Liefhebbers van futuristische steden kunnen hun hart ophalen in Eco-Valley, de nieuwste wijk van Nice aan de Côte d’Azur. Een nieuwe eco-verantwoorde bestemming waar appartementen, nieuwe technologieën en voorzieningen voor vrije tijd, sport en cultuur samenkomen. Welkom in Joia!

Een bijzonder adres en een bijzondere vormgeving als toekomstig woonadres. Er staan 17 verdiepingen hoge skyscrapers met ronde, organische vormen. Tussendoor vindt u daktuinen en kleine akkertjes met kippen. Iedereen profiteert van een zeer zuinige en groene energievoorziening.

Nieuwbouw appartement in Joia, het Nice van de 21e eeuw

Rondom het centrale punt Place Méridia vindt u winkels en restaurants, de buurtconciërge, de crèche en scholen, het tramstation, aangelegde tuinen en natuurgebieden. Lijn 3 van de tram van Nice op Avenue Simone Veil brengt u in een paar minuten naar het stadscentrum, de kust, het treinstation of de internationale luchthaven Nice Côte d´Azur.

We bieden appartementen aan in drie gebouwen. In het hart van Joia woont u op de overgang tussen de drukte van Place Métropolitaine en de intieme sfeer van Place Méridia. Als erfgenaam van de mediterrane levenskunst geniet u van een bioklimatologische architectuur, de helderheid van de grote openingen, de helderheid van de appartementen die worden getemperd door verstelbare parasols voor ongeëvenaard comfort.

Nieuwbouw appartement in Joia, het Nice van de 21e eeuw

U kunt kiezen uit een appartementen in verschillende groottes, van studio tot 4 slaapkamers in een gebouw dat zich opent naar de gezelligheid van Place Méridia. Of u woont hoog gelegen, met uitzicht op de buurt naar de zee. Alle gebouwen hebben onafhankelijke ingangen die zorgvuldig zijn ontworpen. Dit zijn geen alledaagse woningen! Toegang tot de appartementen gaat via het hart van het eiland, een prachtige gemeenschappelijke tuin, beplant met weelderige natuurlijke soorten.

Het Joia project in Nice ligt dicht bij winkels, het tramstation en het bruisende Place Méridia en biedt u alle voordelen van de levenskunst in Nice van de 21e eeuw. Gedeelde natuurlijke ruimtes in het hart van het eilandje en op de daken. Een mediterraan terras, de Merenda, bestaande uit een lusttuin en een bloemrijke weide, levert zijn voordelen op. De aangelegde tuin is voorzien van groente- en fruitgewassen, sierplanters beplant met citroenbomen, palissades gekleed met klimplanten.

Dit kleine openluchtparadijs is leerzaam en leuk en biedt gezinnen het gebruik van groentetafels, kweekruimtes en plantenbakken voor kinderen.

De appartementen zijn ontworpen om de meest veeleisende mensen aan te spreken en zijn slim ingedeeld. Praktische en intuïtieve domotica-apparaten dragen bij aan uw dagelijkse comfort en helpen tegelijkertijd uw energieverbruik te beheersen. De verstelbare zonneschermen en de luifels van de aangrenzende balkons beschermen uw appartement tegen de zonnestralen en zorgen ervoor dat u binnen op natuurlijke wijze een zekere frisheid behoudt. Balkon of terras, de accommodaties hebben allemaal een prachtige open ruimte die zich uitstrekt vanuit de woonkamer, de meeste met vrij uitzicht op Place Méridia, de heuvels of de zee …

Nieuwbouw appartement in Joia, het Nice van de 21e eeuw

Deze wijk ademt de toekomst uit en biedt prachtige appartementen badend in licht, met royale ruimtes en optimaal comfort. Dubbele of driedubbele oriëntatie, woonkamer, hoekterras, informeer naar de beschikbaarheid. De innovatieve architectuur laat alle durf toe. De appartementen bieden meerdere uitzichten over de Nice Eco-Valley, van de heuvels van de Riviera tot aan de kust.

