Vanaf de heuvels in Nice le Ray woont u in een uitzonderlijke leefomgeving. Deze moderne nieuwbouw met zwembad in Nice Le Ray is geïnstalleerd op de flank van een heuvel en biedt uitzicht op de stad met een majestueus uitzicht op de Baie des Anges. Hier, in alle rust van de heuvels geniet u van de geur van dennen en het gezang van krekels.

Nieuwbouw met zwembad Nice Le Ray met de stad aan uw voeten

De stad is dichtbij dus een perfecte combinatie. De residentie, intiem en elegant, ontplooit zijn 2 kleine moderne gebouwen op een prachtige trapsgewijze tuin met privé zwembad. De appartementen, met grote erkers, worden uitgebreid met panoramische terrassen en balkons die pal naar het zuiden uitkomen in de richting van de Baie des Anges. De nieuwste generatie apparatuur en de kwaliteit van de gebruikte materialen maken dit een luxe residentie.

Twee slaapkamer appartementen

Lot A03 = 360 000 €
Lot A14 = 375 000 €
Lot B01 = 340 000 €
Lot B02 = 295 000 €
Lot B10 = 355 000 €
Lot B23 = 340 000 €

Levering januari 2021

Lagere notariskosten (8% bestaande bouw, 2,5% nieuwbouw)
Vrijstelling van onroerende voorheffing voor de eerste 2 jaar
Energiezuinige woningen
Tien jaar garantie

Nice Le Ray

Nieuwbouw met zwembad Nice Le Ray met de stad aan uw voeten

Neem contact op met Ab en Jo Kuijer voor een snelle en professionele vastgoed service die u helpt bij het vinden van de woning die u zoekt. Net als deze Nieuwbouw met zwembad Nice Le Ray met de stad aan uw voeten. Wij sturen u graag meer informatie over deze woning en zijn aanwezig om een ​​bezichtiging te organiseren. Bel / WhatsApp +33770186203 of mail info@wonenaandecotedazur.nl

Het eerste vastgoed platform met een persoonlijke service

Ons vastgoed platform werkt als een portaal en biedt u de best beschikbare woningen op de markt, gecombineerd met een persoonlijke service. Klanten kiezen voor ons om hen te vertegenwoordigen, omdat we geen Fransen zijn, maar nuchtere Nederlanders. We kennen de lokale markt en we hebben onze vastgoed partners geselecteerd omdat ze begrijpen welke service moet worden verleend aan internationale klanten.

Onze teams zijn proactief, actief langs de kust van Menton tot Saint Tropez en 7/7 bereikbaar via WhatsApp. Het kopen van onroerend goed vanuit het buitenland in Frankrijk lijkt misschien ingewikkeld, maar we helpen u door het papierwerk als u bijvoorbeeld deze Nieuwbouw met zwembad Nice Le Ray met de stad aan uw voeten wilt kopen.

Nederlandse professionele service

Wonen aan de Cote d’Azur is ook aanwezig met het tekenen van de koopakte bij de notaris. Indien nodig kunnen wij voor de juiste vertalingen zorgen en brengen wij u in contact met ons betrouwbare netwerk van financiële adviseurs voor een hypotheek. Of een fiscale structuur die past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Internationaal aanbod onroerend goed

De Nederlandse website biedt vooral nieuwbouw projecten. Op onze Engelstalige website www.livingonthecotedazur.com staan meer dan 1500 villa’s en appartementen aan de Franse Rivièra. Bekijk eens wat we u te bieden hebben naast deze Nieuwbouw met zwembad Nice Le Ray met de stad aan uw voeten. Vraag naar een persoonlijke selectie van de huizenmarkt in de Côte d’Azur, zowel online als off-market.

We helpen u de beste woningen te selecteren

Investeren in een huis aan de Franse Rivièra is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald en de hele Côte d’Azur is erg in trek bij een rijke internationale groep mensen. U ontmoet hier mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste in huisvesting, dienstverlening, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden zoals deze Nieuwbouw met zwembad Nice Le Ray met de stad aan uw voeten worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars.

Persoonlijk, snel en efficient

Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra, kan de beschikbaarheid van woningen per dag veranderen door de activiteiten van vele makelaars en agenten. Als u een specifieke woningwens heeft, neem dan eerst contact met ons op; wij registreren u dan bij de makelaars en activeren een zoekopdracht in de databases. Dit scheelt u tijd en frustratie.

Onze persoonlijke assistentie gidst u door de vastgoed jungle van de Cote d’Azur om de woning te vinden die u zoekt. Wij begeleiden van selectie, bezoek, financiering tot aan de notaris. En daarna kunt u gaan genieten van de levensstijl aan de Franse Rivièra!

Gebruik ons uitgebreide netwerk in Zuid Frankrijk

Onze dienst na verkoop helpt u ook bij het vinden van de juiste Côte d’Azur keukenleverancier, binnenhuisarchitect, meubelleverancier, renovaties of woning onderhoud aan de Côte d’Azur of Zuid Franse spa wellness leverancier met de beste service.

Maak de verbinding met de Franse Rivièra

Als u in contact wilt blijven met de Franse Rivièra, schrijf u dan gratis in op onze Côte d’Azur onroerend goed nieuwsbrief voor een regelmatige update van interessante eigendommen zoals deze Nieuwbouw met zwembad Nice Le Ray met de stad aan uw voeten.

Bekijk ons brede aanbod

Woningen in de omgeving van Saint Tropez

Villa’s in het gebied van Fréjus Theoule sur Mer

Woningen in de omgeving van Cannes Mougins

Huizen in het gebied van Antibes Juan les Pins

Aanbod huizen omgeving Nice

Aanbod woningen omgeving Monaco

Andere appartementen en villa’s onder de zon

Nieuwbouw en luxe villa’s Lissabon Portugal

Luxe appartementen en villa’s Mauritius

Ibiza appartementen en villa’s

Toscane onroerend goed klein budget

Pand Beschikt Over

  • Diepe terrassen en panoramische balkons
  • Ruime lichte woonruimtes
  • Trapsgewijze tuin en privézwembad
  • Uitzicht op de Baie des Anges

Map