Dit zijn de nieuwbouw projecten waar iedereen gebruik van kan maken. Scherp geprijsd vanaf 178.000 euro voor een studio en perfect gelegen in Le Cannet, aan het einde van de Boulevard Carnot. Nu weten wij ook wel dat u via boulevard Carnot in Cannes soms 30 minuten onderweg bent naar de Rue d’Antibes; wie de nieuwe indeling van deze weg heeft bedacht, was zelf de weg kwijt. Gelukkig delen we, voor de kopers in Le Cannet graag onze slimme sluiproute waarmee u binnen tien minuten op het strand van Cannes Plage Midi staat.

Nieuw wonen in Cannes le Cannet op tien minuten van het strand

De nieuwbouw in Cannes le Cannet op tien minuten van de Cannes Croisette en de heerlijke zandstranden bestaat uit 31 appartementen. De appartementen varieëren in grootte van een simpele studio tot aan een drie slaapkamer appartement. Alle appartementen hebben een terras of een loggia om maximaal te profiteren van de Zuid Franse zon. Voor wie een simpele pied-a-terre zoekt dichtbij Cannes, voelt zich thuis in Le Cannet in een gezellige buurt met veel bomen. U moet zeker komen kijken.

Nieuw wonen in Cannes le Cannet op tien minuten van het strand

Nieuw wonen in Cannes le Cannet op tien minuten van het strand

Zoekt u al langer naar een nieuw appartement in Zuid Frankrijk en is zeezicht voor u niet zo belangrijk? Duik dan in het lokale leven van Cannes le Cannet en koop een tweede woning aan de Côte d’Azur. Le Cannet bij Cannes is zondermeer een van de gezelligste dorpjes met een heerlijk Middeleeuws centrum en romantische restaurantjes. Als oud inwoners van Le Cannet weten we waar we over praten! Vanuit Le Cannet bent u ook zo in Cannes la Bocca waar veel moois wordt gebouwd. Insiders noemen dit de nieuwe hotspot van Cannes, mede dankzij de nieuwe bioscoop.

Koop uw tweede woning in Cannes le Cannet Zuid Frankrijk

Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Download de lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Ontdek de Côte d’Azur en Paca 

Kent u het verschil tussen de kustplaatsen en de Middeleeuwse dorpjes? Verken de glamour en gezellige drukte van de Côte d’Azur en het meer rustige VAR gebied. Waar zou u uw tweede woning in Zuid Frankrijk willen hebben? U weet al een stuk meer na lezing van De leukste kustplaatsen aan de Côte d’Azur

Locatie