Golfe Juan, gelegen tussen Cannes en Antibes-Juan les Pins, is een beroemde badplaats dat ieder jaar liefhebbers van de zee, de zon en de Franse Rivièra lokt. Het is dan ook heerlijk vakantie vieren in het hart van de baai van Juan, tegenover de Lerins eilanden. Golfe Juan biedt een reeks resutaurants, bars en winkels met het Theatre de la Mer als centraal punt.

De zandstranden van Golfe Juan zijn zeer geliefd en nodigen uit om na een duik in de Middellandse Zee weer heerlijk te ontspannen in het heerlijke ZuidFranse klimaat. In het achterland, op de groene heuvel staat het dorp Vallauris; vol met kunstenaarsateliers waar Picasso en Jean Marais hun mooiste creatieve uren hebben beleefd.

Nieuwbouw appartement in Golfe Juan dichtbij haven en strand

Nieuwbouw appartement in Golfe Juan dichtbij haven en strand

Deze residentie in Golfe Juan met de looks van een villa bestaat uit 10 appartementen die zeer dichtbij de haven zijn gelegen. Wie een appartement met 4 slaapkamers zoekt aan zee, kan hier terecht! De residentie wordt gebouwd volgens de nieuwste energie en geluidsnormen, dus zeer zuinig en stil voor de bewoners; in de kamers is het niveau slechts 66 dB.

Uw woning is gelegen in het hart van Golfe-Juan, op slechts 150 meter lopen van de jachthaven en de zee, in een groene zone. De prachtige tuin met mediterrane geuren, bloemen en planten is slechts toegankelijk voor een paar bevoorrechte mensen, zoals u. Maak een keuze uit appartementen met 1 tot 4 slaapkamers. Ideaal ingericht met mooie ruime zonnige opppervlaktes. Diepe terrassen buiten maken uw verblijf hier tot een waar paradijs. De getoonde prijs van 525.000 euro is een appartement met drie slaapkamers en een dubbele ondergrondse garage. Tussen het strand en uw appartement ligt een spoorlijn waar treinen alleen langzaam overheen rijden aangezien het station dichtbij is. Middels een voetgangerstunnel loopt u in twee minuten naar de haven.

Nieuwbouw appartement in Golfe Juan dichtbij haven en strand

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij zijn actief aan de Côte d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness zoals een spa, sauna of hammam. Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf u dan in voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons aanbod in Golfe Juan Côte d’Azur

Locatie