In het hart van de Golf van Saint Tropez, Cogolin, een dynamische stad met zijn twee havens (Les Marines de Cogolin en Port Cogolin), ligt het dorp op ongeveer 6 km van de stranden van de Golf van Saint Tropez. Het aanbieden van meerdere lokale diensten (kinderdagverblijven, scholen, middelbare scholen, winkels en supermarkten), shows, evenementen, Provençaalse markten die het hele jaar door worden georganiseerd, maken Cogolin tot een rustige en aantrekkelijke plek om te wonen.

ZIJN KADER:
Een land van 7.000M2
Een vrij uitzicht op het kasteel van Grimaud

Dit project bestaat uit 35 appartementen verdeeld over 5 kleine gebouwen die met elkaar communiceren en biedt een architectuur die wordt geanimeerd door niveaus waarin de gebouwen harmonieus integreren.

Alle parkeerplaatsen bevinden zich in een beveiligde kelder, waardoor autoverkeer binnen de woning wordt vermeden.

Nieuw appartement in Cogolin met vrij uitzicht op het Chateau de Grimaud

DE SAMENVATTING BESCHRIJVENDE OPMERKING:

Uw investering kan in alle rust worden beschouwd, onze appartementen bieden u alle garanties met betrekking tot nieuwbouw:

Voltooiingsgarantie
Tienjarige en tweejaarlijkse verzekering
Verlaagde notariskosten Alle technische implementaties worden gevalideerd door technische ontwerpbureaus, namelijk:
Bodemstudiebureau,
Betonnen studiebureau,
Thermisch studiebureau. Isolatienorm RT2012:
RT 2012: een sterk engagement van het Grenelle Environment Forum
In overeenstemming met artikel 4 van de Grenelle 1-wet, heeft de RT 2012 tot doel het primaire energieverbruik van nieuwe gebouwen te beperken en tegelijkertijd:

• significante technologische en industriële ontwikkeling voor alle bouw- en uitrustingssectoren,

• een zeer goede energiekwaliteit van het gebouw, ongeacht de keuze van het energiesysteem,

• een technisch en economisch evenwicht tussen de energie die wordt gebruikt voor verwarming en de productie van sanitair warm water

Alle bouwfasen worden geverifieerd en gevalideerd door het SOCOTEC Control Office.

ALGEMENE KENMERKEN VAN HET GEBOUW:
Gevelwanden samengesteld van buiten naar binnen:

-een buiten geprojecteerde coating
– een isolerende bakstenen of betonnen muur
– een isolerend complex (binnen) gedefinieerd volgens de beperkingen berekend door de BET die de thermische isolatie verzekeren in overeenstemming met de wetgeving.

Gewapende betonnen vloeren of balken en platen bedekt met een isolerende dekvloer die specifiek is voor de gekozen vloerbedekkingen en akoestische normen.

Dragende en scheidingswanden gemaakt van gestort beton of betonblokken met een dikte van 18 cm (volgens het uitvoeringsplan van de BET).

Verdelingen binnen de appartementen: Enerzijds geblindeerde betonnen of gemetselde muren die deel uitmaken van het raamwerk. Aan de andere kant gipsplaten. Elke facing zal bestaan ​​uit een plaat van Placoplatre. Voor de badkamers zal deze bekleding waterafstotend zijn.

Ventilatiekanalen: luchtcirculatie wordt verzekerd door mechanische ventilatie. In de opgedeelde technische kanalen zijn gegalvaniseerde metalen leidingen aangebracht. De lucht die wordt aangezogen door de ventilatieopeningen die zich in de natte ruimtes bevinden, wordt toegelaten door de ventilatie die zich in het buitenschrijnwerk bevindt.

APPARATUUR:

• De verwarming van de droge ruimtes wordt verzorgd door elektrische convectoren.

• De badkamers en doucheruimtes worden verwarmd door een elektrisch handdoekenrek.

• Waterverwarmer van het thermodynamische type.

• Ingerichte keuken: optioneel met goed ontworpen plannen en beperkte prijzen.

COATINGEN:

Vloerbedekking in droge ruimtes.

ENTREE EN VERBLIJF:

Zwevend parket (Panaget Alto 139) eiken bekleding met bijpassende plinten (vier kleuren om uit te kiezen)

SLAAPKAMERS :

Zwevend parket (PANAGET Alto 139) eikenhouten bekleding met bijpassende plinten (vier kleuren om uit te kiezen).

Vloerbedekking in natte ruimtes.

Badkamers, doucheruimtes en toiletten

Vloertegels: 60X60 MARAZZI DUST geëmailleerd porselein aardewerk (vier kleuren om uit te kiezen).

