Een ideaal vakantie appartement in Mougins, centraal gelegen bij Saint Basile en de Mougins Golf Club. Vanaf het heerlijke dakterras heeft u vrij uitzicht over de Alpen en als u om de hoek kijkt, dan ziet u in de verte Mandelieu en de baai van Theoule. Het zonnige appartement verkeert in uitstekende staat en heeft twee slaapkamers, een badkamer en een keuken die voorzien is van alle noodzakelijke apparatuur.

De residentie is afgesloten met een keurige entreehal en binnentuin. De bewoners zijn voornamelijk lokale Fransen, dus u bent hier écht in Frankrijk, onder de Fransen. Met een doorgaande weg voor de deur en restaurants op loopafstand bent u in mum van tijd in Antibes, Cannes, Mandelieu of de Mougins golfbaan.

Mougins twee slaapkamer appartement met dakterras

Bij het appartement zijn twee ondergondse parkeerboxen inbegrepen; waarvan u er een kunt afsluiten. Het interieur en de Peugeot 206 cabrio zijn eventueel over te nemen, dus u kunt als het ware zo instappen in de Zuid Franse levensstijl!

Mougins twee slaapkamer appartement met dakterras

Wilt u meer weten over dit zonnige twee slaapkamer appartement in hartje Mougins, neem dan contact op met Ab en Jo via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur.

Wonen aan de Côte d’Azur is zeven dagen per week geopend en is u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Download de lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Ontdek Côte d’Azur en Paca 

Kent u het verschil tussen de kustplaatsen en de Middeleeuwse dorpjes? Verken de glamour en gezellige drukte van de Côte d’Azur en het meer rustige VAR gebied. Waar zou u uw tweede woning in Zuid Frankrijk willen hebben? U weet al een stuk meer na lezing van De leukste kustplaatsen aan de Côte d’Azur

Locatie