In een gesloten en rustig domein staat deze Neo Provençaalse villa villa op een dominante positie. Hier geniet u van een breed en vrij uitzicht over de heuvels en het Middeleeuwse Biot met in de verte de zee. De villa is zeer ruim van opzet met een woonoppervlakte van 320 vierkante meter. En alles is in perfecte staat van onderhoud.

Grote Neo Provençaalse villa met super uitzicht over Middeleeuws Biot

Grote Neo Provençaalse villa met super uitzicht over Middeleeuws Biot

Kent u Biot? In dit romantische dorpje dichtbij zee zijn veel kunstenaars neergestreken en de sfeer ademt nog steeds de rust uit van vervlogen tijden. Misschien komt die rust door de glasblazers, zij produceren hier het beroemde Biot glaswerk waarbij iedereen de adem inhoudt en toekijkt wanneer er weer en creatie wordt geblazen. U kunt dit ambachtelijke schouwspel in Biot dagelijks meemaken. In Biot wonen ook veel schilders, concertpianisten en andere creatieve mensen die deze omgeving extra appreciëren vanwege de sfeer, de lokale restaurantjes en de ideale ligging tussen Antibes, Cagnes en Valbonne. Maar we dwalen af; dat komt natuurlijk door het uitzicht. We gaan snel naar binnen!

Grote Neo Provençaalse villa met super uitzicht over Middeleeuws Biot

Een ruime entree brengt u naar de living en eetkamer van 120 m2 waarbij de keuken apart is geplaatst. Bij de keuken in de Neo Provençaalse villa zit ook een ruimte voor het wasgoed en technische zaken. Op de lagere verdieping vindt u de Master Bedroom met ruime badkamer en-suite en natuurlijk een inloopkast. Op deze etage zijn nog eens 3 ruime slaapkamers, allen met eigen badkamer.

Grote Neo Provençaalse villa met super uitzicht over Middeleeuws Biot

Grote Neo Provençaalse villa met super uitzicht over Middeleeuws Biot

Op het tuin niveau van de Neo Provençaalse villa is een aparte studio met douche te vinden waar u met gemak nog een extra slaapkamer in kunt maken. Leuk voor de gasten of uw bijna zelfstandig wonend kind dat de studio als een ouderlijke aanleunwoning kan gebruiken. Er is een dubbele garage en veel parkeerruimte voor uw gasten die van heinde en ver komen om van het uitzicht te genieten.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze Neo Provençaalse villa? Maak dan een afspraak! 

Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Download de lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Meer weten over Biot, de Côte d’Azur en Paca?

Ontdek het verschil tussen de kustplaatsen en de Middeleeuwse dorpjes. De glamour en gezellige drukte van de Côte d’Azur en het meer rustige VAR gebied, waar zou u uw tweede woning in Zuid Frankrijk willen hebben? Lees daarom ook De leukste kustplaatsen aan de Côte d’Azur

Locatie