Nice is de dynamische hoofdstad van de Côte d’Azur met de beroemde Promenade des Anglais, de Italiaanse oude binnenstad, de lange winkelstraten en de haven met de antiekbuurt. Op een paar minuten van deze gezellige haven bieden wij u stadsappartementen aan op een mooie locatie: in Riquier. Open uitzicht, ruime kamers en een klein gezellig Frans balkon voor koffie en croissants die u beneden bij de bakker vers koopt. ‘Emily in Paris’, maar dan aan de Côte d’Azur.

Nieuwbouw stadsappartement dichtbij haven Nice in Riquier

Beschikbaar van studio tot duplex met 3 slaapkamers, iedereen vindt hier zijn of haar eigen plek onder de ZuidFranse zon. De nieuwbouw appartementen in centrum van Nice hebben een ruim oppervlak en veel lichtinval door de grote erkers. Doordat het gebouw op een hoek komt te staan, profiteert u van veel open ruimte en de gouden lichtval waar veel schilders vorige eeuw op afkwamen.

Deze natuurlijke verlichting, zo typisch Nice, is terug te vinden in alle kamers en met name in de woonkamers, in de open keukens, waar het gezelligheid en volume geeft. De duplex kamers hebben een apart slaapgedeelte met dressing. Een zeldzaam voorrecht in de binnenstad! De appartementen aan de oostkant, waarvan sommige met kathedraalramen, bieden een prachtig uitzicht op het aangrenzende met bomen omzoomde Normandie Niemen-plein en de heuvel van het fort Mont Alban.

Art deco en domotica in Nice Riquier

Het beste van twee werelden worden gevangen in dit gebouw. In lijn met de art-deco-architectuur van de wijk, bieden de nieuwbouw gevels een schoon en emblematisch ontwerp. Gebouwd op de hoek van de Rues Barbéris en de Rues de Orestis, laat de residentie dubbel zijn sporen van moderniteit achter. Traditionele smeedijzeren balkons, het behoudt het verlangen naar transparantie en licht, door het aanbieden van matglazen balustrades. De elegantie wordt versterkt door edele materialen zoals hardsteen en het matglas van zijn vangrails. De gebroken witte en grijze tinten contrasteren met accenten van gelakt staal. Zoveel uiterlijke verfijning belooft karaktervolle interieurs, voor een intieme en exclusieve levensstijl.

De appartementen beschikken over een Smarthab-systeem waarbij u via de mobiele telefoon op afstand of via bedieningspaneel ter plaatee van alles kunt meten en regelen. Verwarmingsregeling, Besturing van elektrische rolluiken, Meting en verbruiksmetingen, Aanwezigheidsdetectie, temperatuur per kamer en rookmelder. Perfect als dit uw tweede huis is; u bent er altijd mee verbonden!

Mooi, ondernemend en ambitieus wonen in Nice Côte d’Azur

Nice is constant bezig met het ontwikkelen van de kwaliteit van leven van zijn vele bezoekers en zijn bewoners. Vanaf haar internationale luchthaven op het water verwelkomt het toeristen en zakenreizigers met hetzelfde oprechte enthousiasme, aan wie het een onvergetelijk verblijf belooft. Nice is rijk aan emblemen die zijn wereldberoemd maken en getuigen van zijn geschiedenis: de Promenade des Anglais, de Cours Saleya, zijn kleurrijke gevels, zijn operahuis en zijn illustere musea, zijn gastronomie, Nice is een bruisend vat vol gezelligheid. 

De hoofdstad van de metropool Côte d’Azur draagt ​​een heel territorium in zijn dynamiek voor de toekomst. Wie heeft er nooit gedroomd van een ideaal adres in het hart van de stad waar je de auto kan laten staan en alles wandelend kan bereiken? In Riquier, een authentieke en warme buurt, is dit een realiteit!

