Sommige nieuwbouw projecten zijn zo bijzonder dat je meteen de kriebels krijgt. Stelt u zich eens voor; dat romantische Villefranche sur Mer met de meest gefotografeerde baai van de Côte d’Azur. Op loopafstand van de haven, in het oude centrum wordt een grote villa verbouwd in originele art-deco stijl. In deze art-deco villa kunt u een nieuw appartement kopen, voorzien van alle moderne gemakken. U bevindt zich echt in het centrum, dus met de bakker, slager, supermarkt en apotheek als buren. Door de slingerende straatjes staat u zo in de haven en wandelt u net zo snel door naar het lange zandstrand met dat heldere water.

Nieuw appartement in art-deco villa Villefranche sur Mer

Uw Villefranche appartement ligt op 4 minuten wandelen van de haven

Nieuw appartement in art-deco villa Villefranche sur Mer

De villa is gebouwd in 1900 met raampartijen en luiken die zo uit een schilderij komen. Decoratieve elementen aan de dakranden maken dit gebouw helemaal af. De elegante en verfijning van ruim honderd jaar geleden komen weer tot leven in deze art-deco villa. Een enkel appartement heeft zeezicht, maar wat ieder appartement bijzonder maakt is de ligging van deze art-deco villa op een unieke locatie. Wilt u de brochure ontvangen? Haast u zich want 11 appartementen zijn natuurlijk snel verkocht.

Villefranche is een kleine maritiem stadje dat omrind door door de groene heuvels. Het is een favoriete ligplaats voor cruiseschepen die hier het ultieme decor van de Franse Riviera vinden. Doordat het dorpje beschermd is door de groene bergen, heerst er altijd een micro klimaat met 3000 uren zon per jaar en weinig wind. Villefranche-sur-Mer ligt op een bevoorrechte locatie op 12 km van de luchthaven van Monaco en 12 km van de internationale luchthaven Nice.

Investeer in een art-deco villa appartement in Villefranche sur Mer 

Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur.

Wonen aan de Côte d’Azur is zeven dagen per week geopend en is u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening.

Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen aan de Côte d’Azur bekijken?

Bekijk hier ons actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief.

De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe.

U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Download de French Riviera lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Ontdek Côte d’Azur en Paca 

Kent u het verschil tussen de kustplaatsen en de Middeleeuwse dorpjes? Verken de glamour en gezellige drukte van de Côte d’Azur en het meer rustige VAR gebied. Waar zou u uw tweede woning in Zuid Frankrijk willen hebben? U weet al een stuk meer na lezing van De leukste kustplaatsen aan de Côte d’Azur

 

Locatie