Wandbekleding in vochtige ruimtes

(bad- en doucheruimtes) aardewerk: 30x60cm MARAZZI DUST (in vier kleuren). Het aardewerk wordt rechts van het bad en de douchebak geplaatst tot een hoogte van 2 meter.

Nieuwbouw in Cogolin, uitzicht kasteel Grimaud

Neem contact op met Ab en Jo Kuijer voor een snelle en professionele vastgoed service die u helpt bij het vinden van de woning die u zoekt. Net als deze Nieuwbouw in Cogolin, uitzicht kasteel Grimaud. Wij sturen u graag meer informatie over deze woning en zijn aanwezig om een ​​bezichtiging te organiseren. Bel / WhatsApp +33770186203 of mail info@wonenaandecotedazur.nl

Het eerste vastgoed platform met een persoonlijke service

Ons vastgoed platform werkt als een portaal en biedt u de best beschikbare woningen op de markt, gecombineerd met een persoonlijke service. Klanten kiezen voor ons om hen te vertegenwoordigen, omdat we geen Fransen zijn, maar nuchtere Nederlanders. We kennen de lokale markt en we hebben onze vastgoed partners geselecteerd omdat ze begrijpen welke service moet worden verleend aan internationale klanten.

Ons team is proactief, actief langs de kust van Menton tot Saint Tropez en is 7/7 bereikbaar via WhatsApp. Het kopen van onroerend goed vanuit het buitenland in Frankrijk lijkt misschien ingewikkeld, maar we helpen u door het papierwerk als u bijvoorbeeld deze Nieuwbouw in Cogolin, uitzicht kasteel Grimaud wilt kopen.

Nederlandse professionele service

Wonen aan de Cote d’Azur is ook aanwezig met het tekenen van de koopakte bij de notaris. Indien nodig kunnen wij voor de juiste vertalingen zorgen en brengen wij u in contact met ons betrouwbare netwerk van financiële adviseurs voor een hypotheek. Of een fiscale structuur die past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Internationaal aanbod onroerend goed

De Nederlandse website biedt vooral nieuwbouw projecten. Op onze Engelstalige website www.livingonthecotedazur.com staan meer dan 1000 villa’s en appartementen aan de Franse Rivièra. Bekijk eens wat we u te bieden hebben naast deze Nieuwbouw in Cogolin, uitzicht kasteel Grimaud. Vraag naar een persoonlijke selectie van de huizenmarkt in de Côte d’Azur, zowel online als off-market.

We helpen u de beste woningen te selecteren

Investeren in een huis aan de Franse Rivièra is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald en de hele Côte d’Azur is erg in trek bij een rijke internationale groep mensen. U ontmoet hier mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste in huisvesting, dienstverlening, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden zoals Nieuwbouw in Cogolin, uitzicht kasteel Grimaud worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars.

Persoonlijk, snel en efficient

Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra, kan de beschikbaarheid van luxe eigendommen per dag veranderen door de activiteiten van vele makelaars en agenten. Als u een specifieke woningwens heeft, neem dan eerst contact met ons op; wij activeren dan een zoekopdracht in de databases van alle makelaars. Dit scheelt u tijd en frustratie.

Onze persoonlijke assistentie gidst u door de vastgoed jungle van de Cote d’Azur om de woning te vinden die u zoekt. En daarna kunt u gaan genieten van de levensstijl aan de Franse Rivièra!

Gebruik ons uitgebreide netwerk

Onze dienst na verkoop helpt bij het vinden van de juiste Côte d’Azur keukenleverancierbinnenhuisarchitect, meubelleverancier, renovaties of woning onderhoud aan de Côte d’Azur of Zuid Franse spa wellness leverancier met de beste service.

Maak de verbinding met de Franse Rivièra

Als u in contact wilt blijven met de Franse Rivièra, schrijf u dan gratis in op onze Côte d’Azur onroerend goed nieuwsbrief voor een regelmatige update van interessante eigendommen zoals deze Nieuwbouw in Cogolin, uitzicht kasteel Grimaud.

Bekijk ons brede aanbod

Woningen in de omgeving van Saint Tropez

Villa’s in het gebied van Fréjus Theoule sur Mer

Woningen in de omgeving van Cannes Mougins

Huizen in het gebied van Antibes Juan les Pins

Aanbod huizen omgeving Nice

Aanbod woningen omgeving Monaco

Andere appartementen en villa’s onder de zon

Nieuwbouw en luxe villa’s Lissabon Portugal

Luxe appartementen en villa’s Mauritius

Ibiza appartementen en villa’s

Toscane onroerend goed klein budget

Map