Een modern en ruim appartement kopen in het centrum van Saint Tropez. Deze kans komt niet vaak voorbij. Met deze Avant-première reserveert u uw tweede huis in Saint Tropez. In het centrum van het dorp Saint-Tropez, op 250 meter van Place des Lices en dicht bij alle voorzieningen, verschijnt deze prachtige high-end residentie bestaande uit slechts negen appartementen voor een bevoorrechte groep.

Nieuwbouw in het centrum van Saint Tropez biedt 1 tot 3 slaapkamers. Met ofwel een tuin of een terras en garage in de kelder. De afwerking is tot in de puntjes verzorgd, zowel qua comfort, materiaalkwaliteit als veiligheid. Alle appartementen hebben een ideale ligging.

Nieuwbouw appartement in het centrum van Saint Tropez

De accommodaties profiteren ook van de nieuwste bouwnormen, zoals de RE 2020- of HPE-labels. De Franse thermische regelgeving RE 2020 is specifiek voor nieuwbouw in Frankrijk met de bedoeling een maximumlimiet vast te stellen voor het energieverbruik van nieuwe gebouwen voor verwarming, ventilatie, airconditioning, productie van warm tapwater en verlichting. De haven van Saintrop, legendarisch sinds de jaren 1950, is nog steeds een van de meest prestigieuze plekken aan de Côte d’Azur.

Ontdek Saint-Tropez

Deze Franse kustplaats is (samen met Cannes) het populairst bij Hollywoodsterren. Saint Tropez, of ‘saintrop’ zoals de lokale bevolking het noemt, is een van de hoogtepunten van de internationale jetset geworden. Het zorgt voor veel “bling bling” in de zomer, maar het dorp verbergt veel discrete schatten in zijn smalle straatjes.

De stad is rijk aan historische monumenten en omgeven door natuurlijk erfgoed zoals Cogolin, Sainte-Maxime en Ramatuelle. Het is een levendig dorp met de mooiste stranden aan turquoise water, de hipste strandtentjes en uitstekende winkels.

Het Annonciade Museum zal u ongetwijfeld verbazen met werk van schilders uit de late 19e en vroege 20e eeuw die hun inspiratie haalden uit de Var-landschappen: Signac, Bonnard, Matisse, Braque, enz. Mis het Museum van de Gendarmerie niet, waar de beroemde serie “De politieman van Saint-Tropez” met Louis de Funes werd gefilmd.

Bezoek ook Gassin, een dorp op een heuvel met een adembenemend uitzicht op Saint-Tropez en de Middellandse Zee. Grimaud is ook erg populair met een meer middeleeuws karakter.

 

Map