Vakantie vieren in een prachtige residentie met hedendaagse architectuur waar u kunt genieten van alle charmes van Lavandou. In uw 1- tot 3 slaapkamer appartement staan ​​welzijn, comfort en goed leven op de eerste plaats. Wie wil investeren in een nieuwbouw vakantie appartement in Le Lavandou, vindt hier een klein stukje paradijs met zwembad en uitzicht op zee, op 22 km van Hyères en 40 km van Toulon. Informeert u naar de beschikbaarheid van deze appartementen die in de zomer van 2023 worden opgeleverd.

Nieuw vakantie appartement kopen in Le Lavandou

Aan de oevers van de Middellandse Zee, gelegen tussen Toulon en Saint-Tropez, tegenover de gouden eilanden Port Cros, Porquerolles en Levant, is Le Lavandou een bekende badplaats aan de Côte Varoise. Ook wel Stad van de dolfijnen genoemd, strekt zich uit over 12 km kustlijn en geniet van een ideaal, mild en gematigd klimaat. Met zijn 12 fijne zandstranden, kleine kiezelbaaien en de vele dorpjes in het achterland biedt Le Lavandou een omgeving van uitzonderlijke schoonheid.

Kleuren van de Provence

Onder het Massif des Maures, versierd met zijn mimosabossen, bieden de hoogten van Lavandou zijn bewoners een legendarische horizon. De gouden eilanden Port-Cros, Levant en Porquerolles zijn de ware juwelen van de Var-kust. Aan deze kust laat de zon het hele jaar door de schitterende kristallijne kleuren van de zeebodem schijnen. Het is in dit bevoorrechte universum, op amper tien minuten van de haven en de stranden, waar uw nieuwe appartement is gelegen.

Een intieme residentie aan zee

Als een vloot witte catamarans verankerd in weelderige groene grond, kijken de zes kleine gebouwen, gewapend met hun parasols van zeildoek, uit over de baai. Ze zijn zeer modern van ontwerp en verdeeld over twee verdiepingen met 6 tot 8 appartementen.
Diepe overhangende terrassen vermengen zich met de begroeiing, de tuinen of de zee. De ondergrondse parkeergarages maken de bosrijke gemeenschappelijke ruimtes vrij waar de blauwe reflecties van het zwembad frisheid en licht brengen. Een heerlijke plek voor uw vakantie appartement.

Nieuw vakantie appartement kopen in Le Lavandou

Deze omgeving is de ideale plek om uw batterij weer op te laden en te genieten van de zon, het strand, de watersport en de heerlijke restaurants.

Rendez vous au Lavandou

Ce soir, la mer et le ciel se sont donné rendez-vous

Pour faire un monde irréel du Lavandou

Et sur la plage dorée le sable s’est fait plus doux

Le ciel s’endort sur la mer, joue contre joue

Que m’importe ainsi le soir éclatant de mille feux

i je ne peux pas le voir dans vos yeux

Que m’importe si le vent murmure des mots très doux

Si mon coeur ne les attend que de vous.

Pour ce soir, la mer et le ciel s’étaient donné rendez-vous

Pour faire un monde irréel, rien que pour nous

Ce soir, la mer et le ciel s’étaient donné rendez-vous

Pour faire un monde irréel du Lavandou

Mais sur le sable mouillé avec un dernier remous

rissonnent et meurent, effacés, mes rêves fous

Le Lavandou heeft een romantische klank gevuld met herinneringen uit vervlogen tijden. Waarin u heerlijke wandelingen kon maken langs prachtige fijn zandstranden en prachtige baaien met muziek als ‘Rendez Vous au Lavandou’ door Henri Salvador of Dalida. Dat fijne sfeertje van het oude Frankrijk is er gelukkig nog steeds. Le Lavandou kent niet de drukte van Nice of de bling bling van Monaco. Le Lavandou is het pure Zuid Frankrijk en perfect als vakantiebestemming.

Nieuw vakantie appartement kopen in Le Lavandou

Als authentiek vissersstadje wordt dit ook wel de stad van de dolfijnen en walvissen genoemd. U vindt Le Lavandou tussen Saint Tropez en Toulon aan de oevers van de Middellandse Zee met uitzicht op de Iles du Levant en Port-Cros.

Standliefhebbers willen hier nooit meer weg: er zijn maar liefst 12 stranden te vinden, allen met fijn zand en verschillende kleuren.Het authentieke vissersstadje heeft een mild en gematigd klimaat, met warme, droge zomers. Gelegen aan de voet van de Maures bergen geniet u hier van veel mediterrane bloemen en planten in een beschermde omgeving.

Anno 2021 is Le Lavandou naast dynamisch en sportief ook een stad van lokale cultuur en veel goede restaurants. Voor meer informatie kijkt u op de site van het Bureau voor Toerisme van Le Lavandou. Wordt dit de locatie voor uw tweede huis in Zuid Frankrijk?

