Mandelieu is de beste troef van de Côte d’Azur: met een microklimaat van 300 dagen zon per jaar, de schoonheid van een authentieke mediterrane omgeving, is het een stad vol leven en dynamiek. Perfect gelegen aan de Middellandse Zee met zijn stranden en jachthaven en natuurlijk begrensd door de bergen Tanneron en Estérel biedt Mandelieu een unieke charme. Gelegen tegen Cannes verbinding, de rode rotsen van de Estérel, het oude kasteel aan het water, de golfbanen, de paarden in de vallei en de lange zandstranden; Mandelieu heeft zoveel te bieden. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het jaarlijkse Mimosa feest waar mensen uit heinde en verre op afkomen.

Dat Mandelieu een van de leukste dorpjes aan zee is, dat weten veel Engelsen, Belgen en Nederlanders. De ligging is ideaal voor iedereen die van strand, zee en zon houdt. En met de Esterel bergen achter u, kunt u prachtige wandelingen maken of dagtochten met de fiets of met een paard. Het is niet zo gek dus dat Mandelieu langzaam groeit en nu zelfs een geheel nieuwe wijk gaat bouwen. Als u langs Capitou rijdt, op de weg naar Pegomas ziet u binnenkort de eerste nieuwbouw activiteiten voor deze nieuwe wijk.

Geheel nieuwe wijk met gezellige nieuwbouw Mandelieu

Deze spectaculaire nieuwbouw Mandelieu geldt als een van de grootste innovatie- en ontwikkelingsprojecten uit het westen van de Alpes-Maritimes. De appartementen, van studio’s tot 4 kamers, bieden prachtige woonruimtes en voldoen aan de nieuwste bouwnormen. In het als een klein dorpje opgezette wijk is ook een deel aanwezig voor de ouderen in Mandelieu. Hier wil iedereen wel oud worden natuurlijk. Binnen het complex, dat als een afgesloten domein wordt gebouwd met een beveiligde entree liggen prachtige tuinen, een kinderspeelplaats en wordt er in de tweede fase van de nieuwbouw Mandelieu ook een zwembad aangelegd voor de bewoners.

Deze wijk wordt perfect geïntegreerd in de groene omgeving waarbij de appartementen voorzien zijn van uitgebreide terrassen of tuinen, en vervaardigd met hoogwaardige materialen. De daken hebben rode pannen in combinatie met lichte muren; dat wordt de nieuwe uitstraling van de moderne Franse Riviera. Wie in deze nieuwbouw Mandelieu komt te wonen, weet zich binnen het domein omringd door tuinen van magnolia, granaatappel, eucalyptus en een olijfboomgaard, een sinaasappelboomgaard en een centrale fontein. Er is geen ander nieuwbouw project aan de Côte d”Azur dat dit kan evenaren. En voor u als koper een buitengewoon mooie kans om te investeren in een uniek project op een geweldige locatie. Oplevering 2020.

Nieuw appartementen te koop in gezellige nieuwbouw Mandelieu

Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen of nieuwbouw Mandelieu aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Download de lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Meer weten over de Côte d’Azur en Paca? 

Ontdek het verschil tussen de kustplaatsen en de Middeleeuwse dorpjes. De glamour en gezellige drukte van de Côte d’Azur en het meer rustige VAR gebied, waar zou u uw tweede woning in Zuid Frankrijk willen hebben? Lees daarom ook De leukste kustplaatsen aan de Côte d’Azur

 

Makkelijk bereikbaar vanaf Mandelieu

Cannes: 10 km
Grasse: 15 km
Antibes: 20 km
Frejus: 33 km
Nice: 36 km
Monaco: 58 km
Toulon: 117 km
Marseille: 160 km

PER VLIEGTUIG:
Luchthaven Nice Côte d’Azur International: 30 km

MET DE TREIN:
Station Cannes La Bocca
Station van Cannes (T.G.V)

MET DE BUS:
CES de Mimosas 23a / 23b / R1

Stadhuis: 3 km
College les Mimosas: in de buurt
Postkantoor: 3 km
Ziekenhuis: 3 km
Twee supermarkten tussen de 2 en 4 km
Alle winkels: 3 km
Golfclub: 5 km
De haven: 6 km

Locatie