Nieuwbouw appartementen Fréjus op unieke locatie in de beroemde Golf van Fréjus en zijn sublieme stranden. Met het zandstrand letterlijk om de hoek is het subliem genieten in Fréjus. In het noorden is het dorpje beschermd door het majestueuze Esterel-massief dat uitkijkt over de stad waardoor het lijkt of de zon hier altijd schijnt. Fréjus is een karakteristieke stad aan de Franse Rivièra: 2000 jaar geleden opgericht door Jules César, is het een erkende Stad van Kunst en Geschiedenis omdat het zijn uitzonderlijke erfgoed heeft gewaardeerd. Musea, archeologische vindplaatsen en oude ambachten worden het hele jaar door bezocht en vormen een divers cultureel aanbod. Fréjus bruist ook met evenementen en biedt zijn 53.000 inwoners een unieke sfeer, ongeacht het seizoen.

De nieuwbouw appartementen Fréjus staan in een bevoorrechte buurt bij uitstek want Fréjus Plage is het theater van de zoetheid van het mediterrane leven. Slenter door de kraampjes van de authentieke Provençaalse markt, maak een doorgang over de haven om te genieten van de animatie en neem een ​​pauze op een van de vele terrassen aan het strand, waar de Middellandse Zee en de lucht van Azur je omarmen.

Nieuwbouw appartementen Fréjus, op 5 minuten lopen van het strand

Deze stadsresidentie heeft een eigentijdse allure, waarvan de grote terrassen zich over de gehele lengte van de appartementen uitstrekken, om haar bewoners een ongelooflijke helderheid te bieden. Uitgelicht door architectonische lijnen in antraciet metaal, combineert de gevel de schittering van wit met een warm geel zand, dat doet denken aan de gouden stranden die in slechts een paar stappen bereikbaar zijn. Elke accommodatie heeft grote buitenruimtes met behoud van privacy, dankzij een subtiel spel van de architectuur.

Deze nieuwbouw appartementen Fréjus zijn verdeeld over 5 verdiepingen met liften op een zeer gewilde locatie in het hart van de wijk Fréjus Plage. Laat uw auto achter in uw beveiligde ondergrondse parkeergarage en geniet van het dagelijkse leven dat wordt vergemakkelijkt door de directe nabijheid van alle winkels en de kust. rust, dankzij de ligging in een rustige eenrichtingsstraat, weg van de hoofdassen.

Nieuwbouw appartementen Fréjus, op 5 minuten lopen van het strand

De nieuwbouw appartementen Fréjus bieden lichte en elegante appartementen, van 2 tot 4 kamers, die grote, ideaal ingerichte ruimtes bieden. Laat u vanaf uw terras in slaap wiegen door de zeebries en geniet van de Provençaalse manier van leven. De royale en comfortabele volumes profiteren van ongelooflijke helderheid dankzij grote openingen, die de mediterrane stralen uitnodigen om uw dagelijkse leven te verlichten. Grote erkers verlengen uw interieur naar schaduwrijke en beschutte terrassen, met als enig uitzicht de blauwe lucht van de Franse Rivièra. Bewoners zullen profiteren van NF HABITAT HQE-gelabelde diensten op het gebied van comfort en veiligheid, met videofoon en digitale code toegang, individueel regelbare verwarmings- en koelvloeren, ingerichte opslag, verwarmde handdoek radiatoren, uitgeruste wasruimtes. Aandacht voor detail is van toepassing op afwerkingen, met grote eigentijdse tegels, gladde verf en glijdend aluminium schrijnwerk. Moderne en vriendelijke accommodatie, uitsluitend ontworpen voor het welzijn van de bewoners!

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer over deze nieuwbouw appartementen Fréjus voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden.

Prijsindicatie

  • Appartement studio vanaf 158.000 euro

  • Appartement 1 slaapkamer vanaf 240.000 euro

  • Appartement 2 slaapkamers vanaf 325.000 euro

  • Appartement 3 slaapkamers vanaf 720.000 euro

Nieuwbouw appartementen Fréjus, op 5 minuten lopen van het strand

Investeren in een woning in Zuid Frankrijk is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald want de Côte d’Azur blijft in trek bij een internationale groep levensgenieters. Hier ontmoet u mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste op het gebied van huisvesting, ontspanning, service, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars. Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra en er vele agenten en makelaars actief zijn met dezelfde woning, kan de beschikbaarheid per dag veranderen.

Als u een specifieke woningwens heeft zoals deze nieuwbouw appartementen Fréjus, neem dan contact met ons op. Wilt u een appartement kopen in Fréjus, dan activeren wij een kosteloze zoekopdracht in de databases van alle makelaars. Dit bespaart u tijd en frustratie. Onze persoonlijke assistentie leidt u door het oerwoud van Cote d’Azur onroerend goed om het huis te vinden dat u zoekt. Wij helpen met het papierwerk tot aan de handtekening op het kantoor van de notaris. Onze after-sales service staat ook garant bij het vinden van de juiste Côte Azur keukenleverancier, interieurarchitect, meubel leverancier, een renovatie team of wellness leverancier voor en heerlijke jacuzzi of zwemspa.

Als u in contact wilt blijven met de Côte d’Azur, meldt u zich dan gratis aan voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief voor een regelmatige update met nieuwbouw primeurs en interessante woningen die binnen drie maanden leverbaar zijn. Dan had u deze nieuwbouw appartementen Fréjus al eerder ontdekt!

Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness in Zuid Frankrijk zoals een spa, sauna of hammam.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod appartementen en villa’s

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

Ibiza apartments and villa’s

nieuwbouw appartementen Fréjus

Pand Beschikt Over

  • videofoon en digitale code toegang
  • individueel regelbare verwarmings- en koelvloeren
  • ingerichte opslag
  • verwarmde handdoek radiatoren
  • uitgeruste wasruimtes

Locatie