In het achterland van Nice, op minder dan 25 km van de Promenade des Anglais, onthult de Paillon-vallei een middeleeuws dorp met behouden charme, omgeven door de natuur. Een goed gemarkeerde panoramische route brengt u daar vanuit Nice, via Contes of Tourrette-Levens. Châteauneuf-Villevieille dankt zijn naam aan het oude dorp Châteauneuf-de-Contes, waarvan de opmerkelijk bewaarde versterkte overblijfselen tweehonderd meter hoger liggen.

Châteauneuf-Villevieille, gebouwd op een hoogte van 519 m, verspreid op de helling van de Mont Macaron te midden van olijfbomen en cipressen, heeft een bevoorrechte locatie en biedt een fantastisch uitzicht op de omliggende kleine bergen en de vallei. Niet ver van de grote snelwegen is het dorp gemakkelijk te bereiken: 35 minuten is voldoende om Nice te bereiken, 40 minuten om naar de luchthaven Nice Côte d´Azur te gaan via de A8, bekend als “La Provençale”. Een buslijn rijdt meerdere keren per dag naar Nice. Er wonen nog geen zevenhonderd mensen in dit dorpje, dat vaak wordt bezocht door wandelaars die de schone berglucht opzoeken. Er zijn dan ook vele wandel- en fietsroutes routes in de bergen achter Nice te vinden.

Nieuwbouw Châteauneuf-Villevieille, middeleeuws bergdorpje achter Nice

 

Nieuwbouw Châteauneuf-Villevieille, middeleeuws bergdorpje achter Nice

In Châteauneuf-Villevieille is de lucht puur, is het leven zoet en is het dagelijks leven vredig. Het dorp cultiveert zijn authenticiteit en biedt zo een ideale leefomgeving voor gezinnen en om een rustige tweede huis in Zuid Frankrijk te hebben. De nieuwbouw is perfect gelegen op het bovenste deel van het dorpje voor een maximaal vrij uitzicht. De lokale supermarkt en winkels Contes of Tourrette-Levens zijn slechts een paar minuten rijden met de auto.

De 15 appartementen van de residentie zijn verdeeld in 2 intieme gebouwen die vakkundig op de site zijn verdeeld. Van 2 tot 3 kamers zijn de volumes ontworpen om het meeste uit het landschap te halen. Ruim en licht, ze vervullen uw wensen voor comfort door de nadruk te leggen op kwaliteitsservices. Het interieur wordt benadrukt door grote erkers en uitgebreid met royale buitenruimtes: balkon, terras of privétuin op de begane grond. Geïmplanteerd in de helling van het land, langs het beplante pad olijfbomen, de 13 villa’s staan ​​op de frontlinie om van het panorama te genieten!

Nieuwbouw Châteauneuf-Villevieille, middeleeuws bergdorp achter Nice

De eigentijdse stijl is gekozen door de architecten ABC JP CABANE en ERADES & BOUZAT. De gezuiverde volumes betekenen een prachtige elegantie, terwijl de gevels in heldere coatings de kleuren weerspiegelen van de typische constructies van het dorp. Vanaf de ingang van de woning komt alleen de eerste verdieping tevoorschijn, met behoud van ieders privacy. De balkons en terrassen bieden onbeperkt toegang tot de vallei. Van 3 tot 4 kamers, elke villa is ontworpen om in alle rust te genieten van de natuur om u heen.

Omring u met schone berglucht en kom naar Châteauneuf-Villevieille, het middeleeuws bergdorpje achter Nice

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer over deze nieuwbouw Châteauneuf-Villevieille, het middeleeuws bergdorpje achter Nice voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. 

Investeren in onroerend goed in Zuid Frankrijk is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald want de Côte d’Azur blijft in trek bij een internationale groep levensgenieters. Hier ontmoet u mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste op het gebied van huisvesting, ontspanning, service, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars. Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra en er vele agenten en makelaars actief zijn met dezelfde woning, kan de beschikbaarheid per dag veranderen. 

Als u een specifieke woningwens heeft zoals deze nieuwbouw Châteauneuf-Villevieille, het middeleeuws bergdorpje achter Nice, neem dan contact met ons op. Wij activeren een kosteloze zoekopdracht in de databases van alle makelaars. Dit bespaart u tijd en frustratie. Onze persoonlijke assistentie leidt u door het oerwoud van Cote d’Azur onroerend goed om het huis te vinden dat u zoekt. Wij helpen met het papierwerk tot aan de handtekening op het kantoor van de notaris. Onze after-sales service staat ook garant bij het vinden van de juiste Côte Azur keukenleverancier, interieurarchitect, meubel leverancier, een renovatie team of wellness leverancier voor en heerlijke jacuzzi of zwemspa.

Als u in contact wilt blijven met de Côte d’Azur, meldt u zich dan gratis aan voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief voor een regelmatige update met nieuwbouw primeurs en interessante woningen die binnen drie maanden leverbaar zijn. Dan had u deze nieuwbouw Châteauneuf-Villevieille, het middeleeuws bergdorpje achter Nice al eerder ontdekt!

Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness in Zuid Frankrijk zoals een spa, sauna of hammam. 

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod appartementen en villa’s

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

Ibiza apartments and villa’s

 

Locatie