Wonen in Antibes is leven in een internationale gemeenschap met een geweldige haven en bruisend centrum. De échte ZuidFranse lifstyle, met heerlijke zandstranden die doorlopen tot aan Juan les Pins. En dat alles centraal gelegen in het hart van een majestueus decor, tussen Nice en Cannes.

In een groen landschapspark verschijnt dit project; discreet en elegant. Samengesteld uit twee gebouwen die met de natuurlijke rondingen harmonieus opgaan in de natuur. Hier komen uw dromen uit voor een tweede woning aan de Côte d’Azur; er is keuze uit studio’s tot drie slaapkamer appartementen. Als u vanuit het drukke stadscentrum omhoog gaat, zult u de heerlijke rust van deze woonwijk op een heuvel waarderen. Hier nestelen prachtige villa’s en luxe woningen in een groene en bewaarde omgeving, met uitzicht op de Middellandse Zee. Geconfronteerd met zoveel rust, is het moeilijk te geloven dat u dichtbij Sophia-Antipolis bent, op een paar minuten van Antibes centrum en natuurlijk de stranden: een bevoorrechte levensstijl is voor u beschikbaar. Winkels, scholen en middelbare scholen, sportfaciliteiten, natuurparken … alle voorzieningen zijn aanwezig om de perfecte balans tussen stad en harmonie te bereiken. Het uitzicht op de zee is adembenemend; zowel op het Mercantour-massief als de blauwe zee; van Cap de Nice tot Cap d’Antibes.

Nieuw appartement met zeezicht op centraal punt in Antibes

Nieuw appartement met zeezicht op centraal punt in Antibes

De nieuwe residentie ligt in het hart van een bevoorrecht landschapspark en is discreet en elegant. De twee gebouwen gaan harmonieus op in de omgeving. Op de gevel zijn de opeenvolgingen van witte en grijze coatings in perfecte harmonie met het ritme van terrassen, loggia’s en zonneschermen, die uw privacy behouden. De adel van de blauwachtige glazen balustrades en grote ramen laten het licht binnen, om ten volle te genieten van de zon van de Riviera en het uitzicht. Een nieuwbouw residentie op 5 sterren niveau met een bijzondere sfeer en ruime appartementen. Een perfect adres door zijn centrale ligging, een ideale leefomgeving om in alle rust van de Côte d’Azur te genieten. Oplevering 2022 en aanbetaling slechts 5%.

Nieuw appartement met zeezicht op centraal punt in Antibes

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij zijn actief aan de Côte d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness zoals een spa, sauna of hammam. Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf u dan in voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Locatie