DIT PROJECT IS GEHEEL UITVERKOCHT.
INFORMEER NAAR NIEUWE WONINGEN EN RESERVEER OP TIJD!

Een mooi klein domain met zwembad, dichtbij Nice en Antibes. Saint-Laurent-du-Var past perfect bij de rondingen van de Baie des Anges, halverwege tussen Cannes en Monaco. Het stadje combineert de charme van de oude dorpen van Nice met de drukte van de badplaatsen aan de Côte d’Azur. U kent het wellicht van het mooiste winkelcentrum aan zee; de CAP 3000. Of de gezellige haven met wandelboulevard en vele restaurants.

Dezmediterrane levenskwaliteit toegevoegd aan tot de dynamiek van Cap 3000 en de Eco-Vallei van de Plaine du Var dragen bij tot de aantrekkelijkheid van Saint-Laurent-du-Var. In 2026 stapt u hier zo op de tram om naar het oude Nice te gaan.

Nieuw appartement met zwembad centrum Saint Laurent du Var

Binnen het beveiligde domein vindt u bloemperken, Provençaalse soorten, olijfbomen en citrusbomen in een harmonieus plantverband. Het zwembad met breed en zonnig terras past harmonieus in deze oase van natuur. In de gemeenschappelijke tuinen kunnen seizoensgebonden groenten en fruit worden geteeld, onder de deskundige begeleiding van professionals. De aanwezigheid van composteermachines draagt bij tot milieuverantwoorde praktijken. De architectuur weerspiegelt alle thema’s van de Provençaalse levenskunst, met volumes, terrassen en nissen die ritme geven aan de lijnen van de woning en deze blootstellen aan het zuidelijke licht. De gevels wisselen warme en lichte kleuren af, onderstreept door de zuiverheid van het wit van de horizontale banden, de pergola’s en de opengewerkte daken. Uw appartement combineert materialen zoals hout en glazen balustrades.

Nieuw appartement met zwembad centrum dichtbij Nice

In totaal 23 appartementen bieden ruime en functionele 2- tot 4-kamerappartementen met keukens die uitkomen op de woonkamer, grote erkers, en master suites, sommige met eigen doucheruimte. Om de binnenruimtes uit te breiden, geeft elk appartement uit op een privétuin van maximaal 79 m2, een mooi woonbalkon of een groot terras beschermd door een pergola. Op de bovenste verdieping, hebben de flats een kathedraal woonkamer met hoge plafonds tot 3,85 m, wat een extra cachet geeft, waar het licht overvloedig doordringt.

Comfort en harmonie

– Hoogwaardige thermische en akoestische isolatie.
– Elektrische verwarming en collectieve warmwaterproductie door thermodynamische boiler.
– Franse ramen voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken in de woonkamer.
– Geglazuurde aardewerk tegels 45 x 45 cm in alle kamers, verschillende natuurlijke tinten, met bijpassende plinten.
– Terrasvloeren met 60 x 60 cm tegels.
– Badkamers met aardewerk tegels, handdoeken warmer, wastafelmeubel, verlichte spiegel.
– Waterbesparende thermostatische mengkraan.
– Ingebouwde kasten volgens de plannen.

– Afgesloten residentie met toegangscontrole voor voetgangers via digicode, videofoon en Vigik® badge.
– Zwembad van 9 x 4 m en groot strand.
– Entreehallen ingericht door onze architect met toegangscontrole.
– Overloopdeuren met anti-inbraakblok op metalen frame, 5-punts A2P** veiligheidsslot.
– Ingang naar de parkeerkelder voorzien van een overheaddeur met toegang met afstandsbediening.
– Voor apparatuur, kabelgoten voor stopcontacten voor elektrische auto’s.

Centrum Saint Laurent du Var ligt centraal

– 6 min* van de snelweg A8 naar Marseille en Monaco.

MET DE BUS
Bushalte “Daudet” op 120 m*.
– Lijn 20 Giono / Les Pugets – Staps / Arboras.
– Lijn 51D Lycée Thierry Maulnier / Nice – La Baronne Place.
– Route 73 Centre Commercial Cap 3000 – Médiathèque Carros.
– SLV2 Parc des Sports / Lycée Renoir et Escoffier – La Baronne Place.
– Lijn SLV4 Collège Pagnol – La Baronne Place.

MET DE TREIN
– 6 min* van het SNCF station, TER, nationale en internationale lijnen.

MET DE TRAM

– Op 6 min* van de toekomstige tramlijn die de wijk Saint-Augustin/Grand Arénas in Nice zal verbinden met het centrum van Cagnes-sur-Mer, via Saint-Laurent-du-Var. De ingebruikneming is gepland voor 2026*.

