Op zoek naar een nieuw appartement met zwembad? Deze residentie bevindt zich op de grens van Mougins Hauteurs en Vallauris en biedt een schitterend uitzicht op de Cap d’Antibes. De appartementen zelf beschikken over een zwembad en bevinden zich in een beveiligd domein. Geniet ontspannen van het mooiste uitzicht op een top locatie.

Olijfbomen, honderdjarige eiken, cipressen, cistusbomen, rozemarijn… In de natuurlijke tuin die de gebouwen van de residentie omgeeft, is het hele scala aan mediterrane soorten aanwezig. Een ideale omgeving om volop te genieten van de 300 dagen zon per jaar op de prachtige balkons van de woning. Rust en sereniteit worden verzekerd door de beveiliging van een gesloten park waar u keuze te over heeft als het gaat om parkeren.

Nieuw appartement met zwembad en uitzicht op Cap d’Antibes

De zachte tinten van de gevels zijn in harmonie met de natuurstenen muren die de woning omringen en versterken de geest van een moderne Provençaalse boerderij. De grote erkers laten u toe om van het panorama te genieten en open te staan ​​voor de uitzonderlijke helderheid van dit kleine hoekje van het aardse paradijs.

Genesteld in het hart van weelderige mediterrane vegetatie, biedt de wijk een panorama dat zich uitstrekt van de toppen van de Zuidelijke Alpen tot de oneindige horizon van de Middellandse Zee. Hier krijgen rust en ontspanning hun volle betekenis. U woont in het hart van de natuur, aan de poorten van het park Préalpes d’Azur, dat de mooiste wandel- en wandelroutes van het departement biedt.

Nieuw appartement met zwembad en uitzicht op Cap d'Antibes

Nieuw appartement met zwembad en uitzicht op Cap d’Antibes

• Automatische verlichting door aanwezigheidsmelder

• Entreehallen versierd met keramisch steengoed, decoratieve schilderijen, spiegel en wandlampen (afhankelijk van het plan van de architect)

• Liften met versierde cabine die elke verdieping bedienen, inclusief de ondergrondse parkeergarage

• 45 x 45 steengoed tegels, in alle kamers, op geluidsisolerende dekvloer

• Schuifdeuren in de woonkamer

• Ingerichte badkamer, badmeubel en grote spiegel

• Handdoekdroger

• Kasten met deuren (volgens plan)

• Ruime keuze aan tegels, diverse kleuren leverbaar

• Mogelijkheid tot opties afhankelijk van de voortgang van de werkzaamheden

Nieuw appartement met zwembad en uitzicht op Cap d’Antibes

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer over dit nieuwe appartement met zwembad en uitzicht op Cap d’Antibes voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. 

Investeren in onroerend goed in Zuid Frankrijk is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald want de Côte d’Azur blijft in trek bij een internationale groep levensgenieters. Hier ontmoet u mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste op het gebied van huisvesting, ontspanning, service, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars. Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra en er vele agenten en makelaars actief zijn met dezelfde woning, kan de beschikbaarheid per dag veranderen. 

Als u een specifieke woningwens heeft zoals dit nieuwe appartement met zwembad en uitzicht op Cap d’Antibes, neem dan contact met ons op. Wij activeren een kosteloze zoekopdracht in de databases van alle makelaars. Dit bespaart u tijd en frustratie. Onze persoonlijke assistentie leidt u door het oerwoud van Cote d’Azur onroerend goed om het huis te vinden dat u zoekt. Wij helpen met het papierwerk tot aan de handtekening op het kantoor van de notaris. Onze after-sales service staat ook garant bij het vinden van de juiste Côte Azur keukenleverancier, interieurarchitect, meubel leverancier, een renovatie team of wellness leverancier voor en heerlijke jacuzzi of zwemspa.

Als u in contact wilt blijven met de Côte d’Azur, meldt u zich dan gratis aan voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief voor een regelmatige update met nieuwbouw primeurs en interessante woningen die binnen drie maanden leverbaar zijn. Dan had u dit nieuwe appartement met zwembad en uitzicht op Cap d’Antibes al eerder ontdekt!

Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness in Zuid Frankrijk zoals een spa, sauna of hammam. 

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Ons aanbod villa’s te koop in Mougins (via onze internationale site)

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod appartementen en villa’s

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

Ibiza apartments and villa’s

Locatie