Eze is uitermate geliefd, zowel bij de bewoners als bij de toeristen die allemaal graag hijgend de trappen op klauteren om vanaf de berg het Middeleeuwse dorpje te bewonderen. Wie in Eze bovenaan staat wordt beloond met een schitterend uitzicht over de Côte d’Azur. Als bewoners van deze nieuwe appartementen hoeft u die klim niet te maken; u woont riant in het groen en geniet vanaf uw terras van het uitzicht op zowel het oude Eze als op de Middellandse zee.

Nieuwbouw Eze met zwembad en uitzicht op zee

Er wordt niet veel nieuw gebouwd in Eze; daarom zijn we blij met dit kleinschalige project dat slechts 21 appartementen telt. U kunt in Eze een perfect tweede huisje hebben, in de grootte varierend van een studio tot een ruim dubbel hoekappartement. Exclusief voor de bewoners is er een heerlijk VERWARMD zwembad waarvanuit u eveneens van het prachtige uitzicht kunt genieten.

Nieuwbouw Eze met zwembad en uitzicht op zee

Nieuwbouw Eze met zwembad en uitzicht op zee

Op enkele minuten wandelen vindt u de lokale tennisclub van Eze; altijd handig als u zin heeft in een sportief begin van de dag. Voor heerlijk eten kunt u trouwens ook uw slag slaan in Eze, de lekkerste restaurants vindt u hier. Als u écht op culinair top niveau wilt dineren, dan is natuurlijk Chevre d’Or het aangewezen adres. Zoekt u ook al langer een nieuwbouw appartement in Eze, dan sturen wij u graag meer informatie toe!

Nieuwbouw Eze met zwembad en uitzicht op zee

Neem contact op met Ab en Jo Kuijer voor een snelle en professionele vastgoed service die u helpt bij het vinden van de woning die u zoekt. Net als deze Nieuwbouw Eze met zwembad en uitzicht op zee. Wij sturen u graag meer informatie over deze woning en zijn aanwezig om een ​​bezichtiging te organiseren. Bel / WhatsApp +33770186203 of mail info@wonenaandecotedazur.nl

Het eerste vastgoed platform met een persoonlijke service

Ons vastgoed platform werkt als een portaal en biedt u de best beschikbare woningen op de markt, gecombineerd met een persoonlijke service. Klanten kiezen voor ons om hen te vertegenwoordigen, omdat we geen Fransen zijn, maar nuchtere Nederlanders. We kennen de lokale markt en we hebben onze vastgoed partners geselecteerd omdat ze begrijpen welke service moet worden verleend aan internationale klanten.

Onze teams zijn proactief, actief langs de kust van Menton tot Saint Tropez en 7/7 bereikbaar via WhatsApp. Het kopen van onroerend goed vanuit het buitenland in Frankrijk lijkt misschien ingewikkeld, maar we helpen u door het papierwerk als u bijvoorbeeld deze Nieuwbouw Eze met zwembad en uitzicht op zee wilt kopen.

Nederlandse professionele service

Wonen aan de Cote d’Azur is ook aanwezig met het tekenen van de koopakte bij de notaris. Indien nodig kunnen wij voor de juiste vertalingen zorgen en brengen wij u in contact met ons betrouwbare netwerk van financiële adviseurs voor een hypotheek. Of een fiscale structuur die past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Internationaal aanbod onroerend goed

De Nederlandse website biedt vooral nieuwbouw projecten. Op onze Engelstalige website www.livingonthecotedazur.com staan meer dan 1500 villa’s en appartementen aan de Franse Rivièra. Bekijk eens wat we u te bieden hebben naast deze Nieuwbouw Eze met zwembad en uitzicht op zee. Vraag naar een persoonlijke selectie van de huizenmarkt in de Côte d’Azur, zowel online als off-market.

We helpen u de beste woningen te selecteren

Investeren in een huis aan de Franse Rivièra is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald en de hele Côte d’Azur is erg in trek bij een rijke internationale groep mensen. U ontmoet hier mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste in huisvesting, dienstverlening, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden zoals deze Nieuwbouw Eze met zwembad en uitzicht op zee worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars.

Persoonlijk, snel en efficient

Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra, kan de beschikbaarheid van woningen per dag veranderen door de activiteiten van vele makelaars en agenten. Als u een specifieke woningwens heeft, neem dan eerst contact met ons op; wij registreren u dan bij de makelaars en activeren een zoekopdracht in de databases. Dit scheelt u tijd en frustratie.

Onze persoonlijke assistentie gidst u door de vastgoed jungle van de Cote d’Azur om de woning te vinden die u zoekt. Wij begeleiden van selectie, bezoek, financiering tot aan de notaris. En daarna kunt u gaan genieten van de levensstijl aan de Franse Rivièra!

Gebruik ons uitgebreide netwerk in Zuid Frankrijk

Onze dienst na verkoop helpt u ook bij het vinden van de juiste Côte d’Azur keukenleverancier, binnenhuisarchitect, meubelleverancier, renovaties of woning onderhoud aan de Côte d’Azur of Zuid Franse spa wellness leverancier met de beste service.

Maak de verbinding met de Franse Rivièra

Als u in contact wilt blijven met de Franse Rivièra, schrijf u dan gratis in op onze Côte d’Azur onroerend goed nieuwsbrief voor een regelmatige update van interessante eigendommen zoals deze Nieuwbouw Eze met zwembad en uitzicht op zee.

Bekijk ons brede aanbod

Woningen in de omgeving van Saint Tropez

Villa’s in het gebied van Fréjus Theoule sur Mer

Woningen in de omgeving van Cannes Mougins

Huizen in het gebied van Antibes Juan les Pins

Aanbod huizen omgeving Nice

Aanbod woningen omgeving Monaco

Andere appartementen en villa’s onder de zon

Nieuwbouw en luxe villa’s Lissabon Portugal

Luxe appartementen en villa’s Mauritius

Ibiza appartementen en villa’s

Toscane onroerend goed klein budget

Map