkamer 30X60 cm volledige hoogte
• Hangend toilet

ENERGIE
• Naleving van de thermische doelstellingen van RT 2012
• Dubbele beglazing voor goede thermische en akoestische isolatie

VEILIGHEID
• Geïsoleerde bordesdeur met 5-punts A2P slot
• Toegangscontrole via videofoon

Oplevering 2023.

Over Nice Fabron

Deze westkant van Nice biedt een glooiende wijk met veel groene zones (met inbegrip van het recreatiecentrum Carol de Roumanie), bolwerken (Leliwa, Fabron, Barla), talrijke landgoederen en mooie villa’s waarvan sommige met zwembaden en tennisbanen (Abdij van Roseland, Château Sainte-Anne, Les Belles Terres …). Met de nieuwe tramlijn bent u in tien minuten in hartje Nice!

Moderne nieuwbouw appartementen met zeezicht en zwembad Nice Fabron

Neem contact op met Ab en Jo Kuijer voor een snelle en professionele vastgoed service die u helpt bij het vinden van de woning die u zoekt. Net als deze moderne nieuwbouw appartementen met zeezicht en zwembad in Nice Fabron. Wij sturen u graag meer informatie over deze woning en zijn aanwezig om een ​​bezichtiging te organiseren. Bel / WhatsApp +33770186203 of mail info@wonenaandecotedazur.nl

Het eerste vastgoed platform met een persoonlijke service

Ons vastgoed platform werkt als een portaal en biedt u de best beschikbare woningen op de markt, gecombineerd met een persoonlijke service. Klanten kiezen voor ons om hen te vertegenwoordigen, omdat we geen Fransen zijn, maar nuchtere Nederlanders. We kennen de lokale markt en we hebben onze vastgoed partners geselecteerd omdat ze begrijpen welke service moet worden verleend aan internationale klanten.

Ons team is proactief, actief langs de kust van Menton tot Saint Tropez en is 7/7 bereikbaar via WhatsApp. Het kopen van onroerend goed vanuit het buitenland in Frankrijk lijkt misschien ingewikkeld, maar we helpen u door het papierwerk als u bijvoorbeeld deze moderne nieuwbouw appartementen met zeezicht en zwembad in Nice Fabron wilt kopen.

Nederlandse professionele service

Wonen aan de Cote d’Azur is ook aanwezig met het tekenen van de koopakte bij de notaris. Indien nodig kunnen wij voor de juiste vertalingen zorgen en brengen wij u in contact met ons betrouwbare netwerk van financiële adviseurs voor een hypotheek. Of een fiscale structuur die past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Internationaal aanbod onroerend goed

De Nederlandse website biedt vooral nieuwbouw projecten. Op onze Engelstalige website www.livingonthecotedazur.com staan meer dan 1000 villa’s en appartementen aan de Franse Rivièra. Bekijk eens wat we u te bieden hebben naast deze moderne nieuwbouw appartementen met zeezicht en zwembad in Nice Fabron. Vraag naar een persoonlijke selectie van de huizenmarkt in de Côte d’Azur, zowel online als off-market.

We helpen u de beste nieuwbouw appartementen te selecteren

Investeren in een huis aan de Franse Rivièra is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald en de hele Côte d’Azur is erg in trek bij een rijke internationale groep mensen. U ontmoet hier mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste in huisvesting, dienstverlening, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden zoals deze moderne nieuwbouw appartementen met zeezicht en zwembad in Nice Fabron worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars.

Persoonlijk, snel en efficient

Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra, kan de beschikbaarheid van luxe eigendommen per dag veranderen door de activiteiten van vele makelaars en agenten. Als u een specifieke woningwens heeft, neem dan eerst contact met ons op; wij activeren dan een zoekopdracht in de databases van alle makelaars. Dit scheelt u tijd en frustratie.

Onze persoonlijke assistentie gidst u door de vastgoed jungle van de Cote d’Azur om de woning te vinden die u zoekt. En daarna kunt u gaan genieten van de levensstijl aan de Franse Rivièra!

Gebruik ons uitgebreide netwerk voor nieuwbouw appartementen

Onze dienst na verkoop helpt bij het vinden van de juiste Côte d’Azur keukenleverancierbinnenhuisarchitect, meubelleverancier, renovaties of woning onderhoud aan de Côte d’Azur of Zuid Franse spa wellness leverancier met de beste service.

Maak de verbinding met de Franse Rivièra

Als u in contact wilt blijven met de Franse Rivièra, schrijf u dan gratis in op onze Côte d’Azur onroerend goed nieuwsbrief voor een regelmatige update van interessante eigendommen zoals deze moderne nieuwbouw appartementen met zeezicht en zwembad in Nice Fabron

Bekijk ons brede aanbod

Woningen in de omgeving van Saint Tropez

Villa’s in het gebied van Fréjus Theoule sur Mer

Woningen in de omgeving van Cannes Mougins

Huizen in het gebied van Antibes Juan les Pins

Aanbod huizen omgeving Nice

Aanbod woningen omgeving Monaco

Andere appartementen en villa’s onder de zon

Nieuwbouw en luxe villa’s Lissabon Portugal

Luxe appartementen en villa’s Mauritius

Ibiza appartementen en villa’s

Toscane onroerend goed klein budget

Pand Beschikt Over

  • Beveiligd domein
  • Kleinschalig
  • Laagbouw
  • Overloop Zwembad
  • Uitzicht op bergen of zee

Map