Mougins vernieuwt en dat is goed zichtbaar als u door dit stijlvolle dorpje op 15 minuten van Cannes rijdt. Er komt een geheel nieuw stadshart met winkels en restaurants in combinatie met moderne appartementen en een heerlijk zwembad voor de bewoners. Nieuwbouw in Mougins op een bijzondere plek; met een sfeervol en gezellig plein waar fonteinen staan en bankjes u uitnodigen om even te genieten van de vogeltjes of om een praatje te maken. Hier komt ook een openbaar park met olijfbomen, speelruimtes voor kleine kinderen en een lange wandelpromenade omzoomd met bomen. Het is een bijzonder en geheel nieuw project dat eind 2022 wordt opgeleverd. Wie een nieuw appartement in het hart van Mougins wilt kopen, kan nu alvast reserveren!

Gezellig en stijlvol wonen in nieuw stadscentrum Mougins

In de directe omgeving verschijnt een bioscoop, het nieuwe Hôtel de Ville en directe buslijnverbindingen met Cannes en Grasse. Laat u verleiden door elegante stijl, geïnspireerd op het Provençaalse erfgoed. De materialen zoals fijne coatings, gekleurd steen, glazen balustrades, houten of aluminium luiken en terracotta tegels onderscheiden zich met hun duurzame kwaliteit. De verschillende tinten grijs, licht, donker en taupe geven de nieuwbouw gevels een bijna Italiaans tintje. Er zijn loopbruggen waarmee de paviljoens zijn verbonden; u wandelt op deze manier door een prachtig aangelegd park,

Wij bieden in het nieuwe stadscentrum Mougins nieuwbouw appartementen aan variërend van studio tot 3 slaapkamer appartementen met een helder en zonnig interieur. Alle appartementen hebben grote ramen en komen uit op een ruim balkon of een groot dakterras tot 72 m2. Door de slimme opstelling van balustrades en zonneschermen, bent u verzekerd van uw privacy en wordt uw terras een echte buitenkamer. De appartementen hebben de hoogste certificering isolatie op het gebied van geluid en energie. In de praktijk betekent dit zeer rustig wonen en een laag energieverbruik. En er is nog meer om van te genieten: bij mooi weer kunt u gebruikmaken van het privézwembad op het dak van het Renaissance Paviljoen. Alleen toegankelijk voor de bewoners!

Gezellig en stijlvol wonen in nieuw stadscentrum Mougins

HET WOORD VAN DE ARCHITECT

“Het Coeur Mougins-project wordt een eigentijds, gestructureerd en levendig stadscentrum aan de voet van het oude dorp Mougins. Deze hoofdas zal volledig worden gerenoveerd om winkels, diensten en nieuw vervoer te huisvesten, waaronder een BHNS-buslijn die het rechtstreeks verbindt met Cannet en Cannes. Het district zal ook de bouw van een administratieve en sociale hub inclusief het nieuwe stadhuis van Mougins huisvesten. De architectuur wordt opzettelijk gesplitst om gevarieerde volumes te creëren en nobele materialen zullen worden gebruikt om het project een karakter te gevenzowel eigentijds als tijdloos. ”

VEILIGHEID
• Toegangscontrole tot entreehallen via videofoon en digitale code
• Appartement entree deuren met 3-punts veiligheidsslot A2P *

• Toegang tot parkeerkelder, bestuurd door afstandsbediening

COMFORT
• Isofonische dekvloer
• Thermostatische mengkraan voor douche en bad
• Individuele verwarming door elektrische stralingspanelen

• Collectief warm water voor huishoudelijk gebruik

GEMEENSCHAPPELIJKE RUIMTES
• Aanwezigheidsmelderverlichting
• Entreehal ingericht door onze architect

BEAUTY
• 45 x 45 cm geglazuurd tegels in alle kamers
• Gladde verf op alle muren en plafonds
• Badkamer en badkamer met faience tot frame, uitgerust met een keramische wastafel, een spiegel met lichtpunt en een verwarmd handdoekenrek

Nieuw appartement kopen in centrum Mougins?

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij zijn actief aan de Côte d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness zoals een spa, sauna of hammam. Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf u dan in voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod appartementen en villa’s

Aanbod villa en appartement kopen in Mougins

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

Locatie