In hartje Mougins verschijnt een interessant nieuwbouw project voor investeerders. Het gaat hier om een servicegebouw met luxe kwaliteit appartementen die verhuurd worden aan actieve senioren vanaf ca 70 jaar. Zij huren dit van de verhuurmaatschappij en kunnen er extra diensten bij afnemen die het leven aangenaam maken. De verhuurmaatschappij heeft met u, als koper van een appartement een overeenkomst waarbij zij u gedurende 20 jaar lang een vaste bron van inkomsten uit verhuur garanderen. Het bedrag dat uit de verhuur komt, wordt driemaandelijks aan u overgemaakt, is belastingvrij en wordt jaarlijks geïndexeerd. Ook al wordt het niet verhuurd, dan nog ontvangt u ieder kwartaal netjes uw rendement.

Mougins nieuwbouw: lange termijn investering met gegarandeerd 3,8% rendement

Deze constructie, in het Engels ook wel lease-back constructie genoemd, is extra interessant omdat u de appartementen zonder BTW kunt kopen. U kunt het ook laten financieren, met of zonder BTW. Indien u het financiert met BTW, kunt u wel direct de BTW op uw aankoop terugvorderen van de Belastingdienst. Mits u het maar 20 jaar lang in uw onroerend goed portefeuille houdt. Wilt u het tussentijds toch verkopen, dan betaalt u 1% per jaar van de openstaande jaren aan BTW terug. 

Investering met gegarandeerde verhuur opbrengst

Het leukste van deze financieel lange termijn investering in Zuid Frankrijk is, dat u er niet meer naar hoeft om te kijken. Voor ieder ander appartement met seizoensverhuur en vaste kosten is een rendement van 3,8% op uw geïnvesteerde vermogen een hele mooie opbrengst. maar dan moet u het nog allemaal organiseren, inrichten en onderhouden. Dat is bij dit project met lease-back constructie niet het geval; de verhuur en het onderhoud wordt geheel voor u verzorgd. Dit betekent ook dat u het appartement niet zelf kunt gebruiken; het is puur een investering met een vaste huuropbrengst. Laat u uw spaargeld bij de bank staan, of zorgt u voor een slimme vaste bron van extra belastingvrije inkomsten de komende 20 jaar?

Lease back constructie Mougins

Wat veel mensen doen is de Mougins nieuwbouw laten financieren met BTW en vervolgens de terug ontvangen BTW en dit geld opnieuw gebruiken voor een andere investering. Er zijn dan ook investeerders die meerdere appartementen kopen; het levert u een mooi financieel rendement op dat bovendien BELASTINGVRIJ is. Dit is overigens alleen van toepassing op nieuwbouw. Wij dachten al dat u dit interessant zou vinden; neem daarom contact met ons op voor de brochure en meer informatie. Een fiscalist is beschikbaar om u specifieke antwoorden op specifieke vragen te geven.

Prijzen

1 slaapkamer appartement, 36,34 m2, terras 5,7 incl parking. Prijs 270.825 ex BTW.

2 slaapkamer appartement, 67,34 m2, terras 7,6 incl parking. Prijs 340.736 ex BTW.

BTW terug op uw aankoop Zuid Frankrijk

Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning of deze vastgoed investering met gegarandeerd 3,8% rendement, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Download de lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Ontdek de Côte d’Azur en Paca 

Kent u het verschil tussen de kustplaatsen en de Middeleeuwse dorpjes? Verken de glamour en gezellige drukte van de Côte d’Azur en het meer rustige VAR gebied. Waar zou u uw tweede woning in Zuid Frankrijk willen hebben? U weet al een stuk meer na lezing van De leukste kustplaatsen aan de Côte d’Azur

Locatie