Uw enige kans om een uniek duplex appartement te kopen in Beaulieu sur Mer, in het hart van de Triangle d’Or. Met een azuurblauwe zee aan de horizon en een gouden schat in de hemel, leeft u hier als God in Frankrijk. Beaulieu sur Mer was vroeger de thuishaven van koningin Victoria, Gustave Eiffel en Anton Tcheckhov, en als u hier over de boulevard flaneert begrijpt u wel waarom. De stad Beaulieu sur Mer heeft zijn unieke charme behouden en de pure vertrouwelijke sfeer. Geniet van de gouden stranden, de stijlvolle villa’s uit de Belle Epoque omringd door blijvende rust en schoonheid. Hoewel gelegen in het stadscentrum, is deze residentie genesteld in een stille en geheime tuin van mediterrane essenties in absolute rust.

Nieuwbouw duplex appartement Beaulieu sur Mer

Dit duplex appartement heeft een ruim terras van 72 m2 en kijkt uit over het dorp en de zee. Binnen heeft u maar liefst 122 m2 woonoppervlakte, verdeeld over drie verdiepingen. Een unieke woning, als onderdeel van een luxe villa residentie. De residentie heeft slechts 9 appartementen. U woont op 5 minuten wandelen van de Plage de la Baie des Fourmis. Brochure en plattegrond op aanvraag. Het kleine, luxe condominium ligt in een tuin met mediterrane soorten en heeft een verwarmd zwembad, een eigen ondergrondse parkeergarage en hoogwaardige services. Edele materialen, design apparatuur in de keukens en badkamers, een lift voor alle niveaus, volledig verbonden hightech “Smart-Home” domotica en privétuinen ondertekenen dit uitzonderlijke programma op 200 meter van winkels en 5 minuten van het strand Baie des Fourmis.

Nieuwbouw duplex appartement Beaulieu sur Mer

Nieuwbouw appartement Beaulieu sur Mer

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer over dit nieuwbouw duplex appartement Beaulieu sur Mer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden.

Investeren in onroerend goed in Zuid Frankrijk is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald want de Côte d’Azur blijft in trek bij een internationale groep levensgenieters. Hier ontmoet u mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste op het gebied van huisvesting, ontspanning, service, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars. Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra en er vele agenten en makelaars actief zijn met dezelfde woning, kan de beschikbaarheid per dag veranderen.

Nieuwbouw appartement 5 minuten van Plage de Fourmis

Als u een specifieke woningwens heeft zoals dit nieuwbouw duplex penthouse Beaulieu sur Mer, neem dan contact met ons op. Wij activeren een kosteloze zoekopdracht in de databases van alle makelaars. Dit bespaart u tijd en frustratie. Onze persoonlijke assistentie leidt u door het oerwoud van Cote d’Azur onroerend goed om het huis te vinden dat u zoekt. Wij helpen met het papierwerk tot aan de handtekening op het kantoor van de notaris. Onze after-sales service staat ook garant bij het vinden van de juiste Côte Azur keukenleverancier, interieurarchitect, meubel leverancier, een renovatie team of wellness leverancier voor en heerlijke jacuzzi of zwemspa.

Als u in contact wilt blijven met de Côte d’Azur, meldt u zich dan gratis aan voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief voor een regelmatige update met nieuwbouw primeurs en interessante woningen die binnen drie maanden leverbaar zijn. Dan had u dit nieuwbouw duplex penthouse Beaulieu sur Mer al eerder ontdekt!

Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness in Zuid Frankrijk zoals een spa, sauna of hammam.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod appartementen en villa’s

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

Ibiza apartments and villa’s

Locatie