De wijk Fabron ligt ten westen van Nice en is een groene en grote woonheuvel met uitzicht op de Baie des Anges. Deze rustige buurt wordt gewaardeerd om zijn uitzicht op zee en rust. Dit stukje ‘dolce vita’ wordt nu aangevuld met de eersteklas stedelijke infrastructuur van de naburige Eco-Vallée waar u o.a. Hana vindt, waardoor de wijk een uitstalraam van de metropool wordt.

De wijk is praktisch met de nabijheid van de school van La Lanterne en het kleine winkelcentrum “La Pignata village”: bakker, apotheek, kiosk en restaurant. Voor momenten van ontspanning is er gemakkelijke toegang tot de Promenade des Anglais, die zijn fietspaden, hardlooppaden en beroemde stranden ontrolt. Aan de voet van de heuvel, in de Plaine du Var, bediend door tramlijnen 2 en 3, voorzieningen en faciliteiten zijn minder dan 10 minuten* met de auto: middelbare school, middelbare school en universiteit, winkelcentrum Nice Valley, Nikaïa-voorstellingszaal , Allianz Riviera-stadion…

Deze gemengde, ambitieuze en dynamische ecowijk is gestructureerd als een nieuw hart van de stad rond het multimodale station, woningen, winkels en belangrijke tertiaire centra (Nice Méridia, Arénas en Grand Arénas).

Nice Fabron, nieuw luxe appartement in La Lanterne

Zwevend tussen lucht en zee, nodigt de dominante positie van de residentie u uit om de groene heuvels te aanschouwen die zich in de Baie des Anges storten. Na een drukke dag in het hart van de metropool heerst hier het hele jaar door vakantie. Cipressen, olijfbomen en citrusbomen in de tuin-belvedere geven schaduw aan de voetpaden die het uitgestrekte park van de residentie doorkruisen. De promenade met uitzicht op de terrassen komt uit op het weidse landschap en de zee, terwijl het zuidelijke leven bloeit rond het zwembad, de speeltuin en de buitenrotonde. Omringd door majestueuze bomen, die bescherming, frisheid en rust brengen, geniet de residentie van het dagelijks leven, waardoor de stad op een laag pitje staat.

WELZIJN BINNEN EN BUITEN IN EEN PANORAMISCHE OMGEVING

In een constante zorg voor comfort draagt elk detail bij tot een accurate expressie en subtiele elegantie. Royaal en verfijnd, de appartementen zijn beschikbaar van 2 tot 5 kamers, grotendeels dubbel georiënteerd, altijd uitgebreid met een diepe buitenruimte met behoud van privacy. De mooie hoogte onder het plafond en de grote erkers laten het licht zonder overdaad binnen dankzij een efficiënt verduisteringssysteem. Het vergroot ruimtes en volumes, geeft karakter aan alle kamers en maakt alle decoratieve wensen vrij. De residentie biedt plaats aan comfortabele gezinsappartementen, met 4 en 5 kamers.

De uitzonderlijke accommodaties bevinden zich op de bovenste verdieping met substantiële panoramische terrassen met een adembenemend uitzicht op zee. De twee gebouwen zijn zo samengesteld dat ze harmonieus in hun omgeving passen en zijn subtiel geplaatst in het hart van een tuin die is beplant met artistiek aangelegde terrassen. Deze oase van rust belooft de bewoners een dagelijks leven in absolute rust…

Een symfonie van glas en wit, halo door de zachtheid van houttinten en bekroond met elegante groene dakterrassen, de residentie heeft een verfijnde, eerlijke en evenwichtige architectuur. De rolluiken doen dus denken aan de dubbele huid die wordt gevormd door de privacyschermen die de hele woning omhullen. Royaal beglaasd, de gevels in dialoog met de tuin en de weidse uitzichten, uitnodigende exterieurharmonie in de appartementen. Ontworpen in overeenstemming met de nieuwste thermische voorschriften RE 2020, is de residentie verrijkt met de Ecovallée-kwaliteitsnorm, waardoor de ecologische voetafdruk wordt verkleind.

ZORGVULDIG INTERIEUR

Isofone dekvloer
Groot formaat tegels 60×60 cm
Omkeerbare geleide airconditioning
Tegelvloer en aardewerk op kozijnhoogte in badkamers en doucheruimtes, op alle wanden
Wastafelmeubel met daarboven een spiegel en een led-wandlamp in de badkamers en doucheruimtes
Handdoekdroger en douchescherm
Ingerichte kasten
Glijdend buitenschrijnwerk in gelakt aluminium Gemotoriseerde rolluiken
Geglazuurde balustrades
Pre-apparatuur voor domotica

GEMEENSCHAPPELIJKE GEBIEDEN

Zalen en verdiepingsvloeren ingericht door een binnenhuisarchitect
Beveiligde ondergrondse parkeergarages
Kelder voor alle appartementen
Privé zwembad

VERBETERDE BEVEILIGING

Schachtdeuren voorzien van een A2P** slot
Beeldtelefoon en toegangscontrole door Vigik

 

Map