Op zoek naar een nieuw appartement met zwembad? Deze residentie bevindt zich op de grens van Mougins Hauteurs en Vallauris en biedt een schitterend uitzicht op de Cap d’Antibes. De appartementen zelf beschikken over een zwembad en bevinden zich in een beveiligd domein. Geniet ontspannen van het mooiste uitzicht op een top locatie.

Olijfbomen, honderdjarige eiken, cipressen, cistusbomen, rozemarijn… In de natuurlijke tuin die de gebouwen van de residentie omgeeft, is het hele scala aan mediterrane soorten aanwezig. Een ideale omgeving om volop te genieten van de 300 dagen zon per jaar op de prachtige balkons van de woning. Rust en sereniteit worden verzekerd door de beveiliging van een gesloten park waar u keuze te over heeft als het gaat om parkeren.

Nieuw appartement met zwembad en uitzicht op Cap d’Antibes

De zachte tinten van de gevels zijn in harmonie met de natuurstenen muren die de woning omringen en versterken de geest van een moderne Provençaalse boerderij. De grote erkers laten u toe om van het panorama te genieten en open te staan ​​voor de uitzonderlijke helderheid van dit kleine hoekje van het aardse paradijs.

Genesteld in het hart van weelderige mediterrane vegetatie, biedt de wijk een panorama dat zich uitstrekt van de toppen van de Zuidelijke Alpen tot de oneindige horizon van de Middellandse Zee. Hier krijgen rust en ontspanning hun volle betekenis. U woont in het hart van de natuur, aan de poorten van het park Préalpes d’Azur, dat de mooiste wandel- en wandelroutes van het departement biedt.

Nieuw appartement met zwembad en uitzicht op Cap d'Antibes

Nieuw appartement met zwembad en uitzicht op Cap d’Antibes

• Automatische verlichting door aanwezigheidsmelder

• Entreehallen versierd met keramisch steengoed, decoratieve schilderijen, spiegel en wandlampen (afhankelijk van het plan van de architect)

• Liften met versierde cabine die elke verdieping bedienen, inclusief de ondergrondse parkeergarage

• 45 x 45 steengoed tegels, in alle kamers, op geluidsisolerende dekvloer

• Schuifdeuren in de woonkamer

• Ingerichte badkamer, badmeubel en grote spiegel

• Handdoekdroger

• Kasten met deuren (volgens plan)

• Ruime keuze aan tegels, diverse kleuren leverbaar

• Mogelijkheid tot opties afhankelijk van de voortgang van de werkzaamheden

Nieuw appartement met zwembad en uitzicht op Cap d’Antibes

Neem contact op met Ab en Jo Kuijer voor een snelle en professionele vastgoed service die u helpt bij het vinden van de woning die u zoekt. Net als deze Nieuw appartement met zwembad en uitzicht op Cap d’Antibes. Wij sturen u graag meer informatie over deze woning en zijn aanwezig om een ​​bezichtiging te organiseren. Bel / WhatsApp +33770186203 of mail info@wonenaandecotedazur.nl

Het eerste vastgoed platform met een persoonlijke service

Ons vastgoed platform werkt als een portaal en biedt u de best beschikbare woningen op de markt, gecombineerd met een persoonlijke service. Klanten kiezen voor ons om hen te vertegenwoordigen, omdat we geen Fransen zijn, maar nuchtere Nederlanders. We kennen de lokale markt en we hebben onze vastgoed partners geselecteerd omdat ze begrijpen welke service moet worden verleend aan internationale klanten.

Onze teams zijn proactief, actief langs de kust van Menton tot Saint Tropez en 7/7 bereikbaar via WhatsApp. Het kopen van onroerend goed vanuit het buitenland in Frankrijk lijkt misschien ingewikkeld, maar we helpen u door het papierwerk als u bijvoorbeeld deze Nieuw appartement met zwembad en uitzicht op Cap d’Antibes wilt kopen.

Nederlandse professionele service

Wonen aan de Cote d’Azur is ook aanwezig met het tekenen van de koopakte bij de notaris. Indien nodig kunnen wij voor de juiste vertalingen zorgen en brengen wij u in contact met ons betrouwbare netwerk van financiële adviseurs voor een hypotheek. Of een fiscale structuur die past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Internationaal aanbod onroerend goed

De Nederlandse website biedt vooral nieuwbouw projecten. Op onze Engelstalige website www.livingonthecotedazur.com staan meer dan 1500 villa’s en appartementen aan de Franse Rivièra. Bekijk eens wat we u te bieden hebben naast deze Nieuw appartement met zwembad en uitzicht op Cap d’Antibes. Vraag naar een persoonlijke selectie van de huizenmarkt in de Côte d’Azur, zowel online als off-market.

We helpen u de beste woningen te selecteren

Investeren in een huis aan de Franse Rivièra is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald en de hele Côte d’Azur is erg in trek bij een rijke internationale groep mensen. U ontmoet hier mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste in huisvesting, dienstverlening, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden zoals deze Nieuw appartement met zwembad en uitzicht op Cap d’Antibes worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars.

Persoonlijk, snel en efficient

Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra, kan de beschikbaarheid van woningen per dag veranderen door de activiteiten van vele makelaars en agenten. Als u een specifieke woningwens heeft, neem dan eerst contact met ons op; wij registreren u dan bij de makelaars en activeren een zoekopdracht in de databases. Dit scheelt u tijd en frustratie.

Onze persoonlijke assistentie gidst u door de vastgoed jungle van de Cote d’Azur om de woning te vinden die u zoekt. Wij begeleiden van selectie, bezoek, financiering tot aan de notaris. En daarna kunt u gaan genieten van de levensstijl aan de Franse Rivièra!

Gebruik ons uitgebreide netwerk in Zuid Frankrijk

Onze dienst na verkoop helpt u ook bij het vinden van de juiste Côte d’Azur keukenleverancier, binnenhuisarchitect, meubelleverancier, renovaties of woning onderhoud aan de Côte d’Azur of Zuid Franse spa wellness leverancier met de beste service.

Maak de verbinding met de Franse Rivièra

Als u in contact wilt blijven met de Franse Rivièra, schrijf u dan gratis in op onze Côte d’Azur onroerend goed nieuwsbrief voor een regelmatige update van interessante eigendommen zoals deze Nieuw appartement met zwembad en uitzicht op Cap d’Antibes.

Bekijk ons brede aanbod

Woningen in de omgeving van Saint Tropez

Villa’s in het gebied van Fréjus Theoule sur Mer

Woningen in de omgeving van Cannes Mougins

Huizen in het gebied van Antibes Juan les Pins

Aanbod huizen omgeving Nice

Aanbod woningen omgeving Monaco

Andere appartementen en villa’s onder de zon

Nieuwbouw en luxe villa’s Lissabon Portugal

Luxe appartementen en villa’s Mauritius

Ibiza appartementen en villa’s

Toscane onroerend goed klein budget

Map