In Menton verschijnt het ecodistrict Jardins du Careï; met de grootste zorg samengesteld en veel aandacht voor de architectuur-, landschaps- en milieu menton. Deze groene wijk integreert harmonieus met de Menton heuvels hellingen in een opnieuw ontworpen lay-out.

Deze groene ecowijk wordt gebouwd als een echt klein dorp. De nieuwbouw Menton heeft dan ook veel openbare ruimtes met pleintjes, tuinen, promenades, speeltuinen en fonteintjes nodigen uit om heerlijk te genieten van uw woonwijk. Een soort Central Park in het klein maar dan aan de Côte d’Azur.

Nieuwbouw Menton in groene ecowijk

Nieuwbouw Menton in groene ecowijk

Wie hier woont, vindt zichzelf terug in een oase van rust en de groene natuur. De gebouwen in deze groene tuinen hebben de warme kleuren uit het palet waar Menton zo bekend om staat in warm beige, oker en geel. De eigentijdse stijl van de leuningen en smeedwerk wordt afgewisseld met natuurstenen elementen voor een modern geheel.

Luxe energiezuinige afwerking voor deze nieuwbouw Menton

Geheel in de lijn van een moderne groene ecowijk is uw nieuwbouw appartement in Menton voorzien materialen die bijdragen tot de beste geluids- en warmte isolatie. Grote binnentegels, 45 x 45 cm, op de vloer in alle hoofdruimtes, kleuren naar keuze. Luiken voor alle ramen. Individuele verwarming in elk appartement. Badkamer met badmeubel met spiegel, striplicht. Badkamer en doucheruimte uitgerust met een elektrische handdoek radiator. Decoratieve aardewerk wandtegels 25 x 40 cm, rondom badkuipen en douchebakken. Satijn gladde verf op alle wanden en plafonds.

Ook qua beveiliging is alles op het hoogste niveau zoals Isoblinded full-sided landingsdeuren, uitgerust met een ingetoetst A2P * veiligheidsslot. Automatische verlichting in alle gemeenschappelijke ruimtes. Toegang parkeren via de deur van de afstandsbediening. Toegangscontrole tot entreehallen via videofoon en Vigik-lezer.

Nieuwbouw Menton in groene ecowijk

Al dit fraais qua nieuwbouw Menton toch zeer betaalbaar

Kijkt u maar naar de prijzen:

Nieuwbouw Menton studio van 26 m2 (partij B03) prijzen vanaf 157 000 euro
Nieuwbouw Menton 1 slaapkamer van 41 m2 (perceel A05) prijzen vanaf 190.000 euro
Nieuwbouw Menton 2 slaapkamers van 62 m2 (perceel B18) prijzen vanaf 252.000 € (3)

Met de uitlopers van de Franse Alpen als omlijsting overziet Menton de turquoise wateren van de Middellandse Zee van Cap Martin tot aan het puntje van de Italiaanse Mortola. Want dat maakt Menton extra leuk; u wandelt zo naar Italië. Hier kunt u heerlijk genieten van de Zuid Franse zon met gemiddeld 316 dagen zon per jaar. Het is niet voor niets dat Menton een officieel openlucht kuuroord is sinds 1919. Mede dankzij het milde klimaat trokken begin vorige eeuw veel welgestelde families naar Menton en zorgen de vele luxe villa’s en hotels voor een exclusief karakter. Menton wordt ook wel ‘De Parel van Frankrijk’ genoemd en met uw nieuwsbouw appartement in een nieuwe groene ecowijk maakt u onderdeel uit van deze bijzondere badplaats. De TGV uit Parijs brengt u rechtstreeks naar het treinstation Menton, dat op slechts 31 kilometer van Nice ligt en dicht bij de Italiaanse steden San Remo en Ventimiglia. De stad vol kunst en geschiedenis staat internationaal bekend om het jaarlijkse Fête de Citron

Koop uw tweede woning in Menton, Zuid Frankrijk

Vraag om de brochure en reserveer als eerste uw nieuwbouw appartement in Menton. Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Download de lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Meer weten over de Côte d’Azur en Paca?

Ontdek het verschil tussen de kustplaatsen en de Middeleeuwse dorpjes. De glamour en gezellige drukte van de Côte d’Azur en het meer rustige VAR gebied, waar zou u uw tweede woning in Zuid Frankrijk willen hebben? Lees daarom ook De leukste kustplaatsen aan de Côte d’Azur

Locatie