Cagnes sur Mer is de groeibriljant aan de Côte d’Azur; in nog geen tien jaar tijd heeft de nieuwe burgemeester een voortvarend beleid gevoerd waardoor steeds meer mensen op Cagnes sur Mer afkomen. Is het de nieuwe brede boulevard waar u heerlijk kunt fietsen, wandelen en het hele jaar door dineren aan zee? Ook de enige paardenrenbaan in Zuid Frankrijk; de Hippodrome Côte d’Azur trekt steeds meer internationale bezoekers. Of is Cagnes extra populair door Europa’s grootste openlucht shopping en entertainment centrum: Polygone Riviera? Wie van shoppen houdt, en van lekker eten, gezelligheid, film, een casino en ga zou maar door vindt in Polygone vrijwel alles. Het feit is dat investeren in Cagnes sur Mer is investeren in een dynamische stad met zo’n 50.000 inwoners en waar het hele jaar door van alles te doen is.

Nieuw appartement bij het kasteel van Cagnes sur Mer

Nieuw appartement bij het kasteel van Cagnes sur Mer

Boven al deze drukte uit torent letterlijk al sinds 1309 het Chateau Grimaldi uit. Ooit in eigendom van de rijke Grimaldi’s uit Monaco, nu in handen van de gemeente Cagnes sur Mer dat er een museum van heeft gemaakt voor moderne kunst uit de hele wereld. Alweer zo’n slimme zet om meer internationale mensen naar Cagnes sur Mer te lokken. Het kasteel staat in Haut de Cagnes, dat vooral wordt bewoond wordt door Scandinavische mensen. U hoort hier dan ook nauwelijks ‘bonjour’, maar eerder ‘Tak Tak’.

Vanaf uw nieuwe appartement heeft u dagelijks uitzicht op de stoere muren, kantelen en de wapperende vlaggen van het kasteel Grimaldi en Haut de Cagnes. U voelt zich hier een beetje in de Middeleeuwen, maar gelukkig is uw appartement helemaal nieuw conform de eisen van de 21 eeuw.

Deze nieuwbouw is gelegen in het hart van de stad, dichtbij het stadhuis. De residentie, met zijn moderne architectuur en traditionele dakpannen, heeft een achtertuin met een stijlvolle bosrijke omgeving en een aangenaam aangelegde binnentuin waar u heerlijk kunt genieten. De appartementen, van studio’s tot grote 4-kamerappartementen plus een dakvilla zijn licht en functioneel met mooie en grote terrassen om optimaal te genieten van het uitzicht op het historische Haut de Cagnes en zijn kasteel.

Nieuw appartement bij het kasteel van Cagnes sur Mer

Koop uw tweede woning in Cagnes sur Mer

Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Download de lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Locatie