Nieuw vakantie appartement kopen in Le Lavandou

Neem contact op met Ab en Jo Kuijer voor een snelle en professionele vastgoed service die u helpt bij het vinden van de woning die u zoekt. Net als deze Nieuw vakantie appartement kopen in Le Lavandou. Wij sturen u graag meer informatie over deze woning en zijn aanwezig om een ​​bezichtiging te organiseren. Bel / WhatsApp +33770186203 of mail info@wonenaandecotedazur.nl

Het eerste vastgoed platform met een persoonlijke service

Ons vastgoed platform werkt als een portaal en biedt u de best beschikbare woningen op de markt, gecombineerd met een persoonlijke service. Klanten kiezen voor ons om hen te vertegenwoordigen, omdat we geen Fransen zijn, maar nuchtere Nederlanders. We kennen de lokale markt en we hebben onze vastgoed partners geselecteerd omdat ze begrijpen welke service moet worden verleend aan internationale klanten.

Onze teams zijn proactief, actief langs de kust van Menton tot Saint Tropez en 7/7 bereikbaar via WhatsApp. Het kopen van onroerend goed vanuit het buitenland in Frankrijk lijkt misschien ingewikkeld, maar we helpen u door het papierwerk als u bijvoorbeeld deze Nieuw vakantie appartement kopen in Le Lavandou wilt kopen.

Nederlandse professionele service

Wonen aan de Cote d’Azur is ook aanwezig met het tekenen van de koopakte bij de notaris. Indien nodig kunnen wij voor de juiste vertalingen zorgen en brengen wij u in contact met ons betrouwbare netwerk van financiële adviseurs voor een hypotheek. Of een fiscale structuur die past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Internationaal aanbod onroerend goed

De Nederlandse website biedt vooral nieuwbouw projecten. Op onze Engelstalige website www.livingonthecotedazur.com staan meer dan 1500 villa’s en appartementen aan de Franse Rivièra. Bekijk eens wat we u te bieden hebben naast deze Nieuw vakantie appartement kopen in Le Lavandou. Vraag naar een persoonlijke selectie van de huizenmarkt in de Côte d’Azur, zowel online als off-market.

We helpen u de beste woningen te selecteren

Investeren in een huis aan de Franse Rivièra is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald en de hele Côte d’Azur is erg in trek bij een rijke internationale groep mensen. U ontmoet hier mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste in huisvesting, dienstverlening, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden zoals deze Nieuw vakantie appartement kopen in Le Lavandou worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars.

Persoonlijk, snel en efficient

Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra, kan de beschikbaarheid van woningen per dag veranderen door de activiteiten van vele makelaars en agenten. Als u een specifieke woningwens heeft, neem dan eerst contact met ons op; wij registreren u dan bij de makelaars en activeren een zoekopdracht in de databases. Dit scheelt u tijd en frustratie.

Onze persoonlijke assistentie gidst u door de vastgoed jungle van de Cote d’Azur om de woning te vinden die u zoekt. Wij begeleiden van selectie, bezoek, financiering tot aan de notaris. En daarna kunt u gaan genieten van de levensstijl aan de Franse Rivièra!

Gebruik ons uitgebreide netwerk in Zuid Frankrijk

Onze dienst na verkoop helpt u ook bij het vinden van de juiste Côte d’Azur keukenleverancier, binnenhuisarchitect, meubelleverancier, renovaties of woning onderhoud aan de Côte d’Azur of Zuid Franse spa wellness leverancier met de beste service.

Maak de verbinding met de Franse Rivièra

Als u in contact wilt blijven met de Franse Rivièra, schrijf u dan gratis in op onze Côte d’Azur onroerend goed nieuwsbrief voor een regelmatige update van interessante eigendommen zoals deze Nieuw vakantie appartement kopen in Le Lavandou.

Bekijk ons brede aanbod

Woningen in de omgeving van Saint Tropez

Villa’s in het gebied van Fréjus Theoule sur Mer

Woningen in de omgeving van Cannes Mougins

Huizen in het gebied van Antibes Juan les Pins

Aanbod huizen omgeving Nice

Aanbod woningen omgeving Monaco

Andere appartementen en villa’s onder de zon

Nieuwbouw en luxe villa’s Lissabon Portugal

Luxe appartementen en villa’s Mauritius

Ibiza appartementen en villa’s

Toscane onroerend goed klein budget

Pand Beschikt Over

  • 45x45 tegels in glad geschilderde zandsteen
  • A2P bordesdeuren en sloten
  • aardewerk aan de omtrek van de badkuipen en douchebak ongeveer 2 m hoog
  • doucheruimtes en badkamers uitgerust met een badmeubel met spiegel en lichtlijst
  • Elektrische rolluiken
  • elektrische verwarming in bodem en thermodynamische ballonnen: optionele koeling
  • Handdoekdroger in badkamers en doucheruimtes
  • PVC buitenschrijnwerk
  • Toegang tot afgesloten parkeerkelder via op afstand bedienbare kanteldeur
  • Video-intercomsysteem toegangscontrole

Map