Prijzen Joia

13e etage, 2 slaapkamers, 66 m2, terras 17 m2. Prijs 324,000 euro

14e etage 4 slaapkamers, 107 m2, terras 47,5 m2. Prijs 638,000 euro

15e etage, 1 slaapkamer, 41 m2, terras 9,7 m2. Prijs 319,000 euro

16e etage, 3 slaapkamers, 82 m2, terras 31,5 m2. Prijs 599,000 euro

Oplevering december 2024

Nieuwbouw appartement in Joia, het Nice van de 21e eeuw

Neem contact op met Ab en Jo Kuijer voor een snelle en professionele vastgoed service die u helpt bij het vinden van de woning die u zoekt. Net als deze Nieuwbouw appartement in Joia, het Nice van de 21e eeuw. Wij sturen u graag meer informatie over deze woning en zijn aanwezig om een ​​bezichtiging te organiseren. Bel / WhatsApp +33770186203 of mail info@wonenaandecotedazur.nl

Het eerste vastgoed platform met een persoonlijke service

Ons vastgoed platform werkt als een portaal en biedt u de best beschikbare woningen op de markt, gecombineerd met een persoonlijke service. Klanten kiezen voor ons om hen te vertegenwoordigen, omdat we geen Fransen zijn, maar nuchtere Nederlanders. We kennen de lokale markt en we hebben onze vastgoed partners geselecteerd omdat ze begrijpen welke service moet worden verleend aan internationale klanten.

Onze teams zijn proactief, actief langs de kust van Menton tot Saint Tropez en 7/7 bereikbaar via WhatsApp. Het kopen van onroerend goed vanuit het buitenland in Frankrijk lijkt misschien ingewikkeld, maar we helpen u door het papierwerk als u bijvoorbeeld deze Nieuwbouw appartement in Joia, het Nice van de 21e eeuw wilt kopen.

Nederlandse professionele service

Wonen aan de Cote d’Azur is ook aanwezig met het tekenen van de koopakte bij de notaris. Indien nodig kunnen wij voor de juiste vertalingen zorgen en brengen wij u in contact met ons betrouwbare netwerk van financiële adviseurs voor een hypotheek. Of een fiscale structuur die past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Internationaal aanbod onroerend goed

De Nederlandse website biedt vooral nieuwbouw projecten. Op onze Engelstalige website www.livingonthecotedazur.com staan meer dan 1500 villa’s en appartementen aan de Franse Rivièra. Bekijk eens wat we u te bieden hebben naast deze Nieuwbouw appartement in Joia, het Nice van de 21e eeuw. Vraag naar een persoonlijke selectie van de huizenmarkt in de Côte d’Azur, zowel online als off-market.

We helpen u de beste woningen te selecteren

Investeren in een huis aan de Franse Rivièra is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald en de hele Côte d’Azur is erg in trek bij een rijke internationale groep mensen. U ontmoet hier mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste in huisvesting, dienstverlening, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden zoals deze Nieuwbouw appartement in Joia, het Nice van de 21e eeuw worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars.

Persoonlijk, snel en efficient

Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra, kan de beschikbaarheid van woningen per dag veranderen door de activiteiten van vele makelaars en agenten. Als u een specifieke woningwens heeft, neem dan eerst contact met ons op; wij registreren u dan bij de makelaars en activeren een zoekopdracht in de databases. Dit scheelt u tijd en frustratie.

Onze persoonlijke assistentie gidst u door de vastgoed jungle van de Cote d’Azur om de woning te vinden die u zoekt. Wij begeleiden van selectie, bezoek, financiering tot aan de notaris. En daarna kunt u gaan genieten van de levensstijl aan de Franse Rivièra!

Gebruik ons uitgebreide netwerk in Zuid Frankrijk

Onze dienst na verkoop helpt u ook bij het vinden van de juiste Côte d’Azur keukenleverancier, binnenhuisarchitect, meubelleverancier, renovaties of woning onderhoud aan de Côte d’Azur of Zuid Franse spa wellness leverancier met de beste service.

Maak de verbinding met de Franse Rivièra

Als u in contact wilt blijven met de Franse Rivièra, schrijf u dan gratis in op onze Côte d’Azur onroerend goed nieuwsbrief voor een regelmatige update van interessante eigendommen zoals deze Nieuwbouw appartement in Joia, het Nice van de 21e eeuw.

Bekijk ons brede aanbod

Woningen in de omgeving van Saint Tropez

Villa’s in het gebied van Fréjus Theoule sur Mer

Woningen in de omgeving van Cannes Mougins

Huizen in het gebied van Antibes Juan les Pins

Aanbod huizen omgeving Nice

Aanbod woningen omgeving Monaco

Andere appartementen en villa’s onder de zon

Nieuwbouw en luxe villa’s Lissabon Portugal

Luxe appartementen en villa’s Mauritius

Ibiza appartementen en villa’s

Toscane onroerend goed klein budget

Pand Beschikt Over

  • Beveiligde privéliften vanaf de parkeerplaats
  • Beveiligde toegang: bediening van de deur met digitale code en videofoonpaneel
  • Entreehallen ingericht door een binnenhuisarchitect
  • Fiets- en kinderwagenkamers
  • Ruime terrassen met uitzicht op zee of de heuvels
  • Vigik-apparaat en elektronische sleutel

    Map