Voor wie er vroeg bij is: vanaf het voorjaar 2022 heeft u de sleutel van uw nieuwe appartement in Agay, Saint Raphael. U woont hier fantastisch in een exclusieve residentie van 15 appartementen met uitzicht op zee, 150 meter van het strand van Camp Long, in de wijk Dramont in Agay, gemeente Saint Raphael. In een rustige en residentiële omgeving, direct bij het strand en aan de voet van de Esterel, een geklasseerde en beschermd natuurgebied.

Nieuwbouw appartement op 150 meter strand Camp Long Agay, Saint RaphaelDeze intieme residentie zal u verleiden met de kwaliteit van zijn hoogwaardige diensten. Van studio’s tot 4-kamerappartementen, alle appartementen hebben grote terrassen of tuinen om te genieten van deze uitzonderlijke omgeving.

Nieuwbouw appartement op 150 meter strand Camp Long Agay, Saint Raphael

Met deze nieuwbouw aan de Côte d’Azur woont u op een toplocatie dat een beetje aan Ibiza doet denken. Een mooie baai, bomen op het strand, wit zand, restaurants kortom een perfecte vakantieplek met een heerlijke sfeer. Agay is onderdeel van de gemeente Saint-Raphaël in het departement Var.

Agay is een kleine badplaats aan het einde van een haven aan de voet van de Rastel d’Agay (287 m), de rode rotsbergen van de Estérel tussen Saint-Raphaël (9 km ten westen) en Cannes ( 35 km naar het oosten). Het dorpje aan zee grenst aan de hele kust van deze haven tot aan de heuvels die de Rastel d’Agay ondersteunen. Nieuwbouw in Agay, Saint Raphael komt niet zo heel vaak voor dus dit is uw kans!

Vakantie appartement bij strand Camp Long in Agay, Saint Raphael

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer over deze nieuwbouw appartementen op 150 meter van het strand Camp Long in Agay, Saint Raphael voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. 

Investeren in onroerend goed in Zuid Frankrijk is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald want de Côte d’Azur blijft in trek bij een internationale groep levensgenieters. Hier ontmoet u mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste op het gebied van huisvesting, ontspanning, service, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars. Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra en er vele agenten en makelaars actief zijn met dezelfde woning, kan de beschikbaarheid per dag veranderen. 

Nieuwe appartementen op 150 meter van strand Camp Long in Agay, Saint Raphael

Als u een specifieke woningwens heeft zoals deze nieuwbouw appartementen op 150 meter van het strand Camp Long in Agay, Saint Raphael, neem dan contact met ons op. Wij activeren een kosteloze zoekopdracht in de databases van alle makelaars. Dit bespaart u tijd en frustratie. Onze persoonlijke assistentie leidt u door het oerwoud van Cote d’Azur onroerend goed om het huis te vinden dat u zoekt. Wij helpen met het papierwerk tot aan de handtekening op het kantoor van de notaris. Onze after-sales service staat ook garant bij het vinden van de juiste Côte Azur keukenleverancier, interieurarchitect, meubel leverancier, een renovatie team of wellness leverancier voor en heerlijke jacuzzi of zwemspa.

Als u in contact wilt blijven met de Côte d’Azur, meldt u zich dan gratis aan voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief voor een regelmatige update met nieuwbouw primeurs en interessante woningen die binnen drie maanden leverbaar zijn. Dan had u deze nieuwbouw appartementen op 150 meter van het strand Camp Long in Agay, Saint Raphael al eerder ontdekt!

Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness in Zuid Frankrijk zoals een spa, sauna of hammam. 

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Ons aanbod villa’s te koop in Mougins (via onze internationale site)

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod appartementen en villa’s

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

Ibiza apartments and villa’s

Locatie