Dit nieuwe project dat in 2021 wordt opgeleverd wordt een strak en modern geheel bestaande uit drie gebouwen. Aan het begin van Boulevard Carnot, perfect gelegen tussen de glamour van Cannes en de romantiek van Le Cannet. Het dorp Le Cannet ligt aan de voet van de 7 heuvels en dichtbij de stranden. Het staat ook bekend als het symbool van de levenskunst; het balanceren tussen Ying en Yang, tussen de drukte en de ontspanning. De nieuwe residentie ligt in een van de best uitgeruste buurten op het gebied van diensten en winkels. Het profiteert van een optimale situatie, enerzijds, de drukte in Cannes, stad van het filmfestival en grote internationale evenementen en andere aan de andere kant de charme van Le Cannet, een historische haven voor kunstenaars en schrijvers.

Nieuwbouw op de grens van Cannes en le Cannet

Nieuw wonen op de grens van Cannes en le Cannet

Ideaal gelegen tegenover de directe toegang tot Grasse, Sophia-Antipolis, de luchthaven Nice Côte d’Azur en de snelweg A8. Met de snelle Palm Express voor de deur bent u in een paar minuten op de Croisette. Terug in uw nieuwe woning op de grens van Cannes en Le Cannet waardeert u de rust van een woonwijk in het hart van de stad. De gebouwen worden gebouwd rond een luxe mediterrane tuin beplant met cipressen, olijfbomen en citrusvruchten. Hier geniet u van een comfortabele en serene levensstijl in Cannes. De moderne architectuur integreert harmonieus in de bosrijke tuin. Alle appartementen bieden comfort volgens hedendaagse normen en voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van geluids- en energie isolatie. Ruim van binnen met grote ramen die uitkomen op prachtige terrassen om maximaal van het licht te genieten. Oplevering zomer 2021.

Nieuwbouw op de grens van Cannes en le Cannet

Nieuwbouw op de grens van Cannes en Cannet

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij zijn actief aan de Côte d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness zoals een spa, sauna of hammam. Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf u dan in voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Locatie