Dit is een echt stadsappartement in het hart van Nice Côte d’Azur. Verwacht geen zwembad op het dak en een vrij uitzicht op de zee. Het is als een appartement in Parijs, maar dan beter. De Middellandse Zee is te voet in vijf minuten te bereiken. De gezellige antiekwijk ligt om de hoek en tramlijn 2 staat klaar om u naar het vliegveld te brengen. En vice versa.

Uw nieuwe luxe residentie in het hart van Nice Riquier toont hoogwaardige hedendaagse architectuur die groene ruimtes op de eerste plaats zet. Omringd door diepe beboste tuinen, is dit een uitzonderlijke plek om te wonen in het hart van de stad. 100% vrij toegankelijk, uw toekomstige adres biedt 25 appartementen van 2 tot 4 kamers.

Nieuw appartement in het hart van Nice Riquier, op 5 minuten van de oude haven

Omringd door 7 km aan stranden en de beroemde Promenade des Anglais, is Nice rijk aan geschiedenis en cultuur. 300 dagen per jaar gesublimeerd door zonlicht, nodigt de City of Angels u uit in zijn typische steegjes, piazzetta’s in Italiaanse stijl, markten, havens, stranden en groene parken. De hoofdstad van de Côte d’Azur wordt gekenmerkt door tal van evenementen en organiseert jaarlijks bijna 2.000 culturele, feestelijke of sportieve evenementen, zoals het niet te missen carnaval.

Vanuit de wijk Nice Riquier hebt u snel (binnen 500 meter) toegang tot al het openbaar vervoer zoals tram, bus of trein.Vanaf hier is het slechts een paar stappen om langs de boulevard of de haven te wandelen. Ontdek prachtige winkels en pakhuizen zoals Galleries Lafayette, dineer op het terras van een elegant restaurant, zonnebaad op een ligstoel in een van de privéstrandrestaurants. Of boek een ferry overtocht van Nice naar Corsica of Sardinië. Hier kunt u met volle teugen van het leven genieten.

Koop nieuwbouw appartement aan de Côte d’Azur

Mensen zijn altijd verbaasd dat 60% van de nieuwe appartementen in Zuid Frankrijk verkocht zijn voordat de ontwikkelaar begint met graven. Het zou natuurlijk leuk zijn om op deze bovenste verdieping rond te lopen en te besluiten deze te kopen. Dit kan in andere landen die minder gunstig zijn voor internationale investeerders. Uw geld investeren in een nieuw appartement aan de Franse Rivièra is een duurzame investering. U geniet van tien jaar garantie, lagere notariskosten en belasting en u kunt zelfs de 20% btw terugvragen als u besluit om het te verhuren voor extra inkomen.

 

Map