DIT NIEUWBOUW PROJECT IN NICE IS HELAAS UITVERKOCHT.

Kijkt u hier voor nieuwe en bestaande appartementen in Nice.

 

Libération is zonder meer een van de meest bruisende wijken van Nice aan de Côte d’Azur. Toeristen worden verliefd op de Italiaanse binnenstad en de Soleya markt, maar de ware kenners kiezen voor Libération. Het ziet er uit als Parijs en zo voelt het ook, met brede straten en hoge groene bomen.

De renovatie van de omgeving rondom Gare du Sud is goed gelukt; het is een uitgaansgebied geworden dat ook veel lokale mensen buiten Nice aantrekt. De gedachte is: de toeristen gaan naar Place Massena maar wij gaan uit eten in Libération. Met name Gare du Sud is een verzamelplek geworden van kleine hippe eettentjes en de nieuwe bioscoop om de hoek. En natuurlijk is er een versmarkt in Nice Libération; zes dagen per week van 06.00 tot 13.00.

Nice nieuw stadsappartement in bruisend Libération bij Chateau de Valrose

In dit hippe stadsdeel van Nice in Zuid Frankrijk verschijnt een modern gebouw met voornamelijk 1 slaapkamer appartementen. Mooi, ruim, zonnig en licht en betaalbaar. Wie een tweede huisje zoekt in de hoofdstad van de Côte d’Azur, vindt in Libération een ideale omgeving om van de stad en het ZuidFranse leven te genieten.

Nice nieuw stadsappartement in bruisend Libération bij Chateau de Valrose

Omdat er weinig nieuwbouw in dit stadsdeel plaatsvindt, kunt u beter snel reageren op het aanbod. Er is een drie slaapkamer appartement te koop voor 647.000 euro. Maar de meeste prijzen voor een 1 slaapkamer appartement liggen tussen de 250 en 300.000 euro. Een ondergrondse garage koopt u voor 30.000 euro.

Nice nieuw stadsappartement in bruisend Libération bij Chateau de Valrose

Neem contact op met Ab en Jo Kuijer voor een snelle en professionele vastgoed service die u helpt bij het vinden van de woning die u zoekt. Net als deze Nice nieuw stadsappartement in bruisend Libération bij Chateau de Valrose. Wij sturen u graag meer informatie over deze woning en zijn aanwezig om een ​​bezichtiging te organiseren. Bel / WhatsApp +33770186203 of mail info@wonenaandecotedazur.nl

Het eerste vastgoed platform met een persoonlijke service

Ons vastgoed platform werkt als een portaal en biedt u de best beschikbare woningen op de markt, gecombineerd met een persoonlijke service. Klanten kiezen voor ons om hen te vertegenwoordigen, omdat we geen Fransen zijn, maar nuchtere Nederlanders. We kennen de lokale markt en we hebben onze vastgoed partners geselecteerd omdat ze begrijpen welke service moet worden verleend aan internationale klanten.

Onze teams zijn proactief, actief langs de kust van Menton tot Saint Tropez en 7/7 bereikbaar via WhatsApp. Het kopen van onroerend goed vanuit het buitenland in Frankrijk lijkt misschien ingewikkeld, maar we helpen u door het papierwerk als u bijvoorbeeld deze Nice nieuw stadsappartement in bruisend Libération bij Chateau de Valrose wilt kopen.

Nederlandse professionele service

Wonen aan de Cote d’Azur is ook aanwezig met het tekenen van de koopakte bij de notaris. Indien nodig kunnen wij voor de juiste vertalingen zorgen en brengen wij u in contact met ons betrouwbare netwerk van financiële adviseurs voor een hypotheek. Of een fiscale structuur die past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Internationaal aanbod onroerend goed

De Nederlandse website biedt vooral nieuwbouw projecten. Op onze Engelstalige website www.livingonthecotedazur.com staan meer dan 1500 villa’s en appartementen aan de Franse Rivièra. Bekijk eens wat we u te bieden hebben naast deze Nice nieuw stadsappartement in bruisend Libération bij Chateau de Valrose. Vraag naar een persoonlijke selectie van de huizenmarkt in de Côte d’Azur, zowel online als off-market.

We helpen u de beste woningen te selecteren

Investeren in een huis aan de Franse Rivièra is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald en de hele Côte d’Azur is erg in trek bij een rijke internationale groep mensen. U ontmoet hier mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste in huisvesting, dienstverlening, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden zoals deze Nice nieuw stadsappartement in bruisend Libération bij Chateau de Valrose worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars.

Persoonlijk, snel en efficient

Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra, kan de beschikbaarheid van woningen per dag veranderen door de activiteiten van vele makelaars en agenten. Als u een specifieke woningwens heeft, neem dan eerst contact met ons op; wij registreren u dan bij de makelaars en activeren een zoekopdracht in de databases. Dit scheelt u tijd en frustratie.

Onze persoonlijke assistentie gidst u door de vastgoed jungle van de Cote d’Azur om de woning te vinden die u zoekt. Wij begeleiden van selectie, bezoek, financiering tot aan de notaris. En daarna kunt u gaan genieten van de levensstijl aan de Franse Rivièra!

Gebruik ons uitgebreide netwerk in Zuid Frankrijk

Onze dienst na verkoop helpt u ook bij het vinden van de juiste Côte d’Azur keukenleverancier, binnenhuisarchitect, meubelleverancier, renovaties of woning onderhoud aan de Côte d’Azur of Zuid Franse spa wellness leverancier met de beste service.

Maak de verbinding met de Franse Rivièra

Als u in contact wilt blijven met de Franse Rivièra, schrijf u dan gratis in op onze Côte d’Azur onroerend goed nieuwsbrief voor een regelmatige update van interessante eigendommen zoals deze Nice nieuw stadsappartement in bruisend Libération bij Chateau de Valrose.

Bekijk ons brede aanbod

Woningen in de omgeving van Saint Tropez

Villa’s in het gebied van Fréjus Theoule sur Mer

Woningen in de omgeving van Cannes Mougins

Huizen in het gebied van Antibes Juan les Pins

Aanbod huizen omgeving Nice

Aanbod woningen omgeving Monaco

Andere appartementen en villa’s onder de zon

Nieuwbouw en luxe villa’s Lissabon Portugal

Luxe appartementen en villa’s Mauritius

Ibiza appartementen en villa’s

Toscane onroerend goed klein budget

Map