Nieuwbouw stadsappartement dichtbij haven Nice in Riquier

Neem contact op met Ab en Jo Kuijer voor een snelle en professionele vastgoed service die u helpt bij het vinden van de woning die u zoekt. Net als dit nieuwbouw stadsappartement dichtbij de haven van Nice in het Riquier district. Wij sturen u graag meer informatie over deze woning en zijn aanwezig om een ​​bezichtiging te organiseren. Bel / WhatsApp +33770186203 of mail info@wonenaandecotedazur.nl

Het eerste vastgoed platform met een persoonlijke service

Ons vastgoed platform werkt als een portaal en biedt u de best beschikbare woningen op de markt, gecombineerd met een persoonlijke service. Klanten kiezen voor ons om hen te vertegenwoordigen, omdat we geen Fransen zijn, maar nuchtere Nederlanders. We kennen de lokale markt en we hebben onze vastgoed partners geselecteerd omdat ze begrijpen welke service moet worden verleend aan internationale klanten.

Ons team is proactief, actief langs de kust van Menton tot Saint Tropez en is 7/7 bereikbaar via WhatsApp. Het kopen van onroerend goed vanuit het buitenland in Frankrijk lijkt misschien ingewikkeld, maar we helpen u door het papierwerk als u bijvoorbeeld dit nieuwbouw stadsappartement dichtbij de haven van Nice in het Riquier district wilt kopen.

Nederlandse professionele service in Nice

Wonen aan de Cote d’Azur is ook aanwezig met het tekenen van de koopakte bij de notaris. Indien nodig kunnen wij voor de juiste vertalingen zorgen en brengen wij u in contact met ons betrouwbare netwerk van financiële adviseurs voor een hypotheek. Of een fiscale structuur die past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Internationaal aanbod onroerend goed

De Nederlandse website biedt vooral nieuwbouw projecten. Op onze Engelstalige website www.livingonthecotedazur.com staan meer dan 1000 villa’s en appartementen aan de Franse Rivièra. Bekijk eens wat we u te bieden hebben naast dit nieuwbouw stadsappartement dichtbij de haven van Nice in het Riquier district. Vraag naar een persoonlijke selectie van de huizenmarkt in de Côte d’Azur, zowel online als off-market.

We helpen u de beste woningen te selecteren

Investeren in een huis aan de Franse Rivièra is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald en de hele Côte d’Azur is erg in trek bij een rijke internationale groep mensen. U ontmoet hier mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste in huisvesting, dienstverlening, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden zoals dit nieuwbouw stadsappartement dichtbij de haven van Nice in het Riquier district worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars.

Persoonlijk, snel en efficient

Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra, kan de beschikbaarheid van luxe eigendommen per dag veranderen door de activiteiten van vele makelaars en agenten. Als u een specifieke woningwens heeft, neem dan eerst contact met ons op; wij activeren dan een zoekopdracht in de databases van alle makelaars. Dit scheelt u tijd en frustratie.

Onze persoonlijke assistentie gidst u door de vastgoed jungle van de Cote d’Azur om de woning te vinden die u zoekt. En daarna kunt u gaan genieten van de levensstijl aan de Franse Rivièra!

Gebruik ons uitgebreide netwerk in Nice

Onze dienst na verkoop helpt bij het vinden van de juiste Côte d’Azur keukenleverancierbinnenhuisarchitect, meubelleverancier, renovaties of woning onderhoud aan de Côte d’Azur of Zuid Franse spa wellness leverancier met de beste service.

Maak de verbinding met de Franse Rivièra

Als u in contact wilt blijven met de Franse Rivièra, schrijf u dan gratis in op onze Côte d’Azur onroerend goed nieuwsbrief voor een regelmatige update van interessante eigendommen zoals dit nieuwbouw stadsappartement dichtbij de haven van Nice in het Riquier district.

Bekijk ons brede aanbod

Woningen in de omgeving van Saint Tropez

Villa’s in het gebied van Fréjus Theoule sur Mer

Woningen in de omgeving van Cannes Mougins

Huizen in het gebied van Antibes Juan les Pins

Aanbod huizen omgeving Nice

Aanbod woningen omgeving Monaco

Andere appartementen en villa’s onder de zon

Nieuwbouw en luxe villa’s Lissabon Portugal

Luxe appartementen en villa’s Mauritius

Ibiza appartementen en villa’s

Toscane onroerend goed klein budget

Map