Nieuw appartement met zeezicht en concierge – Talamanca, Ibiza. Super luxe penthouses en appartementen in Talamanca met een prachtig uitzicht over de zee, Formentera en Dalt Vila. Op loopafstand van de zee, een privé- en gemeenschappelijk zwembad en conciërgeservice, biedt deze ontwikkeling alles wat u nodig heeft!

Dit is de perfecte locatie om volop te genieten van de Ibiza-ervaring. Dicht bij de levendige jachthaven, met zijn verscheidenheid aan restaurants met haute cuisine, luxe merkwinkels en wereldberoemde clubs. Slechts een paar minuten van de bars en restaurants aan het strand van Talamanca en de levendige hoofdstad Ibiza met zijn prachtige historische erfgoed en een levendige haven om te verkennen.

Nieuw appartement met zeezicht en concierge – Talamanca, Ibiza

Deze prachtige luxe appartementen bieden een prachtig uitzicht over de zee, Formentera en Dalt Vila. Al deze luxe appartementen worden afgewerkt met hoogwaardige materialen. Laatste eenheden beschikbaar. Er zijn 54 appartementen verdeeld over 10 blokken, blok 1 bevindt zich aan de achterkant, het hoogste op de heuvel, blok 10 is het laagste. De appartementen op de begane grond hebben verschillen in grootte van de tuin. De appartementen zijn verdeeld in 3 en 4 slaapkamers.

Blok 1,3,4 heeft 3 slaapkamers en is ongeveer 183 m2

Blok 7,9,11 hebben 4 slaapkamers en zijn ongeveer 197 m2 appartementen en penthouses hebben een vloeroppervlakte tussen 183 m² en 197 m², plus terras en / of een tuin.

Nieuw appartement met zeezicht en concierge – Talamanca, Ibiza

Ze zijn allemaal georiënteerd op het zuidwesten. Elk appartement heeft 2 parkeerplaatsen en berging.
De appartementen hebben veel terrasruimte en het penthouse en de appartementen op de begane grond hebben zelfs een privézwembad. Het gebied is volledig omheind en beveiligd, veel groen en er is een gemeenschappelijke fitnessruimte en sauna, niet één maar drie zwembaden en een lobby en sociale club. Er is een conciërge ter plaatse om aan al uw behoeften te voldoen. Deze urbanisatie heeft 24/7 beveiliging en conciërge lifestyle management. Er komt een bewonerslounge, een overdekt zwembad en een spa- en fitnessruimte. Er zullen ook 3 buitenzwembaden zijn.

Levering begin 2020.

Nieuw appartement met zeezicht en concierge - Talamanca, Ibiza

De hype in onroerend goed op Ibiza lijkt weer te normaliseren; de prijzen van huizen worden betaalbaarder zoals u op onze site kunt zien. Als u een investering doet om uw woning aan toeristen te verhuren, houd er dan rekening mee dat u uw appartement of villa alleen kunt verhuren als u een huurvergunning hebt. Controleer of het onroerend goed een “Cedula“heeft, een certificaat van bewoning.

Om de toeristenvergunning te krijgen en uw eigendom te verhuren, mag het niet meer dan zes slaapkamers hebben en moet het geschikt zijn voor maximaal 12 personen. Er moet één badkamer zijn voor maximaal vijf personen en twee badkamers voor zes tot acht personen, drie badkamers voor negen tot 11 personen en vier badkamers als u van plan bent uw woning op Ibiza te verhuren aan 12 personen. Zorg ervoor dat alle verzekeringen aanwezig zijn. Om te voorkomen dat u worstelt met de beroemde papieren Spaanse jungle, raden we aan om een advocaat in te huren om di te regelen. Uiteraard kunnen wij u in contact brengen met een goede Ibiza advocaat via ons lokale netwerk. De advocaat zal ervoor zorgen dat de twee belangrijkste formulieren over het onroerend goed worden ingediend bij de afdeling Toerisme van Ibiza.

We love Ibiza

Neem contact op voor uw woning op Ibiza met Ab en Jo via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij wonen aan de Côte d’Azur maar zijn ook regelmatig op Ibiza te vinden. Hier zoeken we altijd naar de beste villa’s en appartementen. In samenwerking met onze lokale partner organiseren wij voor u een bezichtiging naar de woning van uw keuze. Laat ons weten wanneer u ook naar Ibiza komt; wij helpen u graag de juiste woning op Ibiza te vinden onze bekende Hollandse ‘no-nonsense’ service. Alle vluchten naar Ibiza vindt u hier. En voor wie Ibiza mist, hier zijn een paar prachtige Ibiza video’s om van afstand te genieten.

Als u in contact wilt blijven met ons aanbod van huizen onder de zon én aan zee, meldt u zich dan gratis aan voor onze nieuwsbrief voor een regelmatige update met primeurs en interessante woningen die binnen drie maanden leverbaar zijn. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris.

Bekijk nog meer Ibiza houses and apartments for sale op onze internationale site.

Luxury Côte d’Azur properties 

Cannes best apartments and villa’s for sale

New construction French Riviera apartments and penthouses

Existing apartments on the Cote d’Azur

Portugal and Mauritius luxury apartments and villas

New constructions and luxury villas Lisbon Portugal

Luxury apartments and villas Mauritius

Locatie