Het westelijke deel van Cannes heet La Bocca en ligt ideaal voor liefhebbers van zandstranden en restaurants. Vanuit Cannes la Bocca bent u zo bij de kust en de strandrestaurants van Cannes Midi Plage. Voor de kijkers naar zee ligt de haven dan aan uw linkerkant. Aan de rechterkant ligt het dorpje Mandelieu en de internationale luchthaven van Cannes waar de straal jets in de zomermaanden af en aan vliegen.

tuin-villa- Cannes-la-Bocca

Nieuw-Provencaalse stijl villa Cannes la Bocca

In Cannes la Bocca bieden wij deze 3 slaapkamer villa te koop aan. Een Nieuw Provencaalse stijl villa met lavendelkleurige luiken. In de overzichtelijke tuin van 500 m2 ligt een heerlijk zwembad. Rondom heeft u een vrij uitzicht op de natuur en de bergen. Hier komt u werkelijk tot rust. Deze goed onderhouden villa onder een miljoen ligt in een beveiligd domein en heeft een dubbele eigen garage bij de villa. Alle villa’s in dit domein zijn geschakeld via de garages.

Nieuw-Provencaalse stijl villa Cannes la Bocca te koop

Bent u op zoek naar een betaalbare villa in Zuid Frankrijk, dichtbij het centrum van Cannes en de zandstranden van Midi Plage en La Bocca? Met drie slaapkamers, een zwembad, een sauna en een ruime lichte woonkamer met open haard, is deze heerlijke villa aan de Côte d’Azur zeker een bezoekje waard!

Kom kijken in naar deze villa Cannes la Bocca

Neem voor de villa contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod luxe villa’s te koop aan de Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk? Dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Download onze lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Meer weten over de Côte d’Azur en Paca?

Ontdek het verschil tussen de kustplaatsen en de Middeleeuwse dorpjes. De glamour en gezellige drukte van de Côte d’Azur en het meer rustige VAR gebied, waar zou u uw tweede woning in Zuid Frankrijk willen hebben? Lees daarom ook De leukste kustplaatsen aan de Côte d’Azur

Locatie