Een juweel van architectuur in het hart van een van de meest populaire dorpen in de Golf van Saint-Tropez. Deze nieuwe residentie sublimeert de kunst van het leven in Grimaud en biedt de luxe van een nieuwe residentie met privézwembad en aangelegde tuin in een historische setting.

Van 2 tot 4 kamers, de appartementen met airconditioning strekken zich uit tot royale buitenruimtes en profiteren van eersteklas diensten. Een betovering, 10 min** van de stranden van Port Grimaud.

Nieuw appartement met zwembad in het mooie Grimaud

Authentieke architectuur, plus de luxe van nieuw. Een oase van rust, deze residentie in Grimaud verweeft subtiel aangelegde en gebouwde ruimtes. De residentie is volledig omgeven door een dichte groene rand en bestaat uit drie gebouwen van intieme proporties, gekenmerkt door nobele en traditionele architectuur. Kanaaltegels, ijzerwerk en pastelkleuren sieren een uniek architectonisch werk, ontworpen om perfect in het dorp Grimaud te passen.

De natuurlijke helling van het land vraagt ​​om werk in terrassen, de hoogteverschillen zorgen ervoor dat elk gebouw kan genieten van een panoramisch uitzicht op de binnentuinen. De tuinen, ook behandeld in terrassen, concentreren alle essenties en kleuren van het kreupelhout van de omliggende heuvels. Het zwembad en het solarium maken deel uit van een idyllische omgeving, rijk aan het mediterrane beeld dat de tuinarchitect heeft bedacht. Met zijn parkeergarages in de kelder, zijn liften die alle verdiepingen bedienen en zijn videofoons in de inkomhallen, omvat deze prestatie alle hedendaagse apparatuur die essentieel is voor dagelijks comfort.

Nieuwe appartementen met perfect comfort en vrij uitzicht

Van 2 tot 4 kamers strekken de appartementen zich allemaal uit naar een royale buitenruimte, balkon, loggia of terras. Door de ligging van de gebouwen heeft iedereen vrij uitzicht over de tuinen en een ongeëvenaard gevoel van rust.

Om tegemoet te komen aan de hedendaagse ambities, hebben de appartementen gebruiksvriendelijke plannen, met een open keuken en grote openingen – ramen en erkers – die de ontvangstruimten versterken. De familieappartementen scheiden de dag- en nachtruimte duidelijk van elkaar, voor altijd comfort. De fijne selectie van interieurinrichtingen zal aan alle decoratieve wensen voldoen door duurzame en elegante uitrustingen en vloerbedekkingen aan te bieden in edele materialen. In de ingangen en sommige slaapkamers schuiven inbouwkasten, wat de organisatie van het interieur vergemakkelijken.

De vertrouwelijke charme van Little Venice Provençale

In het hart van de Golf van Saint-Tropez, op 1 uur en 20 minuten van Cannes** en de internationale luchthaven van Nice, ligt deze residentie verankerd in een van de meest gewilde omgevingen aan de Middellandse Zeekust. Aan de landzijde, een duizend jaar oud dorp gelegen op een heuvel, met een droompanorama en de charme van de opgeschorte tijd… Aan de zeezijde, een haven uit de droom van een visionaire architect, die wist hoe hij recreëren de Italiaanse lagunes. Grimaud is meer dan een adres, het is een manier van leven en dromen.

Het dorp Grimaud, resoluut Provençaals, is een juweel van cultuur en gastronomie. Marktkramen vol met lokale producten, royale olijfolie, overvloedige groenten en fruit en zelfs truffels in het seizoen – een festival is aan hen gewijd in februari. Restaurants en winkels zijn afgestemd op de lokale eisen… Met zijn 4.500 inwoners het hele jaar door, zijn twee kleuter- en lagere scholen en zijn vele artistieke hoogtepunten, is Grimaud een actief familiedorp.

Een onvergelijkbare investering in activa in Grimaud

De naam Grimaud wordt gefluisterd onder liefhebbers van elegantie en vertrouwelijkheid… In het hart van het duizend jaar oude dorp Grimaud is de opkomst van een nieuwe residentie met ondergrondse parking en privézwembad een unieke gebeurtenis. Door eigenaar te worden van een nieuw modern appartement in het hart van Féeries, doet u een unieke investering in activa, waarbij u het beste van twee werelden, het dorpsleven en het absolute comfort van nieuw high-end onroerend goed combineert.

Deze investering leent zich voor alle doeleinden, van verhuur het hele jaar door vergezeld van een belastingvrijstellingsregeling zoals de Pinel tot seizoenstoerisme. Ideaal om vandaag nog uw toekomstige pied-à-terre of tweede huis te verwerven en te profiteren van de structurele verbetering van uitzonderlijke adressen aan de Côte d’Azur.

Map