Dit nieuwe project dat in 2021 wordt opgeleverd wordt een strak en modern geheel bestaande uit drie gebouwen. Aan het begin van Boulevard Carnot, perfect gelegen tussen de glamour van Cannes en de romantiek van Le Cannet. Het dorp Le Cannet ligt aan de voet van de 7 heuvels en dichtbij de stranden. Het staat ook bekend als het symbool van de levenskunst; het balanceren tussen Ying en Yang, tussen de drukte en de ontspanning. De nieuwe residentie ligt in een van de best uitgeruste buurten op het gebied van diensten en winkels. Het profiteert van een optimale situatie, enerzijds, de drukte in Cannes, stad van het filmfestival en grote internationale evenementen en andere aan de andere kant de charme van Le Cannet, een historische haven voor kunstenaars en schrijvers.

Nieuwbouw op de grens van Cannes en le Cannet

Nieuw wonen op de grens van Cannes en le Cannet

Ideaal gelegen tegenover de directe toegang tot Grasse, Sophia-Antipolis, de luchthaven Nice Côte d’Azur en de snelweg A8. Met de snelle Palm Express voor de deur bent u in een paar minuten op de Croisette. Terug in uw nieuwe woning op de grens van Cannes en Le Cannet waardeert u de rust van een woonwijk in het hart van de stad. De gebouwen worden gebouwd rond een luxe mediterrane tuin beplant met cipressen, olijfbomen en citrusvruchten. Hier geniet u van een comfortabele en serene levensstijl in Cannes. De moderne architectuur integreert harmonieus in de bosrijke tuin. Alle appartementen bieden comfort volgens hedendaagse normen en voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van geluids- en energie isolatie. Ruim van binnen met grote ramen die uitkomen op prachtige terrassen om maximaal van het licht te genieten. Oplevering zomer 2021.

Nieuwbouw op de grens van Cannes en le Cannet

Nieuw wonen op de grens van Cannes en le Cannet

Neem contact op met Ab en Jo Kuijer voor een snelle en professionele vastgoed service die u helpt bij het vinden van de woning die u zoekt. Net als deze Nieuw wonen op de grens van Cannes en le Cannet. Wij sturen u graag meer informatie over deze woning en zijn aanwezig om een ​​bezichtiging te organiseren. Bel / WhatsApp +33770186203 of mail info@wonenaandecotedazur.nl

Het eerste vastgoed platform met een persoonlijke service

Ons vastgoed platform werkt als een portaal en biedt u de best beschikbare woningen op de markt, gecombineerd met een persoonlijke service. Klanten kiezen voor ons om hen te vertegenwoordigen, omdat we geen Fransen zijn, maar nuchtere Nederlanders. We kennen de lokale markt en we hebben onze vastgoed partners geselecteerd omdat ze begrijpen welke service moet worden verleend aan internationale klanten.

Onze teams zijn proactief, actief langs de kust van Menton tot Saint Tropez en 7/7 bereikbaar via WhatsApp. Het kopen van onroerend goed vanuit het buitenland in Frankrijk lijkt misschien ingewikkeld, maar we helpen u door het papierwerk als u bijvoorbeeld deze Nieuw wonen op de grens van Cannes en le Cannet wilt kopen.

Nederlandse professionele service

Wonen aan de Cote d’Azur is ook aanwezig met het tekenen van de koopakte bij de notaris. Indien nodig kunnen wij voor de juiste vertalingen zorgen en brengen wij u in contact met ons betrouwbare netwerk van financiële adviseurs voor een hypotheek. Of een fiscale structuur die past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Internationaal aanbod onroerend goed

De Nederlandse website biedt vooral nieuwbouw projecten. Op onze Engelstalige website www.livingonthecotedazur.com staan meer dan 1500 villa’s en appartementen aan de Franse Rivièra. Bekijk eens wat we u te bieden hebben naast deze Nieuw wonen op de grens van Cannes en le Cannet. Vraag naar een persoonlijke selectie van de huizenmarkt in de Côte d’Azur, zowel online als off-market.

We helpen u de beste woningen te selecteren

Investeren in een huis aan de Franse Rivièra is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald en de hele Côte d’Azur is erg in trek bij een rijke internationale groep mensen. U ontmoet hier mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste in huisvesting, dienstverlening, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden zoals deze Nieuw wonen op de grens van Cannes en le Cannet worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars.

Persoonlijk, snel en efficient

Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra, kan de beschikbaarheid van woningen per dag veranderen door de activiteiten van vele makelaars en agenten. Als u een specifieke woningwens heeft, neem dan eerst contact met ons op; wij registreren u dan bij de makelaars en activeren een zoekopdracht in de databases. Dit scheelt u tijd en frustratie.

Onze persoonlijke assistentie gidst u door de vastgoed jungle van de Cote d’Azur om de woning te vinden die u zoekt. Wij begeleiden van selectie, bezoek, financiering tot aan de notaris. En daarna kunt u gaan genieten van de levensstijl aan de Franse Rivièra!

Gebruik ons uitgebreide netwerk in Zuid Frankrijk

Onze dienst na verkoop helpt u ook bij het vinden van de juiste Côte d’Azur keukenleverancier, binnenhuisarchitect, meubelleverancier, renovaties of woning onderhoud aan de Côte d’Azur of Zuid Franse spa wellness leverancier met de beste service.

Maak de verbinding met de Franse Rivièra

Als u in contact wilt blijven met de Franse Rivièra, schrijf u dan gratis in op onze Côte d’Azur onroerend goed nieuwsbrief voor een regelmatige update van interessante eigendommen zoals deze Nieuw wonen op de grens van Cannes en le Cannet.

Bekijk ons brede aanbod

Woningen in de omgeving van Saint Tropez

Villa’s in het gebied van Fréjus Theoule sur Mer

Woningen in de omgeving van Cannes Mougins

Huizen in het gebied van Antibes Juan les Pins

Aanbod huizen omgeving Nice

Aanbod woningen omgeving Monaco

Andere appartementen en villa’s onder de zon

Nieuwbouw en luxe villa’s Lissabon Portugal

Luxe appartementen en villa’s Mauritius

Ibiza appartementen en villa’s

Toscane onroerend goed klein budget

Map