Eze is uitermate geliefd, zowel bij de bewoners als bij de toeristen die allemaal graag hijgend de trappen op klauteren om vanaf de berg het Middeleeuwse dorpje te bewonderen. Wie in Eze bovenaan staat wordt beloond met een schitterend uitzicht over de Côte d’Azur. Als bewoners van deze nieuwe appartementen hoeft u die klim niet te maken; u woont riant in het groen en geniet vanaf uw terras van het uitzicht op zowel het oude Eze als op de Middellandse zee.

Nieuwbouw Eze met zwembad en uitzicht op zee

Er wordt niet veel nieuw gebouwd in Eze; daarom zijn we blij met dit kleinschalige project dat slechts 21 appartementen telt. U kunt in Eze een perfect tweede huisje hebben, in de grootte varierend van een studio tot een ruim dubbel hoekappartement. Exclusief voor de bewoners is er een heerlijk VERWARMD zwembad waarvanuit u eveneens van het prachtige uitzicht kunt genieten.

Nieuwbouw Eze met zwembad en uitzicht op zee

Nieuwbouw Eze met zwembad en uitzicht op zee

Op enkele minuten wandelen vindt u de lokale tennisclub van Eze; altijd handig als u zin heeft in een sportief begin van de dag. Voor heerlijk eten kunt u trouwens ook uw slag slaan in Eze, de lekkerste restaurants vindt u hier. Als u écht op culinair top niveau wilt dineren, dan is natuurlijk Chevre d’Or het aangewezen adres. Zoekt u ook al langer een nieuwbouw appartement in Eze, dan sturen wij u graag meer informatie toe!

Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen in Eze aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Download de lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Meer weten over de Côte d’Azur en Paca?

Ontdek het verschil tussen de kustplaatsen en de Middeleeuwse dorpjes. De glamour en gezellige drukte van de Côte d’Azur en het meer rustige VAR gebied, waar zou u uw tweede woning in Zuid Frankrijk willen hebben? Lees daarom ook De leukste kustplaatsen aan de Côte d’Azur

Locatie