Het nieuwe vastgoedprogramma VILLA E gelegen in de Zuid-PACA-regio (Alpes-Maritimes) biedt u 17 nieuwe appartementen van het type 2-kamer (T2) vanaf € 320.000, 3-kamer (T3) vanaf € 448.000, 4 kamers (T4 ) vanaf € 810.000. Er zijn momenteel 17 nieuwe appartementen beschikbaar in deze nieuwe residentie in Nice. De oplevering staat gepland voor het 3e kwartaal van 2024.

Nieuwe appartementen in Nice Rimiez met vrij uitzicht

Ontdek onze nieuwe vertrouwelijke residentie halverwege het stadscentrum en de natuur. Gelegen aan de voet van de wijk Rimiez, biedt VILLA E een populaire residentiële oase van rust in een weelderige omgeving. Van 2 tot 4 kamers, de meeste accommodaties hebben buitenruimtes in een belvedère met de heuvel van Gairaut en de Mont Chauve als horizon. Beveiligde parkeerplaats in de kelder en mogelijkheid tot kelder.

Koop een nieuw appartement in Rimiez; de upper class wijk van Nice, Côte d’Azur. Villa E ligt ver van de Avenue Cap de Croix en vertrouwt op zijn vertrouwelijke afmetingen om de rondingen van de heuvel te volgen en op te gaan in de beboste tuin met palmbomen, steeneiken, magnolia’s en olijfbomen. In een dominante positie op de natuur nodigt de residentie uit tot een levendige dagelijkse adem.

Nice Côte d’Azur nieuwe appartementen

Strakke lijnen, die alle ruimte laten voor dialoog met een zeer bevoorrechte natuurlijke omgeving. De gevels spelen met hun delicatesse om de appartementen te openen naar het landschap, zoals blijkt uit deze luchtbalkons met royaal uitzicht, die het gebladerte van de beboste tuin domineren. Een esthetiek die zowel eigentijds als organisch is, die geen vat heeft op het verstrijken van de tijd.

Privé buiten wonen

Glazen balustrades om het uitzicht in alle richtingen te vergroten en ingenieus geplaatste brise-soleils om zowel het uiterlijk als de overdaad tegen licht te beschermen. Villa E geeft een prominente plaats aan buitenruimtes en biedt iedereen het voorrecht van een balkon of een intieme loggia met vrij uitzicht… Sommige voegen aan dit comfort het prestige toe van een panoramisch uitzicht** richting Mont Chauve en de heuvel van Gairaut naar Cap van Antibes.

Nissa la bella

De duizend jaar oude geschiedenis van Nice heeft het een boeiende, meervoudige uitstraling gegeven, waardoor het over de hele wereld beroemd is geworden. Deze toeristische aantrekkingskracht gaat hand in hand met een krachtige economische invloed: Nice, de hoofdstad van de Côte d’Azur, is een actieve stad om te wonen, studeren en werken.

De zoetheid van het leven in Nice is te danken aan het klimaat, een van de mildste van Europa, aan de uitzonderlijke ligging tussen zee en bergen, maar ook aan de eersteklas stedelijke infrastructuur. Transport, gezondheid, onderwijs, studies… de mensen van Nice profiteren van een omgeving van uitmuntendheid, die elk moment van het leven beschermt en ondersteunt.

Nice Franse Rivièra is ambitieus

• 550.000 inwoners en 220.000 banen
• 11 miljoen toeristen per jaar aan de Côte d’Azur
• 1e congresstad in Frankrijk na Parijs
• 2e internationale luchthaven in Frankrijk met 10 miljoen passagiers per jaar
• De EcoVallée de la Plaine du Var OIN, zijn 50.000 nieuwe banen en zijn geïnvesteerde 2,5 miljard tegen 2026
• 8 onderzoeksinstituten op het gebied van gezondheid en kunstmatige intelligentie

De Promenade des Anglais, de parel van de Baie des Anges, is een van de vele belangrijke attracties. Tussen de neoklassieke pracht van de Negresco en de pittoreske gebouwen van de oude stad, nodigt Nice u uit om door tijden, culturen te reizen en heeft een inscriptie die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Stad van kunst en levenskunst, het verovert de vijf zintuigen: langs de mythische Cours Saleya concurreren de kraampjes met bloemen, fruit en groenten in kleuren, parfums en aroma’s. Genoeg om een ​​gastronomie te voeden, waar olijfolie en verse producten op het feest zijn.

Uw tweede huis in een bruisende stad

Economisch kapitaal, Nice voert grootschalige ontwikkelingsprojecten uit, zoals de OIN Éco-Vallée, waarin het zakencentrum Nice Grand Arénas en de Méridia technopole, het nieuwe congrescentrum, worden samengebracht. Aan de transportzijde zal het toekomstige multimodale station een uitgebreid aanbod vervolledigen, gecentraliseerd in de nieuwe hub Nice Saint-Augustin-Airport. Nice, resoluut gedreven door innovatie, behoort tot de 15 meest efficiënte ‘slimme steden’ ter wereld, dankzij uitstekend energiebeheer en slimme mobiliteit.

Nice heeft altijd twee complementaire gezichten gehad. Al in de oudheid hadden de Romeinen de heuvels, en de Grieken de kust, met Nikaïa belegd. Tussen Gairaut en Cimiez, de heuvel van Rimiez omvat de Baie des Anges en de heuvels van Nice, een combinatie van centraliteit en een adembenemend panorama. Een residentiële locatie die gewild is vanwege zijn serene en praktische levenskwaliteit tot grote vreugde van het hele gezin.

Map