Een penthouse op Cap d’Antibes betekent wonen op niveau tussen Cannes en Nice, bij het beroemdste schiereiland van de Côte d’Azur. Deze residentie ligt als een vijfsterrenhotel precies op de grens van ‘jazzy’ Juan les Pins en de Cap d’Antibes. U loopt naar buiten en u bevindt zich op een van de vele zandstranden. Op het schiereiland kunt u heerlijke wandelingen maken, maar ook vooral genieten van de rust.

Bijna ieder penthouse in deze nieuwe residentie beschikt over een groot terras om te zonnen, te loungen of om te dineren en heeft als extra een dakterras dat u een prachtig uitzicht over de Middellandse zee geeft. U beschikt zelfs over een eigen zwembad op het dak. En voor wie van luxe houdt, is het goed om te weten dat u als bewoner exclusief toegang heeft tot een super spa en thermen, een tennisbaan, een groot verwarmd buitenzwembad en een sportschool.

Nieuw penthouse met dakterras Cap d'Antibes

Nieuw penthouse met dakterras Cap d’Antibes

Veiligheid en persoonlijke staat voorop in deze residentie; er is dag en nacht bewaking aanwezig alsmede een concierge service die u graag adviseert en klaarstaat om uw persoonlijke wensen te vervullen. Wilt u meer weten over uw penthouse, de slaapkamers, de badkamers, luxe keuken en de sublieme afwerking met de beste materialen? Wij sturen u graag de brochure toe. Oplevering maart 2019.

Koop penthouse met dakterras op Cap d’Antibes Zuid Frankrijk

Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203.

Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur.

Wonen aan de Côte d’Azur is zeven dagen per week geopend en is u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening.

Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een penthouse in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief.

De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe.

U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Download de French Riviera lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Ontdek Côte d’Azur en Paca 

Kent u het verschil tussen de kustplaatsen en de Middeleeuwse dorpjes? Verken de glamour en gezellige drukte van de Côte d’Azur en het meer rustige VAR gebied. Waar zou u uw tweede woning in Zuid Frankrijk willen hebben? U weet al een stuk meer na lezing van De leukste kustplaatsen aan de Côte d’Azur

Pand Beschikt Over

  • 24/7 bewaking
  • Beauty behandelingen
  • buiten zwembad
  • Concierge service
  • Spa
  • Sportschool
  • Tennisbaan
  • Zwembad op dak

Locatie