Dit komt u niet zo vaak tegen; een nieuwbouw appartement in Juan les Pins op loopafstand naar het strand. Dat maakt dit complex tot de perfecte uitvalbasis om alles uit uw vakantie of vast verblijf te halen. Sinds de samenvoeging met Antibes staat de combinatie Antibes Juan les Pins garant voor een levendige sfeer, ook gedurende de wintermaanden. Nou ja winter, het blijft eigenlijk altijd wel aangenaam wonen natuurlijk aan de Côte d’Azur. Met versmarkten, veel live muziek, het casino en de strandrestaurants die steeds langer mogen open blijven; de Côte d’Azur bruist als nooit tevoren.

Nieuwbouw appartement op 100 meter van strand Juan les Pins

Dit nieuwe complex straalt alles uit om maximaal te genieten van de Zuid Franse zon. Grote raampartijen en schuifdeuren zodat het licht fijn naar binnen valt. Een luxe afwerking en keuze uit de beste kwaliteit tegels voor de vloer, de keuken en de badkamer(s).

Dit zijn de laatste appartementen:

5e etage, 2 slaapkamers, 68 m2, 345.000 euro

6e etage, studio, 32 m2, 191.000 euro

 

Nieuwbouw appartement op 100 meter van strand Juan les Pins

Kom naar Zuid Frankrijk

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. 

Investeren in een woning in Zuid Frankrijk is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald want de Côte d’Azur blijft in trek bij een rijke internationale groep levensgenieters. Hier ontmoet u mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste op het gebied van huisvesting, ontspanning, service, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars. Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra en er vele agenten en makelaars actief zijn met dezelfde woning, kan de beschikbaarheid per dag veranderen. Als u een specifieke woning wens heeft, neem dan contact met ons op en wij zullen een zoekopdracht voor u activeren in de databases van alle makelaars. Dit bespaart u tijd en frustratie. Onze persoonlijke assistentie leidt u door het oerwoud van Cote d’Azur onroerend goed om het huis te vinden dat u zoekt. Wij helpen met het papierwerk tot aan de handtekening op het kantoor van de notaris. Onze after-sales service helpt daarna bij het vinden van de juiste keukenleverancier, interieurarchitect, meubel leverancier, een renovatie team of wellness leverancier voor en heerlijke jacuzzi of zwemspa.

Als u in contact wilt blijven met de Côte d’Azur, meldt u zich dan gratis aan voor onze  Een bericht uit Zuid Frankrijk nieuwsbrief voor een regelmatige update met primeurs en interessante woningen die binnen drie maanden leverbaar zijn.

Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness in Zuid Frankrijk zoals een spa, sauna of hammam. Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf u dan in voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod appartementen en villa’s

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

Ibiza apartments and villa’s

Locatie