Dit was in Cala Vadella een van de laatste nieuwprojecten zo dichtbij het strand. Een moderne vormgeving aan de rand van de baai en heel bijzonder: met een eigen parkeerplaats voor u als koper. Ook altijd handig om te verhuren als u er zelf niet bent. Dit nieuwe appartement geeft u directe toegang tot het strand en de restaurants van Cala Vadella en heeft verder uitzicht op de pijnbomen.

Te koop aan de baai: nieuwbouw appartement Cala Vadella, Ibiza

Vanaf twee terrassen kunt u kiezen voor een plekje in de zon, of in de schaduw. Het nieuwe Cala Vadella appartement is 50 m2 groot, ligt op nog geen 25 meter van het strand van Cala Vadella en de twee terrassen zijn samen 12.50 m2. Het is een ruim en licht appartement, geschikt voor 2-4 personen. De indeling is strak en modern met een volledig ingerichte keuken met alle moderne apparatuur zoals kookplaat, vaatwasser, koelkast met vriesvak en oven.

Nieuwbouw appartement Cala Vadella, Ibiza

Maar misschien kookt u wel helemaal niet of wandelt u in de ochtend naar Bar Can Jaume of Can Sofia voor een heerlijk ontbijtje dat voor u wordt geserveerd. En anders bent u binnen 1 minuut bij de lokale Spar supermarkt waar men verse croissants en heerlijke sapjes verkoopt. In de woonkamer is ruimte voor een riante slaapbank voor twee personen. Er is een aparte slaapkamer met tweepersoonsbed en een complete badkamer. Deze slaapkamer is best groot, met een beetje moeite kunt u hier eene xtra slaapkamer in maken, mocht u dat willen. Het is in alle opzichten een ideaal vakantie appartement op Ibiza in een van de meest relaxte baaien van het eiland. 

Prijs op aanvraag

 

Ab en Jo op Ibiza

Ab en Jo hebben na tien jaar Ibiza een eigen netwerk opgebouwd met de lokale bevolking. In onze nieuwe Ibiza portfolio bieden we nu exclusieve appartementen aan, direct van de eigenaar. Uiteraard begeleiden wij u, ook op Ibiza van bezichtiging tot aan de overdracht. De vertrouwde service van Wonen aan de Cote d’Azur staat garant voor een professionele aanpak en afwikkeling.

Locatie