HELAAS IS DIT PROJECT UITVERKOCHT. KIJKT U HIER VOOR HET LAATSTE AANBOD NIEUWBOUW TE KOOP IN NICE ZUID FRANKRIJK. Dit is een nieuwbouw project in Nice Côte d’Azur zoals we maar zelden tegenkomen. Alle appartementen hebben zeezicht en kijken over de stad Nice heen. Werkelijk een plaatje. Het gebouw zelf is 5 verdiepingen groot en biedt appartementen van 1, 2, en 3 slaapkamers. U geniet hier optimaal van een uitzicht dat nooit gaat vervelen. 

Nieuwbouw Nice in geliefde wijk, achter Hotel Negresco met zeezicht en zwembad

We weten dat u graag in Nice investeert, mits het uitzicht oogstrelend is en u kunt genieten van een zwembad, een sportschool en als het strand en de winkels zeer dichtbij zijn. Twee minuten op de fiets en hemelsbreed 800 meter verderop bent u aan zee op de Promenade des Anglais. Die elektrische fiets kunt u later stallen in de speciale fietsenstalling waar elektra aanwezig is om uw fiets op te laden. U ziet, dit is een modern gebouw waarbij aan alles is gedacht. Een zeer luxe afwerking, ingebouwde omkeerbare airco, een domotica systeem waarmee u op afstand rolluiken, licht en verwarming kunt bedienen. Op de ramen zit ook een sensor waardoor u thuis op uw telefoon een waarschuwing ontvangt, mocht er iemand binnenkomen. 

Nieuwbouw  in geliefde wijk Nice, achter Negresco met zeezicht en zwembad

De terrassen zijn allemaal van riant formaat om maximaal te profiteren van het uitzicht en de rust in deze wijk. U bevindt zich aan het einde van een doodlopende weg, dus alleen bestemmingsverkeer. Met een riant zwembad voor de deur, een fraaie sportzaal met de nieuwste apparatuur en ruime appartementen op een zeer goede locatie, tegen de heuvel aan maar in het centrum van Nice, is dit een investering waar u jaren van gaat genieten. En ook zeer goed kunt verhuren dankzij de zeer gunstige ligging, in de wijk achter Hotel Negresco.

Dit nieuwbouw project was al spraakmakend voordat er kon worden gebouwd. De projectontwikkelaar is maar liefst tien jaar bezig geweest om de vergunningen én toestemming van de buurt te krijgen. Het was dan ook geen verrassing dat zes maanden na de lancering vrijwel alles is verkocht. Een ongekend succes en met terecht want een project zo dicht bij de Promenade des Anglais bestaat simpelweg niet.

De realiteit na de Corona lockdown

Na de Corona lockdown zijn de banken weer voluit gaan werken en hebben sommige kopers helaas slecht nieuws gekregen met een afwijzing voor de hypotheek.Dat is vervelend voor de kopers, maar geeft u een nieuwe kans op een uniek nieuw appartement in hartje Nice. Onderstaande appartementen zijn daarom per direct beschikbaar voor uw reservering.

Begane grond, 3 slaapkamers, 78 m2, met tuin. Prijs 650.000 euro
Eerste verdieping, 1 slaapkamer, 45,5 m2, Prijs 370.000 euro
Eerste verdieping, 3 slaapkamers, 100 m2. Prijs 840.000 euro
Tweede verdieping, 3 slaapkamers, 100 m2. Prijs 860.000 euro
Derde verdieping, 1 slaapkamer, 45,5 m2. Prijs 390.000 euro

Een appartement met zeezicht, zwembad en sportschool in Zuid Frankrijk

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij zijn actief aan de Côte d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness zoals een spa, sauna of hammam. Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf u dan in voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Locatie