MET HET VLIEGTUIG
– 7 minuten* van de internationale luchthaven Nice Côte d’Azur. Nationale, internationale en low-cost verbindingen.

MET DE FIETS
– Elektrische fietsen met zelfbediening “E Vélo bleu” beschikbaar op 1.400 m*. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Nieuw appartement met zwembad centrum Saint Laurent du Var

Neem contact op met Ab en Jo Kuijer voor een snelle en professionele vastgoed service die u helpt bij het vinden van de woning die u zoekt. Net als dit nieuwe appartement met zwembad in het centrum Saint Laurent du Var. Wij sturen u graag meer informatie over deze woning en zijn aanwezig om een ​​bezichtiging te organiseren. Bel / WhatsApp +33770186203 of mail info@wonenaandecotedazur.nl

Het eerste vastgoed platform met een persoonlijke service

Ons vastgoed platform werkt als een portaal en biedt u de best beschikbare woningen op de markt, gecombineerd met een persoonlijke service. Klanten kiezen voor ons om hen te vertegenwoordigen, omdat we geen Fransen zijn, maar nuchtere Nederlanders. We kennen de lokale markt en we hebben onze vastgoed partners geselecteerd omdat ze begrijpen welke service moet worden verleend aan internationale klanten.

Ons team is proactief, actief langs de kust van Menton tot Saint Tropez en is 7/7 bereikbaar via WhatsApp. Het kopen van onroerend goed vanuit het buitenland in Frankrijk lijkt misschien ingewikkeld, maar we helpen u door het papierwerk als u bijvoorbeeld dit nieuwe appartement met zwembad in het centrum Saint Laurent du Var wilt kopen.

Nederlandse professionele service

Wonen aan de Cote d’Azur is ook aanwezig met het tekenen van de koopakte bij de notaris. Indien nodig kunnen wij voor de juiste vertalingen zorgen en brengen wij u in contact met ons betrouwbare netwerk van financiële adviseurs voor een hypotheek. Of een fiscale structuur die past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Internationaal aanbod onroerend goed

De Nederlandse website biedt vooral nieuwbouw projecten. Op onze Engelstalige website www.livingonthecotedazur.com staan meer dan 1000 villa’s en appartementen aan de Franse Rivièra. Bekijk eens wat we u te bieden hebben naast dit nieuwe appartement met zwembad in het centrum Saint Laurent du Var. Vraag naar een persoonlijke selectie van de huizenmarkt in de Côte d’Azur, zowel online als off-market.

We helpen u de beste woningen te selecteren

Investeren in een huis aan de Franse Rivièra is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald en de hele Côte d’Azur is erg in trek bij een rijke internationale groep mensen. U ontmoet hier mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste in huisvesting, dienstverlening, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden zoals dit nieuwe appartement met zwembad in het centrum Saint Laurent du Var worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars.

Persoonlijk, snel en efficient

Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra, kan de beschikbaarheid van luxe eigendommen per dag veranderen door de activiteiten van vele makelaars en agenten. Als u een specifieke woningwens heeft, neem dan eerst contact met ons op; wij activeren dan een zoekopdracht in de databases van alle makelaars. Dit scheelt u tijd en frustratie.

Onze persoonlijke assistentie gidst u door de vastgoed jungle van de Cote d’Azur om de woning te vinden die u zoekt. En daarna kunt u gaan genieten van de levensstijl aan de Franse Rivièra!

Gebruik ons uitgebreide netwerk

Onze dienst na verkoop helpt bij het vinden van de juiste Côte d’Azur keukenleverancierbinnenhuisarchitect, meubelleverancier, renovaties of woning onderhoud aan de Côte d’Azur of Zuid Franse spa wellness leverancier met de beste service.

Maak de verbinding met de Franse Rivièra

Als u in contact wilt blijven met de Franse Rivièra, schrijf u dan gratis in op onze Côte d’Azur onroerend goed nieuwsbrief voor een regelmatige update van interessante eigendommen zoals dit nieuwe appartement met zwembad in het centrum Saint Laurent du Var.

Bekijk ons brede aanbod

Woningen in de omgeving van Saint Tropez

Villa’s in het gebied van Fréjus Theoule sur Mer

Woningen in de omgeving van Cannes Mougins

Huizen in het gebied van Antibes Juan les Pins

Aanbod huizen omgeving Nice

Aanbod woningen omgeving Monaco

Andere appartementen en villa’s onder de zon

Nieuwbouw en luxe villa’s Lissabon Portugal

Luxe appartementen en villa’s Mauritius

Ibiza appartementen en villa’s

Toscane onroerend goed klein budget

Map