Ideaal gelegen tussen Cannes en Saint-Tropez, profiteert Saint Raphael van een bevoorrechte locatie die het een uitzonderlijke leefomgeving geeft. Saint-Raphael, een natuurlijk paradijs voor golfers, biedt drie prachtige golfbanen met een adembenemend uitzicht op het Esterel-massief. Levend op het ritme van de Provençaalse markten, is de stad gehuld in een vredige, zachte en warme sfeer. Saint-Raphaël biedt een scala aan water- en landactiviteiten voor sportliefhebbers (duiken, waterskiën, wandelen, enz.)

Als weerspiegeling van een economische en ecologische dynamiek, pleit het Palais des Congrés voor culturele evenementen door samen te werken met de bescherming van het milieu. Met strakke lijnen, sobere volumes en brede openingen in terrassen en balkons met glazen balustrades sluit deze nieuwe residentie in Saint Raphael stevig aan bij beknopte en afgemeten hedendaagse architectuur met klassieke weerklank.

Nieuw appartement te koop Saint Raphael, VAR 83

Het vierzijdige dak, de metalen pergola, de coatings in lichtbruine en okerkleuren en de aanplantingen van mediterrane soorten integreren het gebouw en zijn groene ruimtes perfect in zijn Provençaalse omgeving. Op de hoogten van Saint-Raphaël bevindt deze residentie zich in een overwegend residentiële wijk. Kleine appartementsgebouwen staan ​​naast tal van neo-Provençaalse villa’s omgeven door tuinen met zwembaden.

In navolging van de vorm van het terrein waarop het zich bevindt, heeft de residentie vier woonniveaus: een tuinniveau, een begane grond en twee verdiepingen. Het omliggende park wisselt af tussen plantaardige en minerale sferen, met een mix van snelgroeiende heggen, mediterrane struiken, bloemperken en rotsblokken op de natuurlijke barrière. De zestien hoogstammen, verspreid over de met gras begroeide parterres, illustreren de rijkdom van de zuidelijke vegetatie: Aleppo-dennen en judasbomen grenzen aan valse peperbomen, eiken en olijfbomen. Vier palmbomen verrijken het geheel en brengen een meer kustgevoel.

Koop een nieuw appartement aan de Côte d’Azur

Tussen zee en bergen, Provençaalse massieven en de Middellandse Zeekust, we kunnen het zeggen: de Côte d’Azur is een droom! Bekend om zijn wereldberoemde steden: Cannes, Saint-Tropez en Saint-Raphaël en zijn adembenemende landschappen en uitzichtpunten, charmeert het met de schoonheid van zijn land. U herkent het: schitterend, rustgevend, sportief, levendig, kleurrijk, zonnig! Het is inderdaad in Saint-Raphaël, een rustige stad aan de Rivièra met een ongeëvenaarde zoetheid van het leven, dat wij u de kans van uw leven bieden.

Het is de ideale locatie voor deze intieme residentie, stevig onderdeel van een Provençaalse architectonische traditie. Genesteld in de weelderige natuur op de hoogten van de stad, resoneert het als een uitnodiging voor de ervaring van je leven, met de accenten van een roerloze reis tussen spectaculaire landschappen en zintuiglijk leven. De PACA-regio bevat veel natuurlijke schatten vanwege de grote culturele diversiteit en prachtige landschappen.

Nieuw appartement te koop Saint Raphael, VAR 83

Deze prachtige regio, een zonnige bestemming, beroemd om zijn mediterrane kustlijn, verbergt in het achterland verschillende plaatsen die bevorderlijk zijn voor nietsdoen. Tussen stranden, kreken met turquoise wateren, lavendelvelden, wijngaarden en olijfboomgaarden, geniet van verschillende werelden in dezelfde regio. De zoetheid van het leven, de ademhaling, het welzijn en de ontspanning dompelen ons onder in een vakantiesfeer, waardoor er veel ruimte is voor rust en een ongeëvenaarde levenskwaliteit.

Op de berghelling is het de ideale plek voor ski- en wintersportliefhebbers. De mooiste skigebieden en de grootste skigebieden liggen vlakbij, met maar liefst 8.495 pistes, waaronder het grootste skigebied van Europa: Les 3 Vallées – Val Thorens/Les Menuires/Méribel/Courchevel (600km piste).

De regio Provence-Alpes-Côte-d’Azur is een van de meest toeristische regio’s van Frankrijk, met een gemiddeld bezoekersaantal van 30 miljoen per jaar; toerisme is een sleutelfactor voor de lokale economie en vertegenwoordigt 20 miljard euro. euro aan jaaromzet. (Bron: Regio Zuid-Provence-Alpes-Côte-d’Azur).

De sterke punten van deze nieuwbouw

11 appartementen verdeeld in een gebouw in R+3
7 T2-appartementen en 4 T3-appartementen, met de mogelijkheid van configuratie in T3/T4 onder voorbehoud
haalbaarheid
Terrassen, balkons en privétuinen
22 parkeerplaatsen in de onderbouw en 11 kelders op de begane grond
Woonoppervlakte van 53 m2 tot 81 m2
Veilig wonen
Toegang tot de parkeerplaats per lift voor lichte voertuigen

SUPERMARKT – 1 min met de auto, 6 min te voet
DICHTBIJ WINKELS – stadscentrum – 5 min met de auto, 19 min te voet
VISMARKT, AGAY MARKET, BOULOURIS MARKET – Het hele jaar door, elke ochtend – 5 min
met de auto
CINEMA – 6 min met de auto, 20 min te voet
DIENSTEN – Banken, postkantoor, stadhuis 5 min met de auto, 19 min te voet
KLEINE KINDEREN – 6 multicarecentra, 1 microcrèche, 2 associatieve crèches, 3 privécrèches
ONDERWIJS – 8 kleuterscholen, tien basisscholen, drie hogescholen, twee middelbare scholen, 3 studie-instellingen
superieur. Monge en Roustan School Group – 1 min met de auto, 4 min te voet
STRANDEN – 36 km kustlijn, 28 stranden, baaien en kreken. Strand van Veillat – 6 min. rijden
HAVENS – 5 havens met nautische en jachtdiensten
STATION (TGV) – 6 min met de auto, 20 min te voet

 

Map