Betaalbare nieuwbouw met magistrale entree en uitzicht in Nice Saint Roch. In deze historische en authentieke wijk aan de Oostkant van Nice, biedt Saint Roch de nabijheid van alle voorzieningen; winkels, restaurants, scholen, trein, bus Een ideaal adres middenin Nice om het ZuidFranse leven te verkennen. Geniet in Saint Roch met de allure die bij het leven in de hoofdstad van Nice past. Het is een voorrecht om het hele jaar door binnen en buiten van het leven in Zuid Frankrijk te genieten.

Op het eerste niveau kijkt u uit op enkele privé-begroeide tuinen maar de hogere verdiepingen bieden een geweldig uitzicht over de stad. Betoverend, zowel overdag als in de avond. De ruime terrassen langs de Avenue Séméria bieden een onbelemmerd uitzicht op de Cimiez-heuvel en zijn klooster, de Paillon-vallei tot aan de Mont Boron-heuvel. In deze nieuwbouw wordt het buitendeel als balkon ook ingericht als deel van de woonkamer. U woont immers in Zuid Frankrijk! In het ontwerp van gebogen glazen balustrades weerspiegelt de lucht om de elegantie van de gevels te benadrukken. Alle appartementen hebben grote erkers voor meer lichtinval.

U heeft de keuze uit een studio of een 1 slaapkamer appartement. Prijzen vanaf 134.000 euro.

Nieuwe appartementen Nice Saint Roch met open uitzicht

Nieuwe appartementen Nice met uitzicht op Cimiez

• Een innovatieve architectuur gewijd aan licht
• Verfijnde gemeenschappelijke ruimtes
• Grote erkers
• Diepe balkons of grote dakterrassen (tot 27 m2)
• Vrij uitzicht op de Cimiez-heuvel, de Paillon-vallei, tot aan de Mont Boron-heuvel
• Compacte en functionele indeling

De nieuwe appartementen in Nice zijn te vinden in twee gebouwen waarvan de delicate vormen echoën door dezelfde beweging van rondingen te combineren, een echte architecturale verrassing, nieuw en actueel. De grijze en aardetinten worden benadrukt door witte balkons of terrassen die de golvingen van de gevels sierlijk accentueren.

Nieuwe appartementen Nice Saint Roch met open uitzicht

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer over deze nieuwe appartementen Nice Saint Roch met open uitzicht voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden.

Investeren in een woning in Zuid Frankrijk is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald want de Côte d’Azur blijft in trek bij een internationale groep levensgenieters. Hier ontmoet u mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste op het gebied van huisvesting, ontspanning, service, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars. Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra en er vele agenten en makelaars actief zijn met dezelfde woning, kan de beschikbaarheid per dag veranderen.

Als u een specifieke woningwens heeft zoals deze nieuwe appartementen Nice Saint Roch met open uitzicht, neem dan contact met ons op. Wij activeren een kosteloze zoekopdracht in de databases van alle makelaars. Dit bespaart u tijd en frustratie. Onze persoonlijke assistentie leidt u door het oerwoud van Cote d’Azur onroerend goed om het huis te vinden dat u zoekt. Wij helpen met het papierwerk tot aan de handtekening op het kantoor van de notaris. Onze after-sales service staat ook garant bij het vinden van de juiste Côte Azur keukenleverancier, interieurarchitect, meubel leverancier, een renovatie team of wellness leverancier voor en heerlijke jacuzzi of zwemspa.

Als u in contact wilt blijven met de Côte d’Azur, meldt u zich dan gratis aan voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief voor een regelmatige update met nieuwbouw primeurs en interessante woningen die binnen drie maanden leverbaar zijn. Dan had u deze nieuwe appartementen Nice Saint Roch met open uitzicht al eerder ontdekt!

Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness in Zuid Frankrijk zoals een spa, sauna of hammam.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod koop appartementen en villa’s

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

Ibiza apartments and villa’s

Pand Beschikt Over

 • Beveiligde liften vanuit de kelders die alle verdiepingen bedienen
 • Warmwaterproductie door collectieve gasketel en elektrische verwarming individueel
 • Badkamer voorzien van een wastafelmeubel met spiegel en lichtlijst
 • een handdoekdroger en betegeld 2m hoog
 • Met gras begroeide en beplante tuin met aftapkraan
 • Toegangsdeur met 5-punts A2P slot *
 • Gemeenschappelijke ruimtes verlicht door aanwezigheidsmelders
 • Woning beveiligd met sleutels
 • Vigik en videofoons en kelders door individuele afstandsbedieningen
 • Parkeerplaats en fietsenberging in de onderbouw
 • Hedendaagse architectuur
 • Tegel 33 x 33 cm
 • Satijngladde verf op de muren

Locatie