Omringd door bloemen; deze kleine, intieme residentie van 26 appartementen gelegen aan de voet van de heuvel van het chique Nice Rimiez. De architectuur van resoluut moderne elegantie behoudt een zeer Provençaalse charme met een okerkleurig dak dat doet denken aan de naburige dorpen Gairaut en Falicon. De taupe en wit gecoate gevels zijn van het mooiste effect en brengen een natuurlijk ritme dat de intimiteit van elk bevoorrecht. De appartementen hebben prachtige en comfortabele terrassen om te genieten van de royale zon van de Franse Rivièra. Wij hebben nog enkele 1 en 2 slaapkamer appartementen te koop; vanaf 239.000 euro

Nieuw wonen op stand in rustige wijk Nice Cimiez

Nieuw wonen op stand in rustige wijk Nice Cimiez

In een rustige omgeving op slechts een paar minuten van het stadscentrum, de tram en de hoofdwegen, bent u dicht bij alle winkels van Nice Cimiez terwijl u wegblijft van de drukte van het centrum van Nice. In vijf minuten bereikt u de snelweg tussen Monaco of Cannes, waar u in minder dan een half uur bent. Op de heuvel, op tien minuten lopen, ontdekt u de gezellige wijken Rimiez en Cimiez met hun scholen, winkels en lokale restaurants. Aan de stadszijde, bent u slechts vijf minuten verwijderd van Parc de Ray, het toekomstige grote natuurpark van Ray, de nieuwe groene long van Nice. Oplevering zomer 2021.

Nieuw wonen op stand in rustige wijk Nice Cimiez

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij zijn actief aan de Côte d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness zoals een spa, sauna of hammam. Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf u dan in voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod appartementen en villa’s

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